YkPkY
Üye
kitaplık olicektiKitapsızı bulamadım ama![]()

kitaplık olicektiKitapsızı bulamadım ama![]()

Evet biraz önce üst konuda paylaştım. Evrensel Windows 10 mağazaya dönüştü. Sıkıntı yok bende açılıyor. Ama uygulama sürümleri artık görünmüyor ve yapımcının tüm uygulamalarına gitme özelliği şu an için yok. Ayrıca uygulamaları bilgisayara APPX olarak indirme ve uzaktan telefona kurma da yok.WP mağazasına ne olmuş öyle ya, bilgisayardan girmiyor :S Microsoft Store yapmışlar, fark eden hiç mi olmadı![]()
Bazı Uygulamaları aradım 2 sini gösterdi.. diğerleri yok : ) )Evet biraz önce üst konuda paylaştım. Evrensel Windows 10 mağazaya dönüştü. Sıkıntı yok bende açılıyor. Ama uygulama sürümleri artık görünmüyor ve yapımcının tüm uygulamalarına gitme özelliği şu an için yok. Ayrıca uygulamaları bilgisayara APPX olarak indirme ve uzaktan telefona kurma da yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eyvallah.Evet biraz önce üst konuda paylaştım. Evrensel Windows 10 mağazaya dönüştü. Sıkıntı yok bende açılıyor. Ama uygulama sürümleri artık görünmüyor ve yapımcının tüm uygulamalarına gitme özelliği şu an için yok. Ayrıca uygulamaları bilgisayara APPX olarak indirme ve uzaktan telefona kurma da yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zil Sesi Yaratıcısı Win 10 Mobile de çalışmayan uygulamalar arasında : ( (Eyvallah.
Nedense Zil sesi yaratıcısı'nı bulamadım :S
Normalde telefonun içindeki ringtone'nun içine atınca ekleniyordu ama bu yapıda zil sesini değiştirme yok sanırım
boşver zaten onu ya. ne olduysa saçmaladı artık eskisi gibi değil ya.Arkadaşlar Here Drive+ çalışmıyor. Sürekli "Üzgünüz, ağa erişemememiz nedeniyle rotanız alınamadı. Lütfen bağlantıyı kontrol edin ve yeniden deneyin." uyarısı alıyorum. Bağlantı açık. Uygulamayı kaldırırsam yeniden kuramam. Bu seferde "Bu uygulama artık kullanılamaz" uyarısı alacağım. Mağazadan kitaplığa (geçmişte alınmış uygulamalarıma) baktım, kategorisi bu telefonda çalışmayan uygulamalar kategorisinde duruyor. Yani kaldırırsam yeniden kuramam. Sizlerde de böyle mi?
onu bilmem de here drive a ihtiyacım oldu bana bir yol çıkardı yok böyle bir şey resmen 20 km sapıyorum yolumdan. Halbuki aynı yere daha önce here ile gittim ve gayet de normal yoldan bir yere saptırmadan gösteriyordu. kaç tane şehir dolaştırdı bana here ama şimdi çok saçmalıyor ya...Demek ki microsof tmicrosoft HERE uygulamalarıyla yollarını ayırıyor.
dosya yöneticiden istediğiniz müziği "ringtones" kısmına attığınızda ayarlar sesler kısmında gözükmesi gerekiyor ancak müzikler tam olarak ekeleniyor istediğiniz kısmı kesebilmek için ise program vardı bir kaç tane deniyorum w10m de çalışmıyor bulursam yazıcamArkadaşlar, biliyorsunuz Müzik Sesi Yaratıcısı Win 10 Mobile de çalışmıyor..
Onun yerine işlem gören başka bir uygulama var mı? .. Sade, Basit tıpkı eskisi gibi.
Daha tam oturmadığı için belirttiğiniz şekilde yükledikten sonra bazı dosyaları görmeyebiliyor.dosya yöneticiden istediğiniz müziği "ringtones" kısmına attığınızda ayarlar sesler kısmında gözükmesi gerekiyor ancak müzikler tam olarak ekeleniyor istediğiniz kısmı kesebilmek için ise program vardı bir kaç tane deniyorum w10m de çalışmıyor bulursam yazıcam
Daha tam oturmadığı için belirttiğiniz şekilde yükledikten sonra bazı dosyaları görmeyebiliyor.
Alarmlar uygulamasında kolaylık getirmişler, harici veya dahili bölüme giderek seçim imkanı verebiliyor..
Bu kolaylık zil kısmında oluşturulmamış.

Windows Phone ye olan ilgimizi ve sevgimizi bilmeyen başka dünyaların insanları bizim bu konuşmalarımızı takip etseler gevrek gevrek gülerler değil mi? Adamlara bak neleri dert ediniyorlar, nelerle uğraşıyorlar diye..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile istediğin mp3'ü zil sesi yapabiliyorsun ama sadece ücretli sürümünde var bu seçenek + W10'da denemedim o yüzden çalışır mı çalışmaz mı orasına bir şey diyemem![]()
Hey gidi eski günler heyyy..eski zil sesleri nerede arkadaş ya..? ne güzel gün doğumu vardı senelerdir şimdi hepsi birbirinden saçma zil sesleri koymuşlar ya...
Aynen şimdiki seslerinde bi MASAL var düzgün olan birde NOKİA TUNE gersi çok saçmaHey gidi eski günler heyyy..
windows 10 geldi gün doğumu yok oldu.
Bugün arefe olduğundan gelmezBugün 8.yapı gelir mi acaba?