Aytaç-01
Üye
aynen ya onu hala düzeltemedilerabi herşeyi geçtimde klavyede yanlış yeri algılıyo ya beni benden alıyoronun dışında 7. yapı gidiyo yani
![]()
aynen ya onu hala düzeltemedilerabi herşeyi geçtimde klavyede yanlış yeri algılıyo ya beni benden alıyoronun dışında 7. yapı gidiyo yani
![]()
Aynı benLannet olsun şu sabırsız halime indiriyorum 7yi kurarım birazdan kurmam diye karar vermiştim am yok olmuyor işte .

Peki Windows'un haritalarında sesli navigasyon var mı ki? Ben hiç denememiştim bu güne kadar.Windows haritalar kullanın. Zaten HERE haritalarını kullanıyor. Geçen gün arabada kullandım, Here Drive gibiydi.

klavyeden şikayetçi olan kişiler bende genelde sağ kısımda "ş" yerine "l" yi algılıyordu bir aralar halen yine nadiren yapıyor ancak dün baya bir yazı yazdım cepten wordde yarım sayfa neredeyse çok hızlı ve hiç düzeltmeden öyle bir yazdım ki kendime şaşırdım elimde olsa o anı videoya çekerdim
Evet ama, sesli olmadıktan sonra neye yarar.Windows haritalar kullanın. Zaten HERE haritalarını kullanıyor. Geçen gün arabada kullandım, Here Drive gibiydi.
Evet var. Denemenizi öneririm.Peki Windows'un haritalarında sesli navigasyon var mı ki? Ben hiç denememiştim bu güne kadar.
Aynı HERE'deki sesi kullanıyor sankiEvet ama, sesli olmadıktan sonra neye yarar.
Deneyen arkadaşlar sesli olduğunu da yazmış..

Windows haritalar mı ?ben bunu hiç duymamıştım mağaza da var mı acaba?Evet var. Denemenizi öneririm.
Aynı HERE'deki sesi kullanıyor sanki![]()
Windows HaritalarWindows haritalar mı ?ben bunu hiç duymamıştım mağaza da var mı acaba?
Ben orada haritaları bulamadım,bu arada ben 8.1 deyim.Windows HaritalarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burası Windows 10 konusu ve sadece Windows 10 için var bu haritalarBen orada haritaları bulamadım,bu arada ben 8.1 deyim.

Mağazaya yönlendirdikten sonra sayfa bulunamadı diyor .Windows HaritalarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız