Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
WP mağazasına ne olmuş öyle ya, bilgisayardan girmiyor. Microsoft Store yapmışlar, fark eden hiç mi olmadı :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WP mağazasına ne olmuş öyle ya, bilgisayardan girmiyor :S Microsoft Store yapmışlar, fark eden hiç mi olmadı :ehe
Evet biraz önce üst konuda paylaştım. Evrensel Windows 10 mağazaya dönüştü. Sıkıntı yok bende açılıyor. Ama uygulama sürümleri artık görünmüyor ve yapımcının tüm uygulamalarına gitme özelliği şu an için yok. Ayrıca uygulamaları bilgisayara APPX olarak indirme ve uzaktan telefona kurma da yok.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Evet biraz önce üst konuda paylaştım. Evrensel Windows 10 mağazaya dönüştü. Sıkıntı yok bende açılıyor. Ama uygulama sürümleri artık görünmüyor ve yapımcının tüm uygulamalarına gitme özelliği şu an için yok. Ayrıca uygulamaları bilgisayara APPX olarak indirme ve uzaktan telefona kurma da yok.
Bazı Uygulamaları aradım 2 sini gösterdi.. diğerleri yok : ) )

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Eyvallah.
Nedense Zil sesi yaratıcısı'nı bulamadım :S
Normalde telefonun içindeki ringtone'nun içine atınca ekleniyordu ama bu yapıda zil sesini değiştirme yok sanırım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eyvallah.
Nedense Zil sesi yaratıcısı'nı bulamadım :S
Normalde telefonun içindeki ringtone'nun içine atınca ekleniyordu ama bu yapıda zil sesini değiştirme yok sanırım
Zil Sesi Yaratıcısı Win 10 Mobile de çalışmayan uygulamalar arasında : ( (
Neden böyle yaptılar bilmiyorum, çok işe yarıyordu.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar Here Drive+ çalışmıyor. Sürekli "Üzgünüz, ağa erişemememiz nedeniyle rotanız alınamadı. Lütfen bağlantıyı kontrol edin ve yeniden deneyin." uyarısı alıyorum. Bağlantı açık. Uygulamayı kaldırırsam yeniden kuramam. Bu seferde "Bu uygulama artık kullanılamaz" uyarısı alacağım. Mağazadan kitaplığa (geçmişte alınmış uygulamalarıma) baktım, kategorisi bu telefonda çalışmayan uygulamalar kategorisinde duruyor. Yani kaldırırsam yeniden kuramam. Sizlerde de böyle mi?
boşver zaten onu ya. ne olduysa saçmaladı artık eskisi gibi değil ya.
cevapsız arama geldiği zaman kilit ekranı ve telefon uygulamasının canlı karosu hep bildirimde kalıyor düzelmiyor uzunca bir süre

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Demek ki microsof tmicrosoft HERE uygulamalarıyla yollarını ayırıyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Demek ki microsof tmicrosoft HERE uygulamalarıyla yollarını ayırıyor.
onu bilmem de here drive a ihtiyacım oldu bana bir yol çıkardı yok böyle bir şey resmen 20 km sapıyorum yolumdan. Halbuki aynı yere daha önce here ile gittim ve gayet de normal yoldan bir yere saptırmadan gösteriyordu. kaç tane şehir dolaştırdı bana here ama şimdi çok saçmalıyor ya...

afwerker

afwerker

Üye
Evrensel mağazaya geçince googleye heremaps yazıp çıkan linke tıkladığımızda mağazanın anasayfası geliyor yani uygulama mağazada yok gibi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, biliyorsunuz Müzik Sesi Yaratıcısı Win 10 Mobile de çalışmıyor..
Onun yerine işlem gören başka bir uygulama var mı? .. Sade, Basit tıpkı eskisi gibi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar, biliyorsunuz Müzik Sesi Yaratıcısı Win 10 Mobile de çalışmıyor..
Onun yerine işlem gören başka bir uygulama var mı? .. Sade, Basit tıpkı eskisi gibi.
dosya yöneticiden istediğiniz müziği "ringtones" kısmına attığınızda ayarlar sesler kısmında gözükmesi gerekiyor ancak müzikler tam olarak ekeleniyor istediğiniz kısmı kesebilmek için ise program vardı bir kaç tane deniyorum w10m de çalışmıyor bulursam yazıcam

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
dosya yöneticiden istediğiniz müziği "ringtones" kısmına attığınızda ayarlar sesler kısmında gözükmesi gerekiyor ancak müzikler tam olarak ekeleniyor istediğiniz kısmı kesebilmek için ise program vardı bir kaç tane deniyorum w10m de çalışmıyor bulursam yazıcam
Daha tam oturmadığı için belirttiğiniz şekilde yükledikten sonra bazı dosyaları görmeyebiliyor.
Alarmlar uygulamasında kolaylık getirmişler, harici veya dahili bölüme giderek seçim imkanı verebiliyor..
Bu kolaylık zil kısmında oluşturulmamış.

skynet

Üye
Daha tam oturmadığı için belirttiğiniz şekilde yükledikten sonra bazı dosyaları görmeyebiliyor.
Alarmlar uygulamasında kolaylık getirmişler, harici veya dahili bölüme giderek seçim imkanı verebiliyor..
Bu kolaylık zil kısmında oluşturulmamış.
ile istediğin mp3'ü zil sesi yapabiliyorsun ama sadece ücretli sürümünde var bu seçenek + W10'da denemedim o yüzden çalışır mı çalışmaz mı orasına bir şey diyemem :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ile istediğin mp3'ü zil sesi yapabiliyorsun ama sadece ücretli sürümünde var bu seçenek + W10'da denemedim o yüzden çalışır mı çalışmaz mı orasına bir şey diyemem :)
Windows Phone ye olan ilgimizi ve sevgimizi bilmeyen başka dünyaların insanları bizim bu konuşmalarımızı takip etseler gevrek gevrek gülerler değil mi? Adamlara bak neleri dert ediniyorlar, nelerle uğraşıyorlar diye..

• Beğen
Tepkiler: skynet ve sahanemir
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
eski zil sesleri nerede arkadaş ya..? ne güzel gün doğumu vardı senelerdir şimdi hepsi birbirinden saçma zil sesleri koymuşlar ya...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
eski zil sesleri nerede arkadaş ya..? ne güzel gün doğumu vardı senelerdir şimdi hepsi birbirinden saçma zil sesleri koymuşlar ya...
Hey gidi eski günler heyyy..
windows 10 geldi gün doğumu yok oldu.

braayn

braayn

Üye
Bugün 8.yapı gelir mi acaba?

Üst Alt