Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hala Windows Phone 8'deyim 8.1 bile değil :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Güncelleme de gelmesine rağmen Ramazan Bayramı ile ilgili sorun düzelmemiş..
Neyse biz hangi gün bayram olacağını biliriz de, yeterki yeni yapı bizi memnun ederek gelsin.

• Beğen
Tepkiler: mp2934
Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mp2934 ve bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yav ios diye Windows yayınladılar resmen yav arkadaş Ms kendi sistemi haricinde bütün sistemler için çalışıyor helal olsun valla
Hani bu 3d dokunmatik Msnin patentiydi hayırdır ios çıkardı. Adamlar Lumia cinemagraftı Live Foto diye yayınladılar abi ben Windows'un geleceğinden şüphe ediyorum
burası bunun konuşulacağı yer değil bir defa cevap vereyim yeterli olur diye düşünüyorum ilk olarak ms nin kullandığı 3d touch videoları izlemişsindir onunla bu aynı değil iphone da direk telefona ekranına monte etmişler ve sadece derinlik için kullanılıyor ancak ms nin kendi özelliğinde havada sağa sola yukarı aşağı ve derinlik kontrolü yapılabiliyor bu bence farklı şeyler ve ms nin ki daha kullanışlı olucak gibi çıkınca göreceğiz, ikinci konuya gelirse yaşayan fotoğraflar bu zaten telefonlara ilk getiren android kısmında varmıydı bilmiyorum ama ms tanıttı diyebiliriz ancak buda yeni bir şey sayılmaz bu bence bir nevi gif sadece telefon modellerine uygulanmış hali

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
burası bunun konuşulacağı yer değil bir defa cevap vereyim yeterli olur diye düşünüyorum ilk olarak ms nin kullandığı 3d touch videoları izlemişsindir onunla bu aynı değil iphone da direk telefona ekranına monte etmişler ve sadece derinlik için kullanılıyor ancak ms nin kendi özelliğinde havada sağa sola yukarı aşağı ve derinlik kontrolü yapılabiliyor bu bence farklı şeyler ve ms nin ki daha kullanışlı olucak gibi çıkınca göreceğiz, ikinci konuya gelirse yaşayan fotoğraflar bu zaten telefonlara ilk getiren android kısmında varmıydı bilmiyorum ama ms tanıttı diyebiliriz ancak buda yeni bir şey sayılmaz bu bence bir nevi gif sadece telefon modellerine uygulanmış hali
hakikaten ya bunun neresi 3d bende anlamadım. daha çok bizim beklediğimiz, bir ara çok konuştuğumuz patlayan karolara benziyor. bir aralar, daha o zamanlar 8.1 bile yoktu sanırım, çatlayan patlayan karolar muhabbetleri çok dönmüştü forumda sonradan oda patladı gitti. :D ama şuan win 10 insider ile benim telde bol miktarda hoplayan, zıplayan ve hatta arasıra görünmez olan karolar bile var.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Daniel Rubino’nun söylediği bilgilere göre sıradaki yapı ile uygulamaların açılışındaki gecikme, Yükleniyor sorunu yeni yapı ile düzeltildiğini de belirtip, Günlük Kullanım için gayet iyi olacakmış.
Yarın yayınlanır inşallah. (ihtimaller onu gösteriyor)

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Daniel Rubino’nun söylediği bilgilere göre sıradaki yapı ile uygulamaların açılışındaki gecikme, Yükleniyor sorunu yeni yapı ile düzeltildiğini de belirtip, Günlük Kullanım için gayet iyi olacakmış.
Yarın yayınlanır inşallah. (ihtimaller onu gösteriyor)
Bu akşam da bekleyebiliriz. % 50 * % 50

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
sahanemir

sahanemir

Üye
lg ,nin şimdi serisini hatırlamıyorum bir telefonu vardı bende harika bir şekilde 3d gıruntuleri vardı video seyrederken 3d ye çevirebiliyordunuz veya çekebiliyordunuz ama gel gelelim hayalet çağrı denilen bir olayı vardı .yıllar önce vardı bende 1 sene kadar kullanmıştım.taa ki babam hastahanede yatarken beni arayıp cevap vermeyişime kadar..çunki aramalar göstermiyordu karşı çalıyor bende görünmüyordu..kronik sorun yani.

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Belki tekrar kurabilirim windows 10'u.Bir an önce gelsin artık 9. yapı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dikkatinizi çekti mi bilmem;
Windows 10 Mobile; muhtemelen 10. ay içerisindeki resmi tanıtımla ve 10. yapı ile son kullanıcıya dağıtılacak olan "final" halini alacak.

• Beğen
Tepkiler: trepcan ve bozkirdangelen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Dikkatinizi çekti mi bilmem;
Windows 10 Mobile; muhtemelen 10. ay içerisindeki resmi tanıtımla ve 10. yapı ile son kullanıcıya dağıtılacak olan "final" halini alacak.
Belki ayında 10'nun da dağıtılır.

Rygebin

Rygebin

Üye
Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.
bu gelenin 9 ncu yapı olduğunu sanmıyorum.
Ona benzemiyor, öyle bir şey de anlaşılmıyor..
Arkadaşlar kontrol ettiniz mi?

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Üst Alt