Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

salihoglu1

Üye
Uğraştığım PC Win7 idi, Aynı zamanda başka bir PC'ye (Windows 10) sadece WPRT kuruyorum bakalım ilk defa o ne yapacak ...
"Nokia software updater for retail" programı ile 8.1 e dönebilirsiniz.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hadi
Hadi bakalım bekliyoruz. Astoria desteği 512lere gelecek mi bu yapıda
500Mb görünce bi aklıma gelmedi değil :D
Umarım gelirde bizde azcık farklı bişeylerle uğraşırız indirdiğim deployerlar wconnectler hala duruyor masaüstünde :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Onurcuğum onu yüklemeden diğerini bulmaz
Ben dün akşam iki sefer denedim 7.yapıdan sonra 8.yapıyı yüklemeye çalıştığımda 2 seferde hata verdi ve yükleyemedim yani 7.yapıda kalakaldım.bunun üzerine bende 8.1 e geri döndüm,acaba diyorum sunuculardan kaldırılmış olabilirler mi.

Son düzenleme:
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Zaten msnin uygulamaları universal belirtmeye gerek yokki ayrıca pc için güncellendi diye

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Hey Cortana diyeceksin PC açılacak. Öyle düğme falan uğraşmadan. Kim bilir ne zaman olur. Ama kesin olur.

İntel i7 Skylake işlemci ile bu şu anda mümkün :) core m ile de oluyormuş ama zorluyomuş biraz

Rainesto

Rainesto

Üye
Sürüm numarasını nereden öğrenebilirim

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Yeni cihazlar 6 Ekimde tanıtılacakmış o zaman ekim sonu kasım başı gibi final sürümü gelir

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Arkadaşlar 8.1'e nasıl geri döneceğiz yapı 8'den bilen biri var mı acaba ? LSRT vardı ve hiç sorunsuz 3-5 defa geri yükleme yapmıştım, ama şimdi çalıştırdığımda güncelleme var dedi ve LSRT > NSRT ye dönüştü. Onu çalıştırınca da L1520 için uyumsuz olduğunu, WPRT'yi yüklememi istedi, ben de üşenmedim yükledim veeeeee sonuç, WSRT telefonu algılamıyor. Şarjın %70 ve üzerinde olması istenmiş MS tarafından, şimdi şarja koydum bakalım ne olacak :(

Nokia Software Updater dene.en son sürümü bul indir ama
830'uma kavuştum bugün.şarja taktım açtım kurulumunu yapıp bi kenara koydum.win10 için hazır bekliyo.1020 ile de 8.1'e devam :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Nokia Software Updater dene.en son sürümü bul indir ama
830'uma kavuştum bugün.şarja taktım açtım kurulumunu yapıp bi kenara koydum.win10 için hazır bekliyo.1020 ile de 8.1'e devam :)
hayırlı olsun hangi rek aldınız?

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Ayrıca Samsung 4K ekranlı W10 tablet üreticekmiş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açık modu kullanayım biraz dedim. Çoğu şeyde uyumsuzluk var. Sistem bildirim alanı bazı uygulamalarda yok. Bazılarında olsa bile renk uyumsuzluğundan görmek zor. Örneğin: Mağaza.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Açık modu kullanayım biraz dedim. Çoğu şeyde uyumsuzluk var. Sistem bildirim alanı bazı uygulamalarda yok. Bazılarında olsa bile renk uyumsuzluğundan görmek zor. Örneğin: Mağaza.
Açık mod?

Rainesto

Rainesto

Üye
bugun fast ile kurmustum ama telefon güncelleme buldu yeni yapı sandim 10512 yazıyordu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bugun fast ile kurmustum ama telefon güncelleme buldu yeni yapı sandim 10512 yazıyordu
Demekki sen 7.yapıyı kurmuştun sonrasında telefon 8.yapıyı buldu.peki 8.yapıyı kurdun mu,ben dün akşam 2 sefer denedim hep hata verdi yükleyemedim ve 8.1e geri döndüm.

Üst Alt