Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Gabriel'in son twikine göre bu gün eğlenceli bir şeyler olacakmış

Hey #WindowsInsiders! Something just for fun for you today:

İnsiderlere sürpriz yapacaklarmış :)

serinaga

serinaga

Üye
braayn

braayn

Üye
Bekleyelim bakalım nasıl bir sürpriz olacak....

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşalar güncelleme büyük olduğu için wifi istiyor acaba hücreselle indirmek için bir numara yapabilir miyiz
Ben bu konuyu sadece şu yöntem ile aşıyorum, fark oluşturacak bir durum mu bilemem.
evdeki diğer lumia yı paylaşıma açıp wifi bağlantısı yapıyorum ve ordan güncelleme ya da büyük oranda yükleme yapabiliyorum.
Windows 10 Mobile 8 nci yapıda internet paylaşımı yaparak sorun çıkan var mı
L 520 de de L 620 de de internet paylaşımı yaptırdım ve ardından da notebook da giriş yapmak istedim
ya bağlantı yapmıyor, ya da yaptıktan bir kaç saniye sonra giriş yaptırtmıyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Gabriel'in son twikine göre bu gün eğlenceli bir şeyler olacakmış

Hey #WindowsInsiders! Something just for fun for you today:

İnsiderlere sürpriz yapacaklarmış :)
süpriz orada zaten blog yazısının içinde indrimeler var pc,tablet ve telefonlar için bir de kit var ben resimleri indirdim ama sadece birisine bakıp kapattım. süpriz dedikleri duvar kağıtları vs.

StRonK

StRonK

Üye
Mağaza güncellendi

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
süpriz orada zaten blog yazısının içinde indrimeler var pc,tablet ve telefonlar için bir de kit var ben resimleri indirdim ama sadece birisine bakıp kapattım. süpriz dedikleri duvar kağıtları vs.
Ben gabriele verdikleri cevaplara bakınca blog yazısını okumadım :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza güncellemesi ile Müzik bölümü tekrar kullanıma kapanmış.

braayn

braayn

Üye
Sürprize ne oldu ?

braayn

braayn

Üye
süpriz bloga yazısındaki duvar kağıtları yanlış anlama olmuş sadece pc ve tel için duvar kağıtlaı kit yayınlamışlar.
Bende kilit ekranı ile ilgili birşeyler olur diye bekliyordum ama neyse hafta daha bitmedi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile build 10240 Emulator full setup image dosyası

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bende kilit ekranı ile ilgili birşeyler olur diye bekliyordum ama neyse hafta daha bitmedi
yok onda ms androide güncelleme veriyor bol bol ms in androiddeki kilit ekranı on numara bişi oldu çıktı aklımdan geçiyodu bing duvar kağıtları gelse diye o geldi üstüne üstelik teli hafif sallayınca duvar kağıdı otomatik değişiyor. yalnız bugün gelen güncelleme ile pc deki takvim uygulamasınıda çok beğendim çok güzel olmuş.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
:kop:
bu arada geçen paylaşılan ekranı ikiye bölerek kullanma özelliği ile ilgili bir video vardıya bu gün aynısı başıma geldi ama daha belirgin bir şekilde şöyle dosya yönetiden resimlere girip oradan her hangibir resim açtım daha sonra açılan resim ekranın üst yarım kısmına çıktı sadece ekran bildiğiniz ufaldı simgeler hepsi sadece o kısımda gözüküyordu şuan deniyorum olmuyor resim çekebilirsem ekliyeceğim
O olay benimde başıma geldi.

Son düzenleme:
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Pc 10240 için düzeltme yayınlandı şimdi.
Mobilde bir şey yok hala

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10240 (Emulator)
Ekran görüntülerinden hiçbir değişiklik gözüme çarpmadı. O yüzden sadece bunu paylaşıyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi (17.6019.42022.0 > 17.6020.42012.0)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İyi bu günde güncelleme yok :(

Üst Alt