Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben denedim hiçbi ofise programına bişi atamıon

skynet

Üye
17:30'da yüklemeye başladım 20:35'de yükleme tamamlandı :D

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaş çok sıkıcı bu aralar ya. Hiç aksiyon yok. Yani gelen yapılarla da artık heyecanlanmıyor insidercılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 8.yapıyı cihazıma(1520)kurdum şimdi denediğimde WhatsApp ın açılmadığını fark ettim.önce sizin fikirlerinizii almak istedim sanırım cihazı sıfırlamak gerekecek.
Edit:son birkaç deneme daha yapayım dedim açıldı oh be

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Arkadaşlar 8.yapıyı cihazıma(1520)kurdum şimdi denediğimde WhatsApp ın açılmadığını fark ettim.önce sizin fikirlerinizii almak istedim sanırım cihazı sıfırlamak gerekecek.
Edit:son birkaç deneme daha yapayım dedim açıldı oh be
bende bi sıkıntı yok açılıyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1520 de Yaşadığın sorunlar nedir? ona göre geçeceğim 7. Yapıdan 8 e geçeceğim :)
Ben 8.yapıya geçtikten sonra cihazımı sıfırlamadım ve şuan için kullanmamak için hiçbir neden göremiyorum.umarım 9.yapı gelene kadar bu stabilite devam eder,yani şuan çok iyi anlaşıyor benim 1520 ile 8.yapı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Whatsapp 10 saniyede açılmasa çok guzel bu Windows 10

skynet

Üye
Bende de 3-4sn de açılıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Neticede tp bir surum kullanıyoruz,1-2 saniyenin ne önemi var.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben sıfırlamadım telefonu ondan demekki

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ben 1520 de geliştirici modunu açmadığım surece sıkıntı yaşamıyorum. Açıp ta bikaç uygulama yukledikten sonra iki uç güne sıfırlama şart oluyo :)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Arkadaş tpsi mi kalmış bir iki yapıya resmi sürüm gelecek siz halen tp diyorsunuz kullanan bilir pcde kaç sürüm önceden stabilite vardı ancak mobilde göremiyorum ben aynı şeyi pek ışık yok bence

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaş tpsi mi kalmış bir iki yapıya resmi sürüm gelecek siz halen tp diyorsunuz kullanan bilir pcde kaç sürüm önceden stabilite vardı ancak mobilde göremiyorum ben aynı şeyi pek ışık yok bence
Microsoft bir-iki yapı sonra resmi sürüm gelecek diye bir şey demedi, sadece son çeyrek dedi. İsterse 31 aralıkta yayımlar :)

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
braayn

braayn

Üye
Microsoft bir-iki yapı sonra resmi sürüm gelecek diye bir şey demedi, sadece son çeyrek dedi. İsterse 31 aralıkta yayımlar :)
benim anlamadığım yeni cihazlarını tanıtırken üzerinde win 10 M olacak hazır olmayan bir sistem üzerinden yeni cihazlarını tanıtıp daha sonra sistemin bitmesi ile birlikte mi cihazları satışa sunacak ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim anlamadığım yeni cihazlarını tanıtırken üzerinde win 10 M olacak hazır olmayan bir sistem üzerinden yeni cihazlarını tanıtıp daha sonra sistemin bitmesi ile birlikte mi cihazları satışa sunacak ?
Dediğiniz gibi olur ya da o zamana kadar tamamlanmış olur. Yanlış hatırlamıyorsam 19 ekimde olması lazım tanıtımın, tabii bu tarihte de tanıtılıp tanıtılmayacağı kesin değil.

Üst Alt