update 2den sonra 7'yi indirirBgün tekrardan tp sürümüne geçeyim dedim.İnsider'dan slow seçeneğini seçip güncelleme yaptım.Telefon açıldığında windows phone 8.1 update 2 yazdı tek değişen ayarlar kısmı.7.sürüme niye geçmedi acaba?
Acele etmeyin..Arkadaşlar 7. yapı kurulu 1520'de. Telefonla konuşurken konuşmayı ben kapatırsam sorun yok fakat karşı taraf kapatırsa telefon kilitleniyor. Mecbur reset atıyorum. Bu salak sorunu benden başka yaşayan var mı merak ettim açıkçası![]()
olmasın zaten tekrardan yüklemememin sebebi android programlarını kurabilmek telefona başka bir amaç yok.@kaygisiz43
Tekrar güncellemeleri kontrol et dediğinde 7 nci yapıyı yükler..
ya da siz demeseniz bile wifi bağlantısını yakaladığı anda indirmeye geçer..
Artık kurtuluş yok : ) )

aynı sorun var bende de tek değilsinArkadaşlar 7. yapı kurulu 1520'de. Telefonla konuşurken konuşmayı ben kapatırsam sorun yok fakat karşı taraf kapatırsa telefon kilitleniyor. Mecbur reset atıyorum. Bu salak sorunu benden başka yaşayan var mı merak ettim açıkçası![]()

Bende de var. Ama bendeki şöyle: ben aradığımda kilitleniyor, karşı taraf arayınca değilArkadaşlar 7. yapı kurulu 1520'de. Telefonla konuşurken konuşmayı ben kapatırsam sorun yok fakat karşı taraf kapatırsa telefon kilitleniyor. Mecbur reset atıyorum. Bu salak sorunu benden başka yaşayan var mı merak ettim açıkçası![]()
Tabii yine kapatma anında. Tek çare reset maalesef@bozkirdangelen ve @ogzhnoTr , @kaygisiz43 arkadaşla aynı durumdayım .telefon güncel diyor denetleyince beklemem mi lazım biraz(slow modu seçtim)
Yine sorunlu deseneYapı 10512 Fast olarak geldi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli şeyleri yazayım.
- Mobil etkin nokta çalışmıyor.
- Filmler ve TV çalışmıyor.
En azından arama kapandıktan sonra telefonun donması düzeltilmiş.Yine sorunlu desene
Eski adıyla internet paylaşımıMobil etkin nokta neydi ki
İnternet paylaşımı çok sorun değil yaEn azından arama kapandıktan sonra telefonun donması düzeltilmiş.
Eski adıyla internet paylaşımı

Daha kimse yüklemedi. Yüklendikçe yorumlar yapılır. Sadece verdiğim bağlantıdaki açıklananları yazıyorum.Ne kadar boyutta
7.yapıdan iyiymi
Batarya ısınma sorunu duzelmişmi