Brayn, senin bu feryadını ancak ve ancak bugün akşam 8 nci yapı gelirse durdurabilir.6tag olmasaydı merak ediyorum kaç kişi burada instagram beta diye bangır bangır bağırırdı.
Güncellemeleri kontrolden gelmiyor mu?Arkadaşlar bu update 2 nasıl yapılıyordu.
Windows 8.1 e ait8.1 uptade yazıyor bu hangi uptade.
Unutmayalım ki şuanda Windows'un resmi sürümünde el feneri bile yok bence çok şey istiyorsunuzPanik butonu ?
Kişilerin, hastaların veya yaşlıların zorunlu hallerde daha önceden belirleyeceği yakınlarına veya hastane, polis gibi yerlere alarm göndermesi, yerini bildirmesi, yardım istemesi gibi bir ihtiyaçtan kaynaklanan uygulama..
Şimdilik tam olarak yeterli olmasa da yararlı olabilecek bir uygulama yayınladım..
Ancak bu uygulama Samsung larda sistem tarafından sunuluyor ve daha işlevsel..
Örneğin: Allah korusun, deprem anında bulunduğun yer koordinatlarını yakınlarına veya ilgili kurumlara yardım için gönderebilmek gibi.
Eski telefonlarda vardı,
Windows 10 da cep telefonunun zaman ayarlı olarak istenilen saatte kendiliğinden kapanıp, istenilen saatte de açılması da mümkün olsa.
Çok şey mi istiyoruz acaba..
Bilmem ne küçük ama mide bulundırır derler.

O güncelleme kaldırıldı.@og1907
Bu yazacağım öneri risklidir, ona göre düşünerek kullanmanı öneriyorum.
Microsoft hesabı ile Windows insider'e üye oluyorsunuz.
Windows insider uygulamasını cep telefonuna indiriyorsunuz.
Bu uygulamayı çalıştırarak Fast ya da Slow seçimi yapıyorsunuz.. okeyledikten sonra
Cep telefonunu kapatıp açıyorsun.
Proğram güncellemelerine girip güncellemeyi çalıştırıyorsunuz..
Güncelleme var şeklinde uyarı geldikten sonra indirmeyi seçiyorsunuz..
Uygulama güncellemeyi indirirken siz cep telefonunuzdaki windows insider uygulamasını uninstall yapıyorsunuz..
NOT: bazı cep telefonu modellerinde bu durumda direkt olarak windows 10 Mobile TP yi yüklüyor..
Bazı modellerde ise Update 2 yi yüklüyor..
İşte bu açıdan işin risk yanı bulunuyor..
Düzeldi o olay denimle sertifika doğrulamalarını değiştir bağlanır.Perşembe gelir büyük ihtimalle o zaman. Üniversite ağlarına bağlanmıyordu W8.1( eduroam vs.) Bununla ilgili bir yenilik var mı?
Kilit ekranı deyip geçmeyelim hepimiz bu cihazları aldığımız günden beri kilit ekranını aynı açılış efekti ile açıyoruz .Tuş kilidi yoksa yukarı kaldır.Tuş kilidi varsa gir şifreni yukarı perde gibi kalksın.Yav bu açılış efektini koy 8-10 çeşit bu bile göz boyar.Samsungndaki su dalgası efekti gibi Lg veya sonydeki gibi huaweidekiler gibi sen yap 3.parti uygulama yapanlarında önünü aç uçursunlar bizi.Çift tıkla açı senden gördük ama Lg daha geliştirip çift tıkla kapan ozelliğinide koydu. Yani incik boncuk özellikler bu cihazları sattırıyor makyaj sattırıyor.stabil vsye bakanlar biraz daha bilinçli kullanıcılar.Kardeşime Samsung E5 aldım 1 ay oldu gayet güzel sorunsuz kullanıyor donma kasmada fazla yok olsa ne olacak Pentium mmx işlemcili pcler kullanan nesiliz az birşey kasınca insan ölmüyor.Senin sistemin stabil ama maşallah her uygulaman hemen hemen Beta.
İşletim sistemi MS Dos versiyonunu hatırlamıyorum ama Windows 3.1 kurdurtmuştum. Nereden Nereye? MS DOS ile başlar, Windows ile grafik arabirimi giriş yapar ve Windows 10 ile buraya kadar geliriz. En nihayetinde telefon ve tabletlerimiz de PC'ler ile bu işletim sisteminde buluşmaya hazırlanıyorlar. 
arrow ms inmiPardon diğeri launchermiş. Arrow adı.
Tabikiarrow ms inmi