Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Garip ama bana build 9 geldi sanırım. Windows 10 technical priew'i kuralı 4 gün oldu. Şu an kuruyorum.

Bugün gelse bile bu saatte geleceğini sanmıyorum.
Genelde Gabe haber veriyor.
Ve şu an Amerika'da henüz sabahın 4'ü...

Gelirse onların saatiyle 10:00'dan (bizim saatimizle 20:00'den) sonra gelir. :hmmm

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bugün gelse bile bu saatte geleceğini sanmıyorum.
Genelde Gabe haber veriyor.
Ve şu an Amerika'da henüz sabahın 4'ü...

Gelirse onların saatiyle 10:00'dan (bizim saatimizle 20:00'den) sonra gelir. :hmmm
Sürpriz olabilir mi?

Sanıyorum İnsider proğramının özelliği bu..
Chiazınız güncell diyor..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Heyecanlandırmaya yetti bile : ) ) )

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Rygebin

Rygebin

Üye
Abi amcamlardayım şuan wifiye bağlıyım inşallah bu saatlerde gelir :D
Valla en guncel surumu kurdum. Kurduktan hemen sonra 2 GÜN güncellemeleri kontrol ettım. Şu an kuralı 4 GÜN oldu bılmıyorum. :hmmm

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
gabriel saat 10'da yatağından yeni uyanmış biçimde uykulu uykulu butona basmaya gidecek :ehe :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Rüyasında bizlerin yakarışlarını mı gördü ki acaba :D

Rygebin

Rygebin

Üye
Yanlış habermiş hocam. Yapı 8 miş. Neyse size de biraz neşe kattım :ehe :ehe . Ama gerçekten anlaşımı zor versiyonlar :ehe :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Zaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.

skynet

Üye
Hayır ya sadece artık 8.1'den kuracak olanlarda direk geçiş yapabilecekler.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Zaten boşuna heyecan yapıyorsunuz.Çünkü 9. Yapı direk 8.1den yükselecek dediler.Yani win10 mobile kullananlar yükleyemiyor.
Ne alaka hocam win10 mobile kullananlar tabiki yükleyebilecekler 8. yapıya geçmek isteyen 8.1 kullanıcıları ilk önce 7. yapıyı kuruyorlardı sadece buna gerek kalmadan yani 8. yapıyı kurmadan direkt olarak yeni yapıya geçebilecekler

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben böyle hatırlamıyorum. 8.1 den w10 7. yapıya ya da 8. yapıya gerek olmadan direk yüklenebilecek diye biliyorum. Ha zaten 8. yapıda olanların illa 8.1 e geri dönmelerine de gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yanlış bilgi,hem 10 kullananlar hemde 8.1 kullananlar 9.yapıyı direkt yükleyebilecekler.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, bozkirdangelen, serinaga ve 2 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Çok iyi olur çaylarda benden
Ben kavurga yiyecem abim. @YasirTaHazal sana da getireyim mi :)
Hemde fırın çayı
Yanlış bilgi,hem 10 kullananlar hemde 8.1 kullananlar 9.yapıyı direkt yükleyebilecekler.
Ben sanki dün öyle konuşuldu diye hatırlıyorum hatta ben akşama telefonu Flashlamayı düşünüyordum o aman önce güncellemeyi bekleyip sonra hareket edeyim

• Beğen
Tepkiler: ON9
erhanercan

erhanercan

Üye
direk 8.1 gdr2 den geçsem mi acaba sabırsızlanıyorum

Üst Alt