Dexter Morgan
Üye
512mb ramler ne yapacağız

512mb ramler ne yapacağız

Bence de ayrı bir konuda ilerlemesi daha iyi olur, yönetim ihtiyaç görürse gerekeni yapacaktır tabi. Konuyu uzun zamandır takip ediyordum, bu uygulamalardaki gelişmelerle daha merak uyandırıcı bir hal aldıArkadaşlar bu portlama olayı gerçekten biz wp kullanıcıları için çok önemli,bence bu olayı bir sabit konu başlığı altında tartışmak lazım,ne dersiniz![]()

denedim şimdi açılmadan atıyorArkadaşlar firefox u deneyen var mı?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birazdan yüklemeyi deneyeceğim uygulamalar@papakudioflu @Sensation @Bay H
@papakudioflu @Sensation @Bay H[/QUOTE]boşuna 2,5 yıldır sabretmiyorum bütün yıldırmalara rağmen.hep bişeyler olacak dedim.kimse yokken ms vardı.mutlaka bi üstünlük yapar dedim.dünyanın en zengin adamı.riske girsede batmaz.one m8'in windows'lu versiyonu var diye gittim özellikle onu aldım. Android telefon alırken bile aklım hala wp'de[emoji4]
inşallah w10 romu çıkarda bizde yükleriz w10u.
Portlama olayı sandığımdan çabuk geldi uygulama sıkıntıları çok kolay giderilecek sanırımUzun süredir girmiyordum Ms coşmuş gene![]()
İllegal bir şekilde...Portlama olayı sandığımdan çabuk geldi uygulama sıkıntıları çok kolay giderilecek sanırım
Bu işe gönül veren arkadaşlara duyurulur telefonu kapattığınız anda geliştirici seçeneklerine tekrar giremiyorsunuz girmeye çalışırsanız eylem merkezi kısayolları yanıp sönmeye başlıyor (alarm veriyor sanki ...) şu an telefonu tekrar sıfırlıyorumgirebilmek için

Bu sayfadan önceki 5 sayfayı oku kardeşimYeni yapı ne zaman gelecek

Arkadaşımızın bu mesajına dikkat ediniz.
Durum aynen söylediği gibi.
Telefonu kapatıp açtığınızda yada soft reset vb şekilde yeniden başlattığınızda Ayarlar'dan geliştirici seçenekleri kısmına tekrar girilemiyor.
Girmeye çalıştığınızda sizi başlangıç ekranına atıyor ve eylem merkezindeki ayar kısayollarının hepsi birden sürekli yanıp sönüyor.
Esasen ayarların içeriği yine bıraktığınız gibi (açıksa açık, kapalıysa kapalı) duruyor ancak hepsi birden sürekli yanıp söndüğü için hangisi açıktı, hangisi kapalıydı takip edemiyorsunuz. Yanıp sönenlerin üzerine bastığınızda da herhangi bir şey olmuyor, yanıp sönmeye devam ediyor.
Kısacası ayar kısayolları kullanılmaz hale geliyor. Bir ayarı açık yada kapalı hale getireceğiniz zaman manuel olarak ayarlar menüsüne gidip tek tek değiştirmek zorundasınız.
Ayrıca geliştirici seçenekleri açılmadığı ve eşleme kodu vs'de alınamadığı için yeni apk'lar da yükleyemezsiniz.
Bilgisayarda komut merkezinden aynı işlemlerle telefona bağlanmaya çalıştığınızda error alırsınız.
Tek çözüm sıfırlamak gibi görünüyor.
Ancak ben şimdilik sıfırlamadım.
Sonuçta yükleyeceğim apk'ların hemen hepsini yükledim
Şimdi sil baştan uğraşamam.
Ayar değiştirmem gerekirse, ayarlara gider değiştiririm artık 8. yapı gelene kadar.
Bu hafta içi 8. yapıyı yüklediğimde de düzelmezse artık o zaman sıfırlarım.
Herkese iyi pazarlar.