wpfurkan
Üye
sd'yi bir çıkarıp denedin mi?Galeride var SD'deki fotoğraflar falan, görmüyor demek ki.![]()
sd'yi bir çıkarıp denedin mi?Galeride var SD'deki fotoğraflar falan, görmüyor demek ki.![]()
Yok ya uğraşamadım açıkçası. Yarın bir ara denerim o şekilde de.sd'yi bir çıkarıp denedin mi?

wmpu'de okumuştum 1520'e yüklemişler yani evet çalışıyormuş. Ama oyun googleplay'e bağlı olduğu için bir kaç değişiklik yapılması lazımmış yoksa oyun çalışıyor fakat oyundan çıkınca kaydetmiyormuş.Arkadaşlar clash of clans deneyen var mı çalışıyor mu ??
Abi sunlari rarlayip patlasir misin bizde yukleyelimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birazdan yüklemeyi deneyeceğim uygulamalar@papakudioflu @Sensation @Bay H

dolma parmak olursa yerini tutar tutar3.parti klavye desteklemiyor w10 benim bildiğim yani o klavyeler çalışmaz.
Ama zaten hiçte gerek yok onlara wp'nin klavyesini hiçbiri tutamaz(imza: bir Android kullanıcısı)

o zaman iyiki benim dolmalar ince ince[emoji4]dolma parmak olursa yerini tutar tutar![]()
Youtube ve diğer google uygulamaları ile Google servislerini kullanan uygulamalar çalışmıyorResmi Youtube deneyen varmı

Hepsi sikintisiz çalışıyor muLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
EvetHepsi sikintisiz çalışıyor mu