Cuma günü akşamı gelecek gibi görünüyor.Bu akşam gelse bari
Yeni yapıda yeni özellik yoksa gerek yok

Hocam duvar kağıdı nı paylaşır mısın?daha önceki yapılarda son yüklenen uygulamalarda sadece 3 tane gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan genişlet daralt şeklinde seçenek sunuluyor bu yenimi geldi yoksa önceki yapılarda varmıydı
buyrunHocam duvar kağıdı nı paylaşır mısın?
Teşekkürler Allah razı olsunbuyrun
buraya resim nasıl koyacağızdaha önceki yapılarda son yüklenen uygulamalarda sadece 3 tane gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan genişlet daralt şeklinde seçenek sunuluyor bu yenimi geldi yoksa önceki yapılarda varmıydı @Sensation @bulutsuzgece

8.1 den mi geçiş yapıyorsunuz, yoksa 7 nci yapıdan geçiş yolunu mu buldunuz ?Dayanamadım slow ring yüklüyorum. Yüklüyorum yüklemesine de harbi slowmuş, baya bi uzun sürdü. Hala devam ediyor.
aynen wp stabile dönsundeufak tefek sorunlar giderilsin kafi
başkan yükledikten sonra sana zahmet kamerada video çekimde slow motion gelmiş mi bakar mısın lütfen ?Dayanamadım slow ring yüklüyorum. Yüklüyorum yüklemesine de harbi slowmuş, baya bi uzun sürdü. Hala devam ediyor.
windwos 10 da arka plan resmini değiştirince bu kısımda böyle oluyorburaya resim nasıl koyacağız![]()
Slow yükleyen arkadaşlar, birkaç kontrol yapabilir misiniz acaba.
- Here uygulamaları sorunsuz yüklenip çalışıyor mu?
- Bir bildirim geldiğinde bildirim merkezine gitmeden ekranı kilitleyip yeniden açınca ortaya çıkan ana ekranın açılmama sorunu oluşuyor mu? Bu soruna özellikle Whatsapp'tan gelen bildirimlerde karşılaştığımı söyleyebilirim. Zaten başlangıç ekranının yüklenmemesi sorunu çok ciddi. Sırf bu yüzden cihazı sıfırlamam gerekti.
- Klavyede harflerin algılanması, geçişler ve yüklemeler, mesaj ve posta bildirimleri vs. ne durumda? Gelmeme, gecikme vs. var mı?
- Resimler uygulamasında takılmalar giderilmiş mi? Özellikle resme zoom yaparken oluşuyordu.
- Müzik uygulaması, takvim, vs. diğer birtakım sorunlar ne durumda.
[halen devam ediyor]bende sadece kilit ekranı değişti ben diyorumki bütün uygulamalar liste halinde duruyor oraya nasıl resim atadığını soruyorumwindwos 10 da arka plan resmini değiştirince bu kısımda böyle oluyor
şu en son eklenenler falan uygulamalar falan yazıyor oraya resim eklediydin oraya nasıl yapacağım bilmiyorum
m