Lumia StorytellerNey gidiyor bi anlasak iyi olur du
Bu gabe çam gölgesinde mi yatıyor yoksa
Beamer kötü oldu ya bari sisteme gömseler beameri ne güzel ekranı canlı olarak gösterebiliyordukLumia Storyteller
Lumia Beamer
Photobeamer
Lumia Refocus
Lumia Panorama
Lumia video uploader
Gidiyormuş. Refocusa üzüldüm şimdi ben.
Arkadaşlar biri gider bir gelir gelenler gidenleri aratmasın.Lumia Storyteller
Lumia Beamer
Photobeamer
Lumia Refocus
Lumia Panorama
Lumia video uploader
)Hocam son durum nedir 8.yapı mı indiNasıl yani benim cihaz neyi indiriyor o zaman

Şuan 166(7.yapı) ile biten sürümü indirdim ve o yükleniyor,umarım bundan sonra 8. yapıyı da bulur ve indirir.Hocam son durum nedir 8.yapı mı indi![]()
bu uygulamlar şuan lumia modelleri dışında kullanılamadığı için bence benzer isimlerle güncellenip tekrar tüm modellere uygun şekilde paylaşılır eğer paylaşılmazsa yazık olur bu arada eksiklerinde var mixradio, creative studio (bu mesela şuan beta olarak geldi tüm modellerde kurulabiliyor galiba), lumia play to, zil sesi yaratıcı vb.Lumia Storyteller
Lumia Beamer
Photobeamer
Lumia Refocus
Lumia Panorama
Lumia video uploader
Valla ne olacaksa olsun o önemli değil ama biraz daha erken olursa iyi olurMicrosoft Windows 8'den Windows 10'a atlamıştı. İster misiniz 8. Yapıdan 10. Yapıya atlasın.![]()
yerlerine muadilleri gelir. benim kullandığım storyteller vardı yeni markette yoktu. yerine ms in kendi uygulaması geldi photo story diye. ms in yeni kamerasının çok müthiş olacağını iddia etmişve tom u ms uzmanı olupta bunu bilmemekle suçlamış anlaşılan bize yine bekleyipte görmek düşecek.Lumia Storyteller
Lumia Beamer
Photobeamer
Lumia Refocus
Lumia Panorama
Lumia video uploader