Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Microsoft yeni uygulaması Nearby Numbers'ı evrensel olarak yayınladı. Kısaca size yakın yerlerin numarasını buluyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu merak edip yükledim ama tuürkçe yapamadığımdan kaldırmak zorunda kaldım.

serinaga

serinaga

Üye
Bugün gelen güncellemesi ile düzelmişti. Keşke silmeseydiniz.
Deneyin belki olur:

Link işe yaradı, mağazaya yönlendirdi ve yandex'i tekrar kurdum, teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
3 gündür cihazım da(1520)w10 8.yapı yüklü ve umduğumdan çok daha stabil ve sorunsuz resmen maşallahı var..9.yapıyı beklememin ve merak etmemin nedeni ise hem final sürüme yaklaştıracak olması hemde yeni özelliklerin gelme olasılığının olması.
Ms umarım yılbaşına kadar önemli atılımlar ve yenilikler yapar da biz çilekeş windows kullanıcılarını biraz olsun mutlu eder:)

Hüseyin abi, merhaba.
Bende de L1520 var. Uygulama/dizayn tam istediğim gibi yaptım şuan iyi ama son yapıyı kursam mı acaba ne diyorsun abi? Standart ve diğer fav. uygulama/oyunlarda sıkıntı var mı? geçişler nasıl?

ON9

ON9

Üye
microsoft sana stabil 8.1 i sunuyor
sana insider yükle diyen yok değil mi?
Canım benim telefon benim değil mi yuklerim yuklemem. Keyfimi ilgilendiren bir durum. Ama benim sergilediğim tutumu Microsoft sergileyemez. Hizmet veren kişilerin sorumluluklarının boyutları çok daha farklıdır. Mesajımda da belirtmiştim bana bu cevaplarla gelmeyin diye. Tamamını okuyun lütfen.

skynet

Üye
Bu 8.yapı şuana kadar kullandığım en yavaş yapı oldu benim için. Kamerayı açıyorum 10-15s. de anca kendine geliyor + telefon çok çabuk pili bitiriyor ve geç şarj oluyor.

paxera

paxera

Üye
Canım benim telefon benim değil mi yuklerim yuklemem. Keyfimi ilgilendiren bir durum. Ama benim sergilediğim tutumu Microsoft sergileyemez. Hizmet veren kişilerin sorumluluklarının boyutları çok daha farklıdır. Mesajımda da belirtmiştim bana bu cevaplarla gelmeyin diye. Tamamını okuyun lütfen.
canım bunu okudum ama sen acaba insider yüklerken gerekli şartları okudun mu hani şu kabul ediyorum diye bastığın yeri
yani diyorum ki insider microsoftun keyfine kalmış
seni yada başka bir müşteriyi memnun etmek gibi bir amacı yok

• Beğen
Tepkiler: csH
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sabır, sabır az kaldı..
Bu akşam yeni yapı gelecek gibi görünüyor.. Hem zaten nerdeyse 1 ay ı da dolduruyor.
Bu kadar geciktiklerine göre epey bir düzeltme ve yine epey bir değişiklik gelecek gibi görünüyor..
Gelelim tartışmalara:
Bildiğim tek şey insanları tümüyle memnun etmek diye bir şey yok ve bunun için çabalasan da zaten mümkün değil.
Bu konu nasrettin hoca nın oğlu ile birlikte eşeklerine binme hikayesine benziyor.
Hepiniz bilirsiniz o yüzden de kısaca yazayım..
Hoca oğlunun eşeğe bindirmiş ve gittikleri yolda karşılaşanlar "çocuğa bak kendisi eşeğe binmiş, koskoca babası yürüyor" demiş.
Hoca oğlunu indirip kendisi eşeğe binmiş karşılaştığı insanlar "Hocaya bak çocuğu yürütüyor kendisi eşeğe binmiş"
vel hasıl ne yapmışlarsa insanların dilinden kurtulamamışlar.

• Beğen
Tepkiler: csH ve skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
microsoft sana stabil 8.1 i sunuyor
sana insider yükle diyen yok değil mi?
Adam orada stabilite sorunlarından bahsetmemiş zaten Microsoft'un güncelleme için bir tarih bile vermemesinden güncelleme sorulduğu zaman 3 gün isteyip bir hafta bekletmesinden ya da şifreli konuşmalar yapıp hadi bu bilmeceyi çözün diyerek kullanıcıları oyalamasından bahsetmiş

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Adam orada stabilite sorunlarından bahsetmemiş zaten Microsoft'un güncelleme için bir tarih bile vermemesinden güncelleme sorulduğu zaman 3 gün isteyip bir hafta bekletmesinden ya da şifreli konuşmalar yapıp hadi bu bilmeceyi çözün diyerek kullanıcıları oyalamasından bahsetmiş
Olay bu kadar basit sözünün arkasında durmak diye kavram var

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Rock Ve Roll
Aybars1979

Aybars1979

Üye
canım bunu okudum ama sen acaba insider yüklerken gerekli şartları okudun mu hani şu kabul ediyorum diye bastığın yeri
oradaki şartları kimsenin okuduğunu sanmam, ayrıca benzer yazıları normal sürümde bile yazıyorlar geçtim insider sürümleri. ben pc dede insider kullandım ama hiçbir sıkıntı çekmedim. telefonda ise durum rezalet gibi bir şey. insider ı herkese açıp birde beğenmiyorsanız yüklemeyin demek işin kolayına kaçmaktır. 8.1 bir eksikliklerle dolu bir sistem farkında olanları ve bu durumdan şikayetçi onları da şimdilik insider sürümleri ile oyalıyor resmen. ha başta bende ok dim duruma ama 6 ay oldu herhalde 1. sinden itibaren hala elle tutulur bir gelişme yok üzücü olan budur. sitem edilmesinin nedeni de budur. MS beğenmiyorsanız benim telefonu almayın diyemeyeceği gibi beğenmiyorsanız yüklemeyin de diyemez.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve ON9
ON9

ON9

Üye
Mesele insider değil zamanında amber black cyan da da aynı haltı yediler. Bilmem anlatabildim mi ? İnsider kullanıcısı da değilim zaten( en azından şimdilik). Kabul ediyorum mevzusuna gelince orada kendi keyfimize göre size güncelleme yollarız. İşinize gelirse diye bir madde hatırlamıyorum. ;) Neyse sen özenle beklersin ben de söverim. İkisine de ihtiyacı var Microsoft un. Sonuçta babamın şirketi değil.
oradaki şartları kimsenin okuduğunu sanmam, ayrıca benzer yazıları normal sürümde bile yazıyorlar geçtim insider sürümleri. ben pc dede insider kullandım ama hiçbir sıkıntı çekmedim. telefonda ise durum rezalet gibi bir şey. insider ı herkese açıp birde beğenmiyorsanız yüklemeyin demek işin kolayına kaçmaktır. 8.1 bir eksikliklerle dolu bir sistem farkında olanları ve bu durumdan şikayetçi onları da şimdilik insider sürümleri ile oyalıyor resmen. ha başta bende ok dim duruma ama 6 ay oldu herhalde 1. sinden itibaren hala elle tutulur bir gelişme yok üzücü olan budur. sitem edilmesinin nedeni de budur. MS beğenmiyorsanız benim telefonu almayın diyemeyeceği gibi beğenmiyorsanız yüklemeyin de diyemez.
Sözlerine imzamı atarım. Meselenin aslı da burada yatıyor zaten. Apple diyorki misalen 9 eylülde beta 4 gelecek. Eksik fazla elde ne varsa ortaya koyuyor. Kimse de şu niye böyle bu neden şöyle demiyor. Çünkü en azından milleti aha bugün aha yarın diye oyalamıyor. Bir de bizdeki hale bak. Pc surumune gösterilen ilgi alakanın 10'da biri telefonlara yok. Sonra tek sistem tek mağaza muhabbeti yapılıyor. Bizde de moda olmuş Kraldan çok kralcı olmak. Ben sistem ile ilgili eleştiriden ziyade kişilerin misyonlarını yapamamasına kızıyorum. Sonra iş ya sev ya terkete donduruluyor arkadaşlar tarafından. İlginç buluyorum bu tarz yaklaşımları. Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu gabe daha uyanmadı mı?
Yakında olan varsa gitsin bi ziline bassın

• Beğen
Tepkiler: ON9
yasirtaha

yasirtaha

Üye
O zaman daha 4saat var demektir

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Adam 4 gündür ortalıkta yok. Twitter bildirimleri aktif. Yazdığı an bildirim geliyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Adam 4 gündür ortalıkta yok. Twitter bildirimleri aktif. Yazdığı an bildirim geliyor

Napsın, boşu boşuna gevezelik yapmak istemiyor.
Merak etme, En küçük bir ışık bulduğunda espriyi patlatır.
Ya da "sen artık sus" mesajı almış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ON9
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
9 ncu veya yeni yapı dediğimiz TP de en çok beklentim:
“USB Tethering” (Yani Android’den tanıdığımız, kablo ile telefondaki internet paketini bilgisayarda kullanabilmenizi veya telefonu wi-fi adaptörü olarak kullanabilmenizi sağlayan özellik) özelliğinin gelmesi...
Bu özellik çok lazım oluyor..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Pc deki neti telde kullansak daha çok hoşuma gider benim :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934

Üst Alt