Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hadi bakalım çarklar :tebessüm:
Yüklemeye başlamadan başlangıçtaki Kutucuklarınızı en aza indirin. "Yükleniyor..." ekranında kalabilirmiş. Sıfırlama veya WP8.1'e dönerek düzelecekmiş.

Son düzenleme:

caner1010

Üye
Hadi bakalım çarklar :tebessüm:
Yüklemeye başlamadan başlangıçtaki Kutucuklarınızı en aza indirin. Yükleniyor... ekranında kalabilirmiş. WP8.1'e dönerek düzelecekmiş.

daha iyi yeni yapıyı yüklemden sorunlar çıkmaya başladı...hayırlısı bakalım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha iyi yeni yapıyı yüklemden sorunlar çıkmaya başladı...hayırlısı bakalım
Çıkan sorun değil, belirtilmiş bir sorun.

• Some phones with a large number of tiles pinned to the Start screen may get stuck in a state where the device shows “Loading…”; the device will need to be reset or rolled back to Windows Phone 8.1 using .

sahanemir

sahanemir

Üye
güncelleştirme 0 da duruyor bende anlamadım sorunu,nu ..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar benim cihazda(1520)yaklaşık 100-130 arası uygulama yüklü,şimdi bu 8.yapıyı yükledikten sonra cihazı sıfırlamasam sorun çıkarmı.

caner1010

Üye

• Some phones with a large number of tiles pinned to the Start screen may get stuck in a state where the device shows “Loading…”; the device will need to be reset or rolled back to Windows Phone 8.1 using .
anladım..en son 7. yapıdan 8.1 e geri dönmüştüm..şimdi bende yüklüyorum son yapıyı..umarım bir daha geri dönmek zorunda kalmayız

Aybars1979

Aybars1979

Üye

ne kadar kutucuk varsa kaldırdım ana ekran boşaldı ama oraya geçmiiyor tel. uygulamaların olduğu menüde çakılı kaldı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
benimkide uzun süredir çarklarda ama %100 dolmuş bir şekilde

braayn

braayn

Üye
Slow Motion gelmiş mi ?

sahanemir

sahanemir

Üye
sorun çözüldü insider,i güncelledi. şimdi indirmeye başladı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
çarklar başladı hayırlısı bakalım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Not for Resale yazısı gitmiş. Veri taşıma aşamasına geçtim 3/24

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt