Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Yalnız Appleın şuan gerçekleştirilen keynoteuna microsofttan kirk adında bir adam çıkarıldı ve ipad üzerinde office ürünlerini yeni çıkarılan apple pencil ile tanıtıyor biz halen yapı bekliyoruz

m542tf

m542tf

Üye
Yalnız Appleın şuan gerçekleştirilen keynoteuna microsofttan kirk adında bir adam çıkarıldı ve ipad üzerinde office ürünlerini yeni çıkarılan apple pencil ile tanıtıyor biz halen yapı bekliyoruz
aynen kendi sistemine gerekli özeni göstermeyen başka bir üretici yoktur heralde. l1520 gittiği yere kadar kullanıp daha sonra Windows pek kullanmam gibime geliyor. sistem çok yavaş ilerliyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, yuvanacuu ve braayn
braayn

braayn

Üye
aynen kendi sistemine gerekli özeni göstermeyen başka bir üretici yoktur heralde. l1520 gittiği yere kadar kullanıp daha sonra Windows pek kullanmam gibime geliyor. sistem çok yavaş ilerliyor.
Bende samsunlu kardeşim gibi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
BaySerkan

BaySerkan

Üye
yeni bilgiler var

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gabriel'den açıklama:

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar öğrendiğimize göre 9.yapı geldiğinde 8.1 den direkt olarak geçilebiliyormuş.ben de şuan 8.yapı ve sanırım 60-70 adet civarında program ve 7gb civarında video/resim yüklü.8.1 geri dönsem mi yoksa 8.yapının üstüne kurarsam bir mahsuru olur mu ne dersiniz

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Yeni yapıda
Quiet hours düzeltilmiş
Saatin geç gelmesi düzeltilmiş
Mobil hotspot düzeltilmiş
Haritalar uygulamasında zoom olayı varmış düzeltilmiş
Rapor edilen bir çok şey düzeltilmiş falan filan işte..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, flutewoddy, Sensation ve 3 diğerleri
Raskoln

Raskoln

Üye
Gabriel'den açıklama:
problemlerin en göze batanları çözülmüş ancak beklenmedik basit bir hata ile karşılaşmamak için iç döngü dediği şirket içi olabilecek bir ortamda test ediyorlar yarın gelir artık.

stockton

Üye
Ve de yeni özellikler! En azından bir iki küçük şey ya! Çok mu şey istiyoruz??

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Stabil bir sistem en iyi özelliktir bence :D
Windows 10 TP kullananlar özellikle şu son yapıyla birlikte Windows 10 a zaten alıştı o yüzden yeni bir heyecan yaratarak final sürümünü vermeleri lazım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows 10 TP kullananlar özellikle şu son yapıyla birlikte Windows 10 a zaten alıştı o yüzden yeni bir heyecan yaratarak final sürümünü vermeleri lazım.
Şuan benimde kullanmakta olduğum 8.yapı bence stabilite olarak baya iyi, umarım gelecek olan 9. Yapı ile yeni birşeyler gelirde bizleri final sürüme kadar oyalar.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yeni yapıda
Quiet hours düzeltilmiş
Saatin geç gelmesi düzeltilmiş
Mobil hotspot düzeltilmiş
Haritalar uygulamasında zoom olayı varmış düzeltilmiş
Rapor edilen bir çok şey düzeltilmiş falan filan işte..
harita olayını dün fark ettim yazıcaktım bende demek ki herkez de varmış ms nin kendi haritalar uygulamasında havadan renkli şekilde baktığınızda zoom olayında sıkıntı var ara sıra yapıyor arada yapmıyor yol yani renksiz modda böyle bir sorun yok bu sadece ms nin kendi programında var here de yok

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Alarmlar ve Saat (10.1508.17010.0 > 10.1509.5010.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve caner1010
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yav ios diye Windows yayınladılar resmen yav arkadaş Ms kendi sistemi haricinde bütün sistemler için çalışıyor helal olsun valla
Hani bu 3d dokunmatik Msnin patentiydi hayırdır ios çıkardı. Adamlar Lumia cinemagraftı Live Foto diye yayınladılar abi ben Windows'un geleceğinden şüphe ediyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
iOS 9 19 eylülde çıkıyor. Bakalım ms neler yapacak

• Beğen
Tepkiler: ustaca73
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6204.42022.0 > 17.6208.42002.0) güncellendi.

Üst Alt