Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İndirme ekranınız böyle olacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YAPI 10536 (FAST) Geliştirmeleri:
- Insider Merkezi tekrar eklendi.
- İnternet paylaşımı artık çalışıyor.
- İki aşamalı kimlik doğrulama düzeltildi.
- Başlangıç ekranı "Yükleniyor..." demeden başarıyla yükleniyor.
- Sessiz saatler düzeltildi.
- Kilit ekranındaki tarih ve saat görüntülenirkenki gecikme düzeltildi.
- Haritalarda çimdik ile yakınlaştırma artık çalışıyor.
- Klasörler desteği ile yenilenmiş Fotoğraflar uygulaması
- 5 inç ve üzeri cihazlardaki tek elle kullanım modu artık tüm cihazlarda aktif. Aktifleştirmek için Başlat tuşuna basılı tutun.

YAPI 10536 (FAST) Bilinen Sorunlar:

- Telefonu yeniden başlattığınızda bildirimleri göremeyeceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ekranı bir kere açmak.
- Ayarlarda görünen “zStorage” seçeneğini tıkladığınızda Ayarlar kapanıyor.
- OneDrive Kamera yüklemeleri etkin olmayabilir. Düzeltmek için son sürüm OneDrive(sürüm 17.2) uygulaması kullandığınıza emin olun ve OneDrive uygulamasından Kamera yüklemeyi seçeneğini açın.
- Geçici olarak Slow'dan Fast'e geçilemeyecek. Şimdilik tek çaresi Windows Phone Recovery Tool ile Windows Phone 8.1'e dönüp Fast'i seçmek.
- Konuşma ve klavyeler için ek diller yarına kadar indirilemeyecektir.

*Yapı 10512'den geçenler cihazı 2 kez güncelleyecek. Önce 10.0.10514.0 ve 10.0.10536.1000 görünecek ve yüklenecek. Daha sonra ise 10.0.10536.1004 yüklenecek.
*Windows Phone 8.1 kullananlar ise direkt 10.0.10536.1004 sürümünü yükleyecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87, zaakaan ve 2 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Vay arkadaş bu saatte güncelleme mi olur ya az önce gabrielin tweetini gördüm direkt buraya geldim ama nafile hani bu gün değildi be şarjım %20 yüklemem ben bunu :)

Bu saatte bile 34 kişi var :)

serinaga

serinaga

Üye
Vay arkadaş bu saatte güncelleme mi olur ya az önce gabrielin tweetini gördüm direkt buraya geldim ama nafile hani bu gün değildi be şarjım %20 yüklemem ben bunu :)

Vallahi mesajı görür görmez şarja takıp başladık bakalım nereye kadar dayanacağız :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Orda saat 16.00. Uyandırın herkesi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
zaakaan

zaakaan

Üye
Fazla olumsuz bir sorun yok herhalde. Bunlar idare ettirir. Ben hala Astoria'ya Google Hizmetleri desteği bekleyeyim, gelme ihtimali var mı ama? Boşa beklemiyorumdur inşAllah, sanki öyle bir şey okumuştum forumda.

serinaga

serinaga

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, mp2934, Rock Ve Roll ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
only scholar

only scholar

Üye
arkadaşlar bende durum yarım saattir yüzde sıfır sizde br ilerleme var mı

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hazırlanma aşamasında %7de takıldı şimdide.
Acaba bıraksam kendisi otomatik yeniden başlatıp yüklermi fikri olan?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Orda saat 16.00. Uyandırın herkesi :ehe
Benim de aklıma geldi sonra
Milletin işi gücü vardır herkes benim gibi öğrenci mi diye düşündüm :)
Eminim sabah kalktıklarında ŞOK olacaklar :) server'lar kilitlenmeden biz yükleyelim de :kop:
şarjım az o yüzden indiremiyorum pil tasarrufunu kapat indiriyim diyor kapatıyorum yine kapat diyor telefon da psikopat arkadaş :)şimdilik müzik dinliyorum uyuyakalmazsam güncellemeyi başlatırım bir ara

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonu zorlayınca reset attı. Yüklemeye hazırlanıyor dedi ve sonra indirilemedi dedi. Şimdi tekrar indiriyor.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
An itibariyle Windows insider indirilmiyor

serinaga

serinaga

Üye
Telefonu zorlayınca reset attı. Yüklemeye hazırlanıyor dedi ve sonra indirilemedi dedi. Şimdi tekrar indiriyor.

Benimki ağırdan gidiyor, 45 dakikadır %35 olabildi indirme, daha yükleme aşamasına geçemedim bile :(

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt