aynen kendi sistemine gerekli özeni göstermeyen başka bir üretici yoktur heralde. l1520 gittiği yere kadar kullanıp daha sonra Windows pek kullanmam gibime geliyor. sistem çok yavaş ilerliyor.Yalnız Appleın şuan gerçekleştirilen keynoteuna microsofttan kirk adında bir adam çıkarıldı ve ipad üzerinde office ürünlerini yeni çıkarılan apple pencil ile tanıtıyor biz halen yapı bekliyoruz
Bende samsunlu kardeşim gibi düşünüyorum.aynen kendi sistemine gerekli özeni göstermeyen başka bir üretici yoktur heralde. l1520 gittiği yere kadar kullanıp daha sonra Windows pek kullanmam gibime geliyor. sistem çok yavaş ilerliyor.
problemlerin en göze batanları çözülmüş ancak beklenmedik basit bir hata ile karşılaşmamak için iç döngü dediği şirket içi olabilecek bir ortamda test ediyorlar yarın gelir artık.Gabriel'den açıklama:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bayağı sorun çözülmüş ama bize stabilite lazımGabriel'den açıklama:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Stabil bir sistem en iyi özelliktir benceVe de yeni özellikler! En azından bir iki küçük şey ya! Çok mu şey istiyoruz??

Windows 10 TP kullananlar özellikle şu son yapıyla birlikte Windows 10 a zaten alıştı o yüzden yeni bir heyecan yaratarak final sürümünü vermeleri lazım.Stabil bir sistem en iyi özelliktir bence![]()
Şuan benimde kullanmakta olduğum 8.yapı bence stabilite olarak baya iyi, umarım gelecek olan 9. Yapı ile yeni birşeyler gelirde bizleri final sürüme kadar oyalar.Windows 10 TP kullananlar özellikle şu son yapıyla birlikte Windows 10 a zaten alıştı o yüzden yeni bir heyecan yaratarak final sürümünü vermeleri lazım.
O varsayılan özellik olmalı benceStabil bir sistem en iyi özelliktir bence![]()

harita olayını dün fark ettim yazıcaktım bende demek ki herkez de varmış ms nin kendi haritalar uygulamasında havadan renkli şekilde baktığınızda zoom olayında sıkıntı var ara sıra yapıyor arada yapmıyor yol yani renksiz modda böyle bir sorun yok bu sadece ms nin kendi programında var here de yokYeni yapıda
Quiet hours düzeltilmiş
Saatin geç gelmesi düzeltilmiş
Mobil hotspot düzeltilmiş
Haritalar uygulamasında zoom olayı varmış düzeltilmiş
Rapor edilen bir çok şey düzeltilmiş falan filan işte..
ios 8 de windows benzerlikleri vardı.Bakalım bunda neler olacakiOS 9 19 eylülde çıkıyor. Bakalım ms neler yapacak