Hadi bakalım çarklar
Yüklemeye başlamadan başlangıçtaki Kutucuklarınızı en aza indirin. Yükleniyor... ekranında kalabilirmiş. WP8.1'e dönerek düzelecekmiş.
Çıkan sorun değil, belirtilmiş bir sorun.daha iyi yeni yapıyı yüklemden sorunlar çıkmaya başladı...hayırlısı bakalım
anladım..en son 7. yapıdan 8.1 e geri dönmüştüm..şimdi bende yüklüyorum son yapıyı..umarım bir daha geri dönmek zorunda kalmayızÇıkan sorun değil, belirtilmiş bir sorun.
- Some phones with a large number of tiles pinned to the Start screen may get stuck in a state where the device shows “Loading…”; the device will need to be reset or rolled back to Windows Phone 8.1 using
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
ne kadar kutucuk varsa kaldırdım ana ekran boşaldı ama oraya geçmiiyor tel. uygulamaların olduğu menüde çakılı kaldı.Çıkan sorun değil, belirtilmiş bir sorun.
- Some phones with a large number of tiles pinned to the Start screen may get stuck in a state where the device shows “Loading…”; the device will need to be reset or rolled back to Windows Phone 8.1 using
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
Henüz yeni açıldıysa bekleyin arkada işlem yapıyordur.ne kadar kutucuk varsa kaldırdım ana ekran boşaldı ama oraya geçmiiyor tel. uygulamaların olduğu menüde çakılı kaldı.
yok daha yeni indiriyor .Henüz yeni açıldıysa bekleyin arkada işlem yapıyordur.

Benim dediğim yüklemeden sonraydıyok daha yeni indiriyor .![]()

boşuna kaldırdım yani.Benim dediğim yüklemeden sonraydı![]()

Evet biraz öyle olmuş. Bende 10166'yı indirirken arada öyle şeyler yaşamıştım.boşuna kaldırdım yani.![]()
ne slow motionmuş be arkadaş donanımsız ne kadar iyi olacaksaSlow Motion gelmiş mi ?
Donanım derken ?? Biraz açar mısın sevgili kardeşim.Donanım olarak ne olması lazım slow Motion olarak ??ne slow motionmuş be arkadaş donanımsız ne kadar iyi olacaksa
özü. ile güçlü. işlemci gerekli 1520,,930 gibi.Donanım derken ?? Biraz açar mısın sevgili kardeşim.Donanım olarak ne olması lazım slow Motion olarak ??