Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
6tag olmasaydı merak ediyorum kaç kişi burada instagram beta diye bangır bangır bağırırdı.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
6tag olmasaydı merak ediyorum kaç kişi burada instagram beta diye bangır bangır bağırırdı.
Brayn, senin bu feryadını ancak ve ancak bugün akşam 8 nci yapı gelirse durdurabilir.

• Beğen
Tepkiler: braayn ve ogzhnoTr
og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar bu update 2 nasıl yapılıyordu.

og1907

og1907

Üye
8.1 uptade yazıyor bu hangi uptade.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu gün güncelleme gelsin artık 2 haftadır mağazaya giremiyorum artık gireyim, mağazanın nasıl bir şey olduğunu unutucam bu gidişle

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@og1907
Bu yazacağım öneri risklidir, ona göre düşünerek kullanmanı öneriyorum.
Microsoft hesabı ile Windows insider'e üye oluyorsunuz.
Windows insider uygulamasını cep telefonuna indiriyorsunuz.
Bu uygulamayı çalıştırarak Fast ya da Slow seçimi yapıyorsunuz.. okeyledikten sonra
Cep telefonunu kapatıp açıyorsun.
Proğram güncellemelerine girip güncellemeyi çalıştırıyorsunuz..
Güncelleme var şeklinde uyarı geldikten sonra indirmeyi seçiyorsunuz..
Uygulama güncellemeyi indirirken siz cep telefonunuzdaki windows insider uygulamasını uninstall yapıyorsunuz..
NOT: bazı cep telefonu modellerinde bu durumda direkt olarak windows 10 Mobile TP yi yüklüyor..
Bazı modellerde ise Update 2 yi yüklüyor..
İşte bu açıdan işin risk yanı bulunuyor..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Panik butonu ?
Kişilerin, hastaların veya yaşlıların zorunlu hallerde daha önceden belirleyeceği yakınlarına veya hastane, polis gibi yerlere alarm göndermesi, yerini bildirmesi, yardım istemesi gibi bir ihtiyaçtan kaynaklanan uygulama..
Şimdilik tam olarak yeterli olmasa da yararlı olabilecek bir uygulama yayınladım..
Ancak bu uygulama Samsung larda sistem tarafından sunuluyor ve daha işlevsel..
Örneğin: Allah korusun, deprem anında bulunduğun yer koordinatlarını yakınlarına veya ilgili kurumlara yardım için gönderebilmek gibi.
Eski telefonlarda vardı,
Windows 10 da cep telefonunun zaman ayarlı olarak istenilen saatte kendiliğinden kapanıp, istenilen saatte de açılması da mümkün olsa.
Çok şey mi istiyoruz acaba..
Bilmem ne küçük ama mide bulundırır derler.
Unutmayalım ki şuanda Windows'un resmi sürümünde el feneri bile yok bence çok şey istiyorsunuz :)
@og1907
Bu yazacağım öneri risklidir, ona göre düşünerek kullanmanı öneriyorum.
Microsoft hesabı ile Windows insider'e üye oluyorsunuz.
Windows insider uygulamasını cep telefonuna indiriyorsunuz.
Bu uygulamayı çalıştırarak Fast ya da Slow seçimi yapıyorsunuz.. okeyledikten sonra
Cep telefonunu kapatıp açıyorsun.
Proğram güncellemelerine girip güncellemeyi çalıştırıyorsunuz..
Güncelleme var şeklinde uyarı geldikten sonra indirmeyi seçiyorsunuz..
Uygulama güncellemeyi indirirken siz cep telefonunuzdaki windows insider uygulamasını uninstall yapıyorsunuz..
NOT: bazı cep telefonu modellerinde bu durumda direkt olarak windows 10 Mobile TP yi yüklüyor..
Bazı modellerde ise Update 2 yi yüklüyor..
İşte bu açıdan işin risk yanı bulunuyor..
O güncelleme kaldırıldı.

og1907

og1907

Üye
O zaman bekleyelim hiç kurcalamayalım :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Yapı 105xx'e çok az kaldı ama bugün değilmiş. Yeni cihaz desteği de yokmuş. Muhtemelen perşembe gelir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, saynesim, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
ozgunb

ozgunb

Üye
Perşembe gelir büyük ihtimalle o zaman. Üniversite ağlarına bağlanmıyordu W8.1( eduroam vs.) Bununla ilgili bir yenilik var mı?

saynesim

saynesim

Üye
Evet bu gün gelmeyeceği kesin

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft tembihlemiş galiba. Çinliler sadece sürüm numarasını sızdırabildi :ehe

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve flutewoddy
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben hiç görmedim salı günü veripte bayram ettirdiklerini

lamia925

lamia925

Üye
Perşembe gelir büyük ihtimalle o zaman. Üniversite ağlarına bağlanmıyordu W8.1( eduroam vs.) Bununla ilgili bir yenilik var mı?
Düzeldi o olay denimle sertifika doğrulamalarını değiştir bağlanır.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kilit ekranı deyip geçmeyelim hepimiz bu cihazları aldığımız günden beri kilit ekranını aynı açılış efekti ile açıyoruz .Tuş kilidi yoksa yukarı kaldır.Tuş kilidi varsa gir şifreni yukarı perde gibi kalksın.Yav bu açılış efektini koy 8-10 çeşit bu bile göz boyar.Samsungndaki su dalgası efekti gibi Lg veya sonydeki gibi huaweidekiler gibi sen yap 3.parti uygulama yapanlarında önünü aç uçursunlar bizi.Çift tıkla açı senden gördük ama Lg daha geliştirip çift tıkla kapan ozelliğinide koydu. Yani incik boncuk özellikler bu cihazları sattırıyor makyaj sattırıyor.stabil vsye bakanlar biraz daha bilinçli kullanıcılar.Kardeşime Samsung E5 aldım 1 ay oldu gayet güzel sorunsuz kullanıyor donma kasmada fazla yok olsa ne olacak Pentium mmx işlemcili pcler kullanan nesiliz az birşey kasınca insan ölmüyor.Senin sistemin stabil ama maşallah her uygulaman hemen hemen Beta.

Sen yine iyi bir işlemci ile başlamışsın, ben 80486 Dx2-66 ile başladım PC hayatıma. 8 mb Edo Ram, 512 K Ekran kartı vardı. Evet yanlış duymadınız Kilobyte'ın "K"sı. :kop:İşletim sistemi MS Dos versiyonunu hatırlamıyorum ama Windows 3.1 kurdurtmuştum. Nereden Nereye? MS DOS ile başlar, Windows ile grafik arabirimi giriş yapar ve Windows 10 ile buraya kadar geliriz. En nihayetinde telefon ve tabletlerimiz de PC'ler ile bu işletim sisteminde buluşmaya hazırlanıyorlar. :)

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Bu arada mağazaya Tetra Lockscreen tekrar gelmiş ama bir değişiklik yok acaba yakında güncelleme mi gelecek?

Üst Alt