Bugün gelir diye düşünüyorum o halde akşam bi flash daha atmam gerekecek pazar günü flashlamıştım oysa kiHala Windows Phone 8'deyim 8.1 bile değil![]()
kurban bayramı olmasın?Güncelleme de gelmesine rağmen Ramazan Bayramı ile ilgili sorun düzelmemiş..
Neyse biz hangi gün bayram olacağını biliriz de, yeterki yeni yapı bizi memnun ederek gelsin.
Bayram benim neyimi demişler ya, ha ramazan.. ha kurban : ) )kurban bayramı olmasın?
burası bunun konuşulacağı yer değil bir defa cevap vereyim yeterli olur diye düşünüyorum ilk olarak ms nin kullandığı 3d touch videoları izlemişsindir onunla bu aynı değil iphone da direk telefona ekranına monte etmişler ve sadece derinlik için kullanılıyor ancak ms nin kendi özelliğinde havada sağa sola yukarı aşağı ve derinlik kontrolü yapılabiliyor bu bence farklı şeyler ve ms nin ki daha kullanışlı olucak gibi çıkınca göreceğiz, ikinci konuya gelirse yaşayan fotoğraflar bu zaten telefonlara ilk getiren android kısmında varmıydı bilmiyorum ama ms tanıttı diyebiliriz ancak buda yeni bir şey sayılmaz bu bence bir nevi gif sadece telefon modellerine uygulanmış haliYav ios diye Windows yayınladılar resmen yav arkadaş Ms kendi sistemi haricinde bütün sistemler için çalışıyor helal olsun valla
Hani bu 3d dokunmatik Msnin patentiydi hayırdır ios çıkardı. Adamlar Lumia cinemagraftı Live Foto diye yayınladılar abi ben Windows'un geleceğinden şüphe ediyorum
hakikaten ya bunun neresi 3d bende anlamadım. daha çok bizim beklediğimiz, bir ara çok konuştuğumuz patlayan karolara benziyor. bir aralar, daha o zamanlar 8.1 bile yoktu sanırım, çatlayan patlayan karolar muhabbetleri çok dönmüştü forumda sonradan oda patladı gitti.burası bunun konuşulacağı yer değil bir defa cevap vereyim yeterli olur diye düşünüyorum ilk olarak ms nin kullandığı 3d touch videoları izlemişsindir onunla bu aynı değil iphone da direk telefona ekranına monte etmişler ve sadece derinlik için kullanılıyor ancak ms nin kendi özelliğinde havada sağa sola yukarı aşağı ve derinlik kontrolü yapılabiliyor bu bence farklı şeyler ve ms nin ki daha kullanışlı olucak gibi çıkınca göreceğiz, ikinci konuya gelirse yaşayan fotoğraflar bu zaten telefonlara ilk getiren android kısmında varmıydı bilmiyorum ama ms tanıttı diyebiliriz ancak buda yeni bir şey sayılmaz bu bence bir nevi gif sadece telefon modellerine uygulanmış hali
ama şuan win 10 insider ile benim telde bol miktarda hoplayan, zıplayan ve hatta arasıra görünmez olan karolar bile var.Bu akşam da bekleyebiliriz. % 50 * % 50Daniel Rubino’nun söylediği bilgilere göre sıradaki yapı ile uygulamaların açılışındaki gecikme, Yükleniyor sorunu yeni yapı ile düzeltildiğini de belirtip, Günlük Kullanım için gayet iyi olacakmış.
Yarın yayınlanır inşallah. (ihtimaller onu gösteriyor)
Bu akşam da bekleyebiliriz. % 50 * % 50

Belki ayında 10'nun da dağıtılır.Dikkatinizi çekti mi bilmem;
Windows 10 Mobile; muhtemelen 10. ay içerisindeki resmi tanıtımla ve 10. yapı ile son kullanıcıya dağıtılacak olan "final" halini alacak.
Saat 10:10:10Belki ayında 10'nun da dağıtılır.

Belki ayında 10'nun da dağıtılır.

Saat 10:10:10![]()

bu gelenin 9 ncu yapı olduğunu sanmıyorum.Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.
çok oldu bu tarz olaylar. 8. Yapıdır o...Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.