Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
zaakaan

zaakaan

Üye
2. Güncelleme Yüklemeye hazırlanıyorda şu an, indirilirken internet koptu 11'den birden 100'e fırladı sıkıntı olacak gibi hissediyorum. :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
2. Güncelleme Yüklemeye hazırlanıyorda şu an, indirilirken internet koptu 11'den birden 100'e fırladı sıkıntı olacak gibi hissediyorum. :(

8. yapıdan mı yükseltiyorsunuz?
Eğer 8. yapıdan geçiyorsanız, geçiş biraz sancılı ve sorunlu olabiliyor.
O yüzden WP8.1'e dönüp adım adım temiz kurulum yapmak en sağlıklısı.
O zaman direk 9.yapıyı (10536.1004'ü) yüklediği için sorunsuz bir şekilde takılmadan güncelleniyor.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
O zaman direk 9.yapıyı (10536.1004'ü) yüklediği için sorunsuz bir şekilde takılmadan güncelleniyor.
Evet hata verdi :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Veri kaybetmek istemedim, o yüzden 8. yapıdan güncelliyorum evet. Güncelleme hazırlanıyor doldu şimdi, bir çarklardan sonrasına bakayım, bir sorun çıkmaz inşAllah.

Rainesto

Rainesto

Üye
Şu iki güncellemeyi yaptım da mağazaya 11 tane güncelleme geldi fakat indirmiyor diğer güncellemeyide indiriyor %0

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Veri kaybetmek istemedim, o yüzden 8. yapıdan güncelliyorum evet. Güncelleme hazırlanıyor doldu şimdi, bir çarklardan sonrasına bakayım, bir sorun çıkmaz inşAllah.

Çarklara kadar geldiyseniz güncelleme tamamlanır, ancak kullanım sürecinde herhangi bir sorun çıkar mı bilmiyorum.
Arkadaşlarımızdan bir tanesi Fotoğraflarda gezinirken yalnızca 1 kez reset attığını söylemişti.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nihayet çarklar bitti açılma aşamasına geçiyor :)

WP8.1'den geçince de çarklar aşaması oldukça uzun sürüyor. Tamamı dolduğu halde epeyce bekliyor.

zaakaan

zaakaan

Üye
Çarklara kadar geldiyseniz güncelleme tamamlanır, ancak kullanım sürecinde herhangi bir sorun çıkar mı bilmiyorum.
Arkadaşlarımızdan bir tanesi Fotoğraflarda gezinirken yalnızca 1 kez reset attığını söylemişti.

Yarısına kadar geldi çarklar, bakacağız artık sorun olursa 8.1'e dönerim. Bu verileri ben Windows 10'da kalayım diye korumak istedim, sıfırlamam gerekirse bir daha o kadar uğraşamam 8.1'e dönerim. :)

bilalbilik

bilalbilik

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Mağaza güncellemeleri inmiyor bende cihazı sıfırlıyorum

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
8.1 cyan a döndüm denimi yükledi falan şimdi uygulamaları güncellemesini bekliyorum bakalım :)

şimdi baktım da 8.1 güzelmiş aslında ya :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
bilalbilik

bilalbilik

Üye
Arkadaşlar şu apk çevirme diğer telefonlara gelir mi gelecekse ne zaman gelir bilginiz var mı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
8.1 cyan a döndüm denimi yükledi falan şimdi uygulamaları güncellemesini bekliyorum bakalım :)

şimdi baktım da 8.1 güzelmiş aslında ya :)

Evet yaa, akıcılık süper, simgeler büyük, görüntü güzel, klavye kullanışlılığı daha iyi, hiçbir sorun yok :)
Şu kısayollardaki çeşitlilik ve birkaç ufak tefek şey olmasa hiç W10'a geçesi gelmiyor insanın :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve YasirTaHazal
thoak

thoak

Üye
Eee genel durum nedir? yüklemeye değer mi 8. yapı? 8. yapıya göre güzelse başlatacağım bende güncellemeyi :cool

ArMaGeDdOn_87

Üye
windows tuşuna basılı tutunca ekran küçülme olayı 920 dede oluyo

Üst Alt