Rock Ve Roll
Üye
Olmuyor öylebasılı tut?

Olmuyor öylebasılı tut?

bende bi sıkıntı yok açılıyor..Arkadaşlar 8.yapıyı cihazıma(1520)kurdum şimdi denediğimde WhatsApp ın açılmadığını fark ettim.önce sizin fikirlerinizii almak istedim sanırım cihazı sıfırlamak gerekecek.
Editon birkaç deneme daha yapayım dedim açıldı oh be
1520 de Yaşadığın sorunlar nedir? ona göre geçeceğim 7. Yapıdan 8 e geçeceğimbende bi sıkıntı yok açılıyor..

Ben 8.yapıya geçtikten sonra cihazımı sıfırlamadım ve şuan için kullanmamak için hiçbir neden göremiyorum.umarım 9.yapı gelene kadar bu stabilite devam eder,yani şuan çok iyi anlaşıyor benim 1520 ile 8.yapı1520 de Yaşadığın sorunlar nedir? ona göre geçeceğim 7. Yapıdan 8 e geçeceğim![]()
Bende sanırım 1-2 saniye falan,gayet hızlı yani.Whatsapp 10 saniyede açılmasa çok guzel bu Windows 10
kullanmasak iyi sistem aslındaWhatsapp 10 saniyede açılmasa çok guzel bu Windows 10

Bende sıfırlamadım ki ama maşallahı var şimdilik.Ben sıfırlamadım telefonu ondan demekki
Microsoft bir-iki yapı sonra resmi sürüm gelecek diye bir şey demedi, sadece son çeyrek dedi. İsterse 31 aralıkta yayımlarArkadaş tpsi mi kalmış bir iki yapıya resmi sürüm gelecek siz halen tp diyorsunuz kullanan bilir pcde kaç sürüm önceden stabilite vardı ancak mobilde göremiyorum ben aynı şeyi pek ışık yok bence

benim anlamadığım yeni cihazlarını tanıtırken üzerinde win 10 M olacak hazır olmayan bir sistem üzerinden yeni cihazlarını tanıtıp daha sonra sistemin bitmesi ile birlikte mi cihazları satışa sunacak ?Microsoft bir-iki yapı sonra resmi sürüm gelecek diye bir şey demedi, sadece son çeyrek dedi. İsterse 31 aralıkta yayımlar![]()
Dediğiniz gibi olur ya da o zamana kadar tamamlanmış olur. Yanlış hatırlamıyorsam 19 ekimde olması lazım tanıtımın, tabii bu tarihte de tanıtılıp tanıtılmayacağı kesin değil.benim anlamadığım yeni cihazlarını tanıtırken üzerinde win 10 M olacak hazır olmayan bir sistem üzerinden yeni cihazlarını tanıtıp daha sonra sistemin bitmesi ile birlikte mi cihazları satışa sunacak ?