Serkan GABEhaftaya SALI günü gelecek diyorum...
umutlarım yavaş yavaş tükeniyor sabretmeyi öğrendik bu sürede MS neler yapıp neler yapamadığını gördük mobile kullanıcılarına verdiği değeri gördük kısaca 3 yıldır birşeyler gördük.En kısa sürede bu sistemden kopacağım kesin kararım olmasada %80 bu yönde hareket edeceğim.Aklımda nokianın yeni cihazı iphone Plus 6s ve sony z5 Premium var.%20şans verdiğim win 10 m umarım kararımı değiştirecek adımlar atar.bu kadar ciddi bir sorun ne acaba çok merak ettim şimdiKısaca özet geçeyim;
- Gabriel bu süre zarfında ailesiyle vakit geçirmiş.
- Yeni yapıya direkt WP8.1'den geçilebilecek.
- Bugün yeni yapı yok, bu hafta gelebilmesi için geç saatlere kadar çalışacaklarmış. Yani gelebilir de gelmeyebilir de.
Serkan GABE

15 Eylül Salı gününe geliyor o yüzden güncelleme Salı gelir dedim..Windows 10 Mobile Insider Preview programı 15 Eylül tarihinde bitiyor. Bu tarihten itibaren kullanıcılara "Telefonunuzu Windows 10'a yükseltin" bildirimi gönderilmesi başlanacak.
Kısaca özet geçeyim;
- Bugün yeni yapı yok, bu hafta gelebilmesi için geç saatlere kadar çalışacaklarmış. Yani gelebilir de gelmeyebilir de.
Şaka bir yana ben şunu keşfettim, ne zaman yeni bir güncelleme gelmeye yaklaştığında benim L1520 kafayı yemeye başlıyor, gayet stabil durumdayken son birkaç gündür 3 defa reset, 4-5 defa da kasılma yaşadı, yapı 9 kapıda beyler, gabe arka tarafta bir şeylerle oynuyor haydi hayırlısı bakalım ...Bu hafta yeni yapı gelecek.Kısaca özet geçeyim;
Çok çalışıyorlar ya bide tatil yapmış beyefendi. Geç saatlere kadar çalısacakmış lütfetmişKısaca özet geçeyim;
ABD'de işçi bayramıydı ondanÇok çalışıyorlar ya bide tatil yapmış beyefendi. Geç saatlere kadar çalısacakmış lütfetmiş

Umarım gelir abi,bayrama daha iyi bir yapı ve kamerayla girmek istiyorum ( 930 un kamerası beklediğim performansı vermiyor ip yapılarda)Bu hafta yeni yapı gelecek.
Perşembe yada Cuma...
Sende 8.1 mi var hocam?ip yapı bilemem, ama ben çok çok memnunum 930 kamerasından.
Microsoft Fotoğraflar (15.827.16342.0 > 15.902.19222.0) güncellendi
Evet ama eskiye oranla biraz daha iyi.Zoom yapmada halen takılmalar devam ediyor ...