Rainesto
Üye
şimdide 2 tane buldum 10514-10536evet kurdu şuan 8. yapıdayım
şimdide 2 tane buldum 10514-10536evet kurdu şuan 8. yapıdayım
Yüklemeye hazırlanıyor 10514ü![]()
Microsoft bu sefer beni şaşırttı![]()
tam yatacaktım ki bir bakayım dedim ve şaşırdım ...şimdide 2 tane buldum 10514-10536
Vay arkadaş bu saatte güncelleme mi olur ya az önce gabrielin tweetini gördüm direkt buraya geldim ama nafile hani bu gün değildi be şarjım %20 yüklemem ben bunu
Bu saatte bile 34 kişi var![]()

Orda saat 16.00. Uyandırın herkesiVay arkadaş bu saatte güncelleme mi olur ya az önce gabrielin tweetini gördüm direkt buraya geldim ama nafile hani bu gün değildi be şarjım %20 yüklemem ben bunu
Bu saatte bile 34 kişi var![]()

Orda saat 16.00. Uyandırın herkesi![]()
server'lar kilitlenmeden biz yükleyelim de 
Yine fazla yüklendim, hep başıma geliyor. Telefon güncelleştirmesi kısmına giremiyorumEminim sabah kalktıklarında ŞOK olacaklarserver'lar kilitlenmeden biz yükleyelim de
![]()

Herkeste öyle ama indiriyor. Modemin ışıkları sağolsunarkadaşlar bende durum yarım saattir yüzde sıfır sizde br ilerleme var mı

arkadaşlar bende durum yarım saattir yüzde sıfır sizde br ilerleme var mı

Benim de aklıma geldi sonraOrda saat 16.00. Uyandırın herkesi![]()
şarjım az o yüzden indiremiyorum pil tasarrufunu kapat indiriyim diyor kapatıyorum yine kapat diyor telefon da psikopat arkadaşEminim sabah kalktıklarında ŞOK olacaklarserver'lar kilitlenmeden biz yükleyelim de
![]()
şimdilik müzik dinliyorum uyuyakalmazsam güncellemeyi başlatırım bir araGelişmiş ayarlar kısmından otomatik seçersen yaparHazırlanma aşamasında %7de takıldı şimdide.
Acaba bıraksam kendisi otomatik yeniden başlatıp yüklermi fikri olan?

Telefonu zorlayınca reset attı. Yüklemeye hazırlanıyor dedi ve sonra indirilemedi dedi. Şimdi tekrar indiriyor.