yeni kamerası müthiş derken yeni modellerin zaten kamerası müthiş olmak zorunda e biz zahmet ekstra özellikde getirsinler.Ama burada önemli olan Nokia adı altında satılan mevcut piyasadaki cihazların ne olacağı ? Win 10 M da bizlere kaşıkla verip kepçe ile Yeni MS cihazlarına özellik üstüne özellik verip artık yeni cihazlara geçmeniz gerek dememeleri lazım.Ben L1520 üzerinde gelecek olan Win 10 M sistemin mevcut donanımlarımın yettiği kadar özelliklerini kullanmak istiyorum. Eminim herkes şuan elindeki cihazın donanımı yettiği halde şu özellikden neden faydalanamıyorum dememek istiyor.L930 gibi bir cihazda Glance Ekran yok ise bu cihazı HİÇ üretmeyeceksin.yerlerine muadilleri gelir. benim kullandığım storyteller vardı yeni markette yoktu. yerine ms in kendi uygulaması geldi photo story diye. ms in yeni kamerasının çok müthiş olacağını iddia etmişve tom u ms uzmanı olupta bunu bilmemekle suçlamış anlaşılan bize yine bekleyipte görmek düşecek.
katılmamak elde değilyeni kamerası müthiş derken yeni modellerin zaten kamerası müthiş olmak zorunda e biz zahmet ekstra özellikde getirsinler.Ama burada önemli olan Nokia adı altında satılan mevcut piyasadaki cihazların ne olacağı ? Win 10 M da bizlere kaşıkla verip kepçe ile Yeni MS cihazlarına özellik üstüne özellik verip artık yeni cihazlara geçmeniz gerek dememeleri lazım.Ben L1520 üzerinde gelecek olan Win 10 M sistemin mevcut donanımlarımın yettiği kadar özelliklerini kullanmak istiyorum. Eminim herkes şuan elindeki cihazın donanımı yettiği halde şu özellikden neden faydalanamıyorum dememek istiyor.L930 gibi bir cihazda Glance Ekran yok ise bu cihazı HİÇ üretmeyeceksin.
ben kamera derken kamera uygulamasını kast etmiştim donanım kısmı ayrı bir olay kaldırılan uygulamaların yerine ms in kamera uygulamasına gelecek özellikleri kast etmiş yorum yapan. ha doğrudur yada uydurmuştur bilemem o kısmı.yeni kamerası müthiş derken yeni modellerin zaten kamerası müthiş olmak zorunda e biz zahmet ekstra özellikde getirsinler.Ama burada önemli olan Nokia adı altında satılan mevcut piyasadaki cihazların ne olacağı ? Win 10 M da bizlere kaşıkla verip kepçe ile Yeni MS cihazlarına özellik üstüne özellik verip artık yeni cihazlara geçmeniz gerek dememeleri lazım.Ben L1520 üzerinde gelecek olan Win 10 M sistemin mevcut donanımlarımın yettiği kadar özelliklerini kullanmak istiyorum. Eminim herkes şuan elindeki cihazın donanımı yettiği halde şu özellikden neden faydalanamıyorum dememek istiyor.L930 gibi bir cihazda Glance Ekran yok ise bu cihazı HİÇ üretmeyeceksin.
Fırtına öncesi sessizlik değil gibi DBu sessizlik hiç hoş değil![]()
Evet bence de hiç hoş değil,sanki gündemde güncelleme falan hiç yokmuş gibiBu sessizlik hiç hoş değil![]()

Ben dün akşam koyverdim gitti,yükledim 8.yapıyı sitres yapmıyorum artık,verirse ekime kadar vermez ise ..yılbaşına kadarKendimi zor tutuyorum en sonunda 8.yapıyı yükleyeceğim![]()

güle güle. kullanın güzel cihaz.sessiz geceler yanıp dönmeye devam ediyor ve internet paylaşım çalışmıyor başka da sorun yok ..930 elime geçti hemen kurdum w10u stabilite paçadan akıyor resmen![]()
OneNote da cümle kopyalamayı başarabilen yetenekli bir arkadaş nasıl yapabileceğimi söyleyebilir mi acaba?
Teşekkürler kardeşim, sessiz Saatler bende sönük durum da sadece net paylaşımı sıkıntılı oda dert değil onunla işim yok zatengüle güle. kullanın güzel cihaz.sessiz geceler yanıp dönmeye devam ediyor ve internet paylaşım çalışmıyor başka da sorun yok ..