Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
B
Arkadaşlar takvim uygulamanız kurban bayramını ayın kaçında gösteriyor,benim ve bir arkadaşın lumiasında bayramı ayın 23 ünde başlıyor diye gösteriyor,oysa bayram ayın 24 ünde
Bölge olarak abd ise ondandır belki.

ON9

ON9

Üye
Microsoft un güncelleme işinde tarih verememesi bile ortada bir acziyet olduğununun belirtisidir. Desin ki 6 ayda bir güncelleme var amenna der çekiliriz. Yok yan yattı çamura battı. Yok efendim günün bitmesine 9 dakika var da 10 dakika sonra güncelleme göremiyorum. Vay efendim
Yalnız değilim tek başımayım.
Ancak kelime oyunu. Başka da bi cacık yok. Şimdi çıkıp bana bu on izleme de. Beğenmiyorsan sat falan gibi ergen laflarıyla da gelmeyin. Bizler para verip aldık bu cihazları. Ve ip, tp her ne haltı varsa hepsini de kullanmaya hakkımız var. Paramın karşılığında hizmeti kelime oyunlarıyla erteliyorsa karşımdaki yetkili ya da esnaf(herkimse) Ben o adama söverim.
Hayır bölge bende de arkadaşımda da bölge Türkiye.
Sonuç olarak bayram 23 Eylül Çarşamba günü değil mi

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, enessrsy ve YasirTaHazal
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bu hafta da güncelleme verilmez ise ayda bir güncelleme olayı da yalan olacak. umarım bu hafta güncelleme verilir de hem onlar hem de biz rahatlarız...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Microsoft un güncelleme işinde tarih verememesi bile ortada bir acziyet olduğununun belirtisidir. Desin ki 6 ayda bir güncelleme var amenna der çekiliriz. Yok yan yattı çamura battı. Yok efendim günün bitmesine 9 dakika var da 10 dakika sonra güncelleme göremiyorum. Vay efendim
Ancak kelime oyunu. Başka da bi cacık yok. Şimdi çıkıp bana bu on izleme de. Beğenmiyorsan sat falan gibi ergen laflarıyla da gelmeyin. Bizler para verip aldık bu cihazları. Ve ip, tp her ne haltı varsa hepsini de kullanmaya hakkımız var. Paramın karşılığında hizmeti kelime oyunlarıyla erteliyorsa karşımdaki yetkili ya da esnaf(herkimse) Ben o adama söverim.

Takvimde öyle gösteriyor ama aslında bayram 24 eylül perşembe günü.

Raskoln

Raskoln

Üye
wp 10 kullanıyorum yandex uygulama sorunu var dedi kaldırıp tekrar kurayım dedim mağazadan çekmişler. Arama tuşuna basınca yandex mobile siteye yönlendiriyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
3 gündür cihazım da(1520)w10 8.yapı yüklü ve umduğumdan çok daha stabil ve sorunsuz resmen maşallahı var..9.yapıyı beklememin ve merak etmemin nedeni ise hem final sürüme yaklaştıracak olması hemde yeni özelliklerin gelme olasılığının olması.
Ms umarım yılbaşına kadar önemli atılımlar ve yenilikler yapar da biz çilekeş windows kullanıcılarını biraz olsun mutlu eder:)
Hastane randevu,garanti cep şube,e devlet,turkcell online işlemler bu uygulamalarda stabilmi? Bi kontrol eder misin

braayn

braayn

Üye

Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama küfür olayı bence doğru değil.Küfürler hiç bir zaman karşısındakine zarar vermez öyle ki kötü söz herzaman sahibinindir.Bir yerlerde size hakkınızı veya istediğinizi vermiyenler var ise onlara küfür veya şiddet değil daha farklı eylemlerinizle tepki vermek lazım.Forum siteleri ve sosyal medyada tam bu durumda devreye giriyor.Tepkinizi buralarda karşınızdakini incitmeden dile getirmek kadar güzel birşey yok.Ben MS yerinde olsam hedeflerinin merkezine İNSANI koyardım.Yani kullanıcılarının sozunu dinler ve hızlı tepkiler veriridim.Bu cihazı almadan bu şekilde yapacaklarına inanıyordum ki yanıldık.Birilerine küfür ettiğinizde içiniz rahatlıyorsa bilin şeytan ayrıntıda gizlidir.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR ve sahanemir
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp 10 kullanıyorum yandex uygulama sorunu var dedi kaldırıp tekrar kurayım dedim mağazadan çekmişler. Arama tuşuna basınca yandex mobile siteye yönlendiriyor.
Bugün gelen güncellemesi ile düzelmişti. Keşke silmeseydiniz.
Deneyin belki olur:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Raskoln
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Hastane randevu,garanti cep şube,e devlet,turkcell online işlemler bu uygulamalarda stabilmi? Bi kontrol eder misin
garanti cep şubeye mobilden bir türlü giremedim sürekli parola hatası uyarısında bulundu parolayı değiştirdim yine giremedim

csH

csH

Üye
garanti cep şubeye mobilden bir türlü giremedim sürekli parola hatası uyarısında bulundu parolayı değiştirdim yine giremedim
şifreniz 6 haneden fazlaysa giriş yapamıyorsunuz şifre kısmında en fazla 6 hane kabul ediyor. Ben şifreyi 6 haneli yaptım o şekilde giriyorum.

Raskoln

Raskoln

Üye
Bugün gelen güncellemesi ile düzelmişti. Keşke silmeseydiniz.
Deneyin belki olur:
Teşekkürler yükledim çalışıyor. Yalnız trafikte 2. 3. Derece yerine puan diyor sanırım çeviri hatası.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
kamil5028347

kamil5028347

Üye
şifreniz 6 haneden fazlaysa giriş yapamıyorsunuz şifre kısmında en fazla 6 hane kabul ediyor. Ben şifreyi 6 haneli yaptım o şekilde giriyorum.
wp 8.1 de sorun yok windows 10 için madem öyle değiştirelim o zaman teşekkür ederim

paxera

paxera

Üye

microsoft sana stabil 8.1 i sunuyor
sana insider yükle diyen yok değil mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft yeni uygulaması Nearby Numbers'ı evrensel olarak yayınladı. Kısaca size yakın yerlerin numarasını buluyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

alaca61

Üye
8.1 e dönsem hızlı işlem menüsünü aça bilirmiyim. Tel wp10 yüklü

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Küfür tasvip ettiğim bir şey değil ama
Gabe ninde milletle dalga geçmesi hiç hoş değil.Bugün bitmedi yarına on dakika var dersen ve o günde vermezsen herkeste sana teşekkür etmez.
Bir de hayat felsefem bir işi eğer beş günde yapacaksam o işi 7-8 günde bitireceğimi söylerim ki dünya hali olurda bir aksaklık olursa tolore edebileyim diye
Mhrs,e devlet ve turkcell o.işl.sorunsuz çalışıyor garanti bende yok.
Bu uygulamalar bende sıkıntılı (L925)

• Beğen
Tepkiler: ON9

Üst Alt