Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Arkadaşlar bu portlama olayı gerçekten biz wp kullanıcıları için çok önemli,bence bu olayı bir sabit konu başlığı altında tartışmak lazım,ne dersiniz:)
Bence de ayrı bir konuda ilerlemesi daha iyi olur, yönetim ihtiyaç görürse gerekeni yapacaktır tabi. Konuyu uzun zamandır takip ediyordum, bu uygulamalardaki gelişmelerle daha merak uyandırıcı bir hal aldı :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Birazdan yüklemeyi deneyeceğim uygulamalar :kıskıs: @papakudioflu @Sensation @Bay H

"]

Birazdan yüklemeyi deneyeceğim uygulamalar :kıskıs: @papakudioflu @Sensation @Bay H[/QUOTE]
chrome u unutmuşun dostum.
çok merak ettim şimdi bak
one m8'in windows'lu versiyonu var diye gittim özellikle onu aldım. Android telefon alırken bile aklım hala wp'de[emoji4]
inşallah w10 romu çıkarda bizde yükleriz w10u.
boşuna 2,5 yıldır sabretmiyorum bütün yıldırmalara rağmen.hep bişeyler olacak dedim.kimse yokken ms vardı.mutlaka bi üstünlük yapar dedim.dünyanın en zengin adamı.riske girsede batmaz.
hedef 2016 iyice bi otursun,ama utandırmıycak umarım.
çift işletim sistemli cihazlarda artacak,sıkıntıya girme.atılım daha önce yapılmıştı htc de.ama şimdi bu önü açılacak.
parası olan konuşur.ms adımı attı.önce herkese verdi,şimdi alacak,kimseninse sesi çıkamayacak.
ii bi taktik.yazılım devi,kendini devittirirmi

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve wpfurkan
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Uzun süredir girmiyordum Ms coşmuş gene :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve ThunderblastX
braayn

braayn

Üye
bir çok kişi apkları kuruyor ama unutmamak lazım virüslü apk dosyaları olabilir bu nedenle her uygulamayı kurmamakta fayda var zaten geliştirici moduda açık kapı dikkatli olmakta fayda var .

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
saynesim

saynesim

Üye
Kimi yerde listede lumia 1020 kimi yerde yok arkadaşlar lumia 1020 varmı listede

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar önceki mesajlarımda da bahsettiğim gibi bir altyapı hazırlıyorum. bir kaç gün sürebilir bu durum. Destek olmak isteyen arkadaşlardan bir ricam var. Elinizde bulunan Google Play bağlantısı olmayan ve virüs taraması yapılmış olan .apk dosyalarını bana gönderebilir misiniz? E-posta olabilir ya da link verebilirsiniz. Arşiv haline getirip OneDrive'a yüklemeyi düşünüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
dücane

dücane

Üye
Bu gelistirici ayariyla sinirsiz uygulama yükleniyor mu, yoksa yine 10 uygulama ile kisitli mi ?

Raskoln

Raskoln

Üye
turkcelltv var mı yüklenebilen uygulamalar arasında?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Portlama olayı son kullanıcıya sızdırılmasaydı illegal olmayacaktı değil mi ? Geliştiriciler için kapı olacaktı adı, sanarsın microsoft paylaştı sitesinde al apk yı yukle kullan kullanabildiğin gibi dedi

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu işe gönül veren arkadaşlara duyurulur telefonu kapattığınız anda geliştirici seçeneklerine tekrar giremiyorsunuz girmeye çalışırsanız eylem merkezi kısayolları yanıp sönmeye başlıyor (alarm veriyor sanki ...) şu an telefonu tekrar sıfırlıyorum :( girebilmek için

Arkadaşımızın bu mesajına dikkat ediniz.
Durum aynen söylediği gibi.

Telefonu kapatıp açtığınızda yada soft reset vb şekilde yeniden başlattığınızda Ayarlar'dan geliştirici seçenekleri kısmına tekrar girilemiyor.

Girmeye çalıştığınızda sizi başlangıç ekranına atıyor ve eylem merkezindeki ayar kısayollarının hepsi birden sürekli yanıp sönüyor.

Esasen ayarların içeriği yine bıraktığınız gibi (açıksa açık, kapalıysa kapalı) duruyor ancak hepsi birden sürekli yanıp söndüğü için hangisi açıktı, hangisi kapalıydı takip edemiyorsunuz. Yanıp sönenlerin üzerine bastığınızda da herhangi bir şey olmuyor, yanıp sönmeye devam ediyor.

Kısacası ayar kısayolları kullanılmaz hale geliyor. Bir ayarı açık yada kapalı hale getireceğiniz zaman manuel olarak ayarlar menüsüne gidip tek tek değiştirmek zorundasınız.

Ayrıca geliştirici seçenekleri açılmadığı ve eşleme kodu vs'de alınamadığı için yeni apk'lar da yükleyemezsiniz.
Bilgisayarda komut merkezinden aynı işlemlerle telefona bağlanmaya çalıştığınızda error alırsınız.

Tek çözüm sıfırlamak gibi görünüyor.

Ancak ben şimdilik sıfırlamadım.
Sonuçta yükleyeceğim apk'ların hemen hepsini yükledim :D
Şimdi sil baştan uğraşamam.
Ayar değiştirmem gerekirse, ayarlara gider değiştiririm artık 8. yapı gelene kadar.
Bu hafta içi 8. yapıyı yüklediğimde de düzelmezse artık o zaman sıfırlarım.

Herkese iyi pazarlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen, flutewoddy ve 1 kişi daha
Bay H

Bay H

Üye
Mevcut sürüm 12666

Ek olarak geliştirici seçeneklerine girilmediği durumlarda Windows Phone 8 SDK lite ile cihazı unregister ettiğiniz takdirde tekrar geliştirici seçeneklerine girilebiliyor @bulutsuzgece

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, csH, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Yeni yapı ne zaman gelecek

Son düzenleme:

skynet

Üye
Millet apk portlamaya odaklandı 8. yapıyı tınlayan yok :D

• Beğen
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Portlanan uygulamalar bilgisayara kaydedilebiliyor mu

zaakaan

zaakaan

Üye
Arkadaşımızın bu mesajına dikkat ediniz.
Durum aynen söylediği gibi.

Telefonu kapatıp açtığınızda yada soft reset vb şekilde yeniden başlattığınızda Ayarlar'dan geliştirici seçenekleri kısmına tekrar girilemiyor.

Girmeye çalıştığınızda sizi başlangıç ekranına atıyor ve eylem merkezindeki ayar kısayollarının hepsi birden sürekli yanıp sönüyor.

Esasen ayarların içeriği yine bıraktığınız gibi (açıksa açık, kapalıysa kapalı) duruyor ancak hepsi birden sürekli yanıp söndüğü için hangisi açıktı, hangisi kapalıydı takip edemiyorsunuz. Yanıp sönenlerin üzerine bastığınızda da herhangi bir şey olmuyor, yanıp sönmeye devam ediyor.

Kısacası ayar kısayolları kullanılmaz hale geliyor. Bir ayarı açık yada kapalı hale getireceğiniz zaman manuel olarak ayarlar menüsüne gidip tek tek değiştirmek zorundasınız.

Ayrıca geliştirici seçenekleri açılmadığı ve eşleme kodu vs'de alınamadığı için yeni apk'lar da yükleyemezsiniz.
Bilgisayarda komut merkezinden aynı işlemlerle telefona bağlanmaya çalıştığınızda error alırsınız.

Tek çözüm sıfırlamak gibi görünüyor.

Ancak ben şimdilik sıfırlamadım.
Sonuçta yükleyeceğim apk'ların hemen hepsini yükledim :D
Şimdi sil baştan uğraşamam.
Ayar değiştirmem gerekirse, ayarlara gider değiştiririm artık 8. yapı gelene kadar.
Bu hafta içi 8. yapıyı yüklediğimde de düzelmezse artık o zaman sıfırlarım.

Herkese iyi pazarlar.

Dün gece uyumadan önce geliştirici modunu ayarlara girip kapattım. Sonra telefonu da kapattım. Bu sabah açtığımda tekrar girebildim geliştirici ayarlarına, sıkıntı yok şuan için.

Üst Alt