yeni kutucukları klasörlemeyi nasıl yapıyoruz acaba baloncuk şeklinde olanAndroid veya diğer platformların konusu burası değil arkadaşlar, ya da yeni Lumiaların. İsteyen istediğini alabilir. Burada sadece Windows 10'u kapsayan detayları konuşuyoruz.
Baloncuk olan kişiler kutusu. Bir süre sonra kendiliğinden çıkıyor. Klasörleme değil yani.yeni kutucukları klasörlemeyi nasıl yapıyoruz acaba baloncuk şeklinde olan
ben aylardır pcde win10 kullanıyorum en ufak bir aksaklık olmadı daha. olmayacak bişi değil illaki olabilir ama yüklemeden bilmezsiniz yüklemenizi tavisye ederim.29 temmuzda pc ye hemen yüklemeyi düşünenler varmı aksaklık olurmu sizce akabinde mobile sürümü yayınlarlar diye de tahmin ediyorum
win 10da 2 türlü duvar kağıdı atayabiliyoruz 1. kutucuklara 2. arka plana 3 sayılmaz sadece kutucukların şeffalığını ayarlayabiliyoruz buda resmin görünürlüğünü etkiliyor. onun haricinde atadığımız resim arka uygulamalar kısmındada görünüyor. pc tarafında ekstradan otomatik ark plan resim ve uygulama renkleri değişiyor umarım bu telefon tarafınada gelir bence çok hoş oluyor.temadan kastım şu hani şu kutucuklar için duvar kağıdı atayabiliyoruz ya onun gibi bir şey varmı diyorum![]()
resimler yan modda iken çekilmiş sonunda geliyormu acaba10240 numaralı öykünücü içeriğinden birkaç kare.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Durum öyle değil aslında. Benim kullandığım sanal makineden dolayı sistem oluşturulan sanal ekrana göre ölçekleniyor.resimler yan modda iken çekilmiş sonunda geliyormu acaba
bende diyorum noramlde öyle olmaması lazım resimlerde tam yan gibi durmuyor bir ihtimal demiştim ama belli oldu artık getirsinler ama yeterDurum öyle değil aslında. Benim kullandığım sanal makina sisteminden dolayı sistem oluşturulan sanal ekrana göre ölçekleniyor.
ses yok insider güncellendi felan ama inşallah bu hafta çıkar8. yapıdan hiç ses çıkmadı mı

Skype, mesajlaşmanın içine gömülecek. Ama ne zaman olur bilmem.Skype a android te güncelleme gelmiş ve bizemgore çok daha kullanışlı hale getirilmiş. Bizdeki hala berbat. Ms kendi sistemini daha onemsese çok iyi olacak. Ama 3 senedir görmedim
Bir ara her gün sabah 7'ye alarm kurmuştum. Sonra güncelleme geldi bir şeyler oldu derken, alarm görünmemesine rağmen her sabah 7'de alarmım çalıyor ve kaldırmanın yolu yok.bugün ikinci kez alarm çalmadı ve işe geç kaldım.umarım 8. yapıda bu sorunu çözerler haftanın bazı günleri alarm çalmıyor
bugün ikinci kez alarm çalmadı ve işe geç kaldım.umarım 8. yapıda bu sorunu çözerler haftanın bazı günleri alarm çalmıyor
Skype, mesajlaşmanın içine gömülecek. Ama ne zaman olur bilmem.
Bir ara her gün sabah 7'ye alarm kurmuştum. Sonra güncelleme geldi bir şeyler oldu derken, alarm görünmemesine rağmen her sabah 7'de alarmım çalıyor ve kaldırmanın yolu yok.

(Sanırım genellikle salı yada çarşamba)Şu anda evet ama değişecek o mağazadapc den yeni magazaya girdiğimde herhangibir uygulama açtığımda eski magazadan daha sonradan kurmak uygulamayı indirebiliyorduk yeni magazada bu özelliği göremedim ben mi fark edemedim acaba yoksa bu özellik kaldırıldımı? @bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu @Bay H
Insider güncellenmedi bende ya. Mağazayı kontrol ediyorum ne zamandır bir durum yokses yok insider güncellendi felan ama inşallah bu hafta çıkar![]()