Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: braayn
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Mesajlaşma(1.0.12703.1 > 1.012707.0) ve OneNote güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

gkhntlbs

Üye
10 tane güncelleme buldu:)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Heyecan dolu Windows mobile hayatım drama dönüşüyor :) umutlarım yavaş yavaş tükeniyor sabretmeyi öğrendik bu sürede MS neler yapıp neler yapamadığını gördük mobile kullanıcılarına verdiği değeri gördük kısaca 3 yıldır birşeyler gördük.En kısa sürede bu sistemden kopacağım kesin kararım olmasada %80 bu yönde hareket edeceğim.Aklımda nokianın yeni cihazı iphone Plus 6s ve sony z5 Premium var.%20şans verdiğim win 10 m umarım kararımı değiştirecek adımlar atar.
%20 galebe çalacak..
Buraya ait olan burada kalır.. Fazla da ciddiye alma...

skynet

Üye
Bu arama tuşuna atanan yandex arama motorunu değiştirebiliyor muyuz ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yandex yüklü ise, o'nu uninstall yaparak tekrar kontrol eder misiniz? bu sayede belki ortadan kalkmış olur.
Windows 10 Mobile de o'nu ortadan kaldıracak bir opsiyon şimdilik yok..
Ya da arama tuşu yerine edge yi kullanabilirsiniz..

skynet

Üye
Yandex yüklü ise, o'nu uninstall yaparak tekrar kontrol eder misiniz? bu sayede belki ortadan kalkmış olur.
Windows 10 Mobile de o'nu ortadan kaldıracak bir opsiyon şimdilik yok..
Ya da arama tuşu yerine edge yi kullanabilirsiniz..
Dün cihazı sıfırladım hızlansın diye (bundan sonra her yapıdan sonra sıfırlayacağım baya fark ediyor) sonra güncellemeler ile kendiliğinden yandex de kurulmuş kaldırdım ama yinede arama tuşuna dokunduğumda yandex açılıyor :dry:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dün cihazı sıfırladım hızlansın diye (bundan sonra her yapıdan sonra sıfırlayacağım baya fark ediyor) sonra güncellemeler ile kendiliğinden yandex de kurulmuş kaldırdım ama yinede arama tuşuna dokunduğumda yandex açılıyor :dry:
Yandex konusu başlangıçtan bugüne kadar varsayılan olarak geliyor..
Bundan önceki kararlı yapılarda yani 8.1 ve öncesi yapılarda da bu böyle idi. Ancak internet ayarlarına girildiğinde bunu değiştirebiliyor idik..
Windows 10 mobile de ise bu opsiyon şimdilik yok görünüyor.
Şöyle de olabilir..
8.1 e geri döndükten sonra varsayılan olarak yandex yerine başka bir tarayıcı seçilir.
Ardından da Windows 10 mobile yüklenirse bu durumda yandex te ortadan kalkmış olur..
Ancak sıfırlama yapıldığında sanıyorum yine Yandex gelir..
İşin doğrusu bu arama tuşunu cortana açılışı dışında hiç kullanmıyorum.
Kendime bir browser yaptım onu kullanıyorum.

skynet

Üye
Yandex konusu başlangıçtan bugüne kadar varsayılan olarak geliyor..
Bundan önceki kararlı yapılarda yani 8.1 ve öncesi yapılarda da bu böyle idi. Ancak internet ayarlarına girildiğinde bunu değiştirebiliyor idik..
Windows 10 mobile de ise bu opsiyon şimdilik yok görünüyor.
Şöyle de olabilir..
8.1 e geri döndükten sonra varsayılan olarak yandex yerine başka bir tarayıcı seçilir.
Ardından da Windows 10 mobile yüklenirse bu durumda yandex te ortadan kalkmış olur..
Ancak sıfırlama yapıldığında sanıyorum yine Yandex gelir..
İşin doğrusu bu arama tuşunu cortana açılışı dışında hiç kullanmıyorum.
Kendime bir browser yaptım onu kullanıyorum.
Evet aynen öyle oldu.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir büyüğüm derdi ki "bazen eski bir şeyi tamir etmek, aynısının yenisini yapmaktan daha zordur"
Microsoft ta bu bilinçte olmalı ki eski yazılımın üzerine yazmak yerine yenisini yazıyor.
Böyle olunca da haliyle bir şeyler dışarda kalıyor..
Ya da Hastanın karnında makas unutuluyor.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Aybars1979

Aybars1979

Üye
kaldırılabiliyor. ben teli ilk aldığımda kaldırmıştım. bir yerden bing olarak yandex yerine seçmiştim ama şuan hatırlamıyorum nerdeki ayardan yaptığımı.

skynet

Üye
kaldırılabiliyor. ben teli ilk aldığımda kaldırmıştım. bir yerden bing olarak yandex yerine seçmiştim ama şuan hatırlamıyorum nerdeki ayardan yaptığımı.
8.1'de oluyor da win10'da bulamadım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu söylediğinizi windows 10 mobile den mi yaptınız..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
10 da arama motorunu değiştirme şansımız yok şimdilik öncedende ayarlasanız otomatik olarak yandex geliyor önceki yapıda bing çıkıyordu.
Arkadaşlar bende yine bing çıktı.

Üst Alt