Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Mağazaya yönlendirdikten sonra sayfa bulunamadı diyor .
Windows 10 kullanıyorum bu arada.
win10 kullanıyorsanız telde zaten olması lazım haritalar diye buarada pc tarafında posta güncellendi telede güncelleme gelmesi lazım.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Telefonda mevcut olan Haritalar uygulaması mı ?

YkPkY

YkPkY

Üye
fotoğeaflar canlı kutucu ne güzel olmuş.
slayt değişmiş

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
8.yapıdan haber varmı ?

skynet

Üye
Tek sıkıntı eposta ve mesaj bildirimlerinin gelmemesi onun dışında gayet iyi gidiyor 7. yapı

YkPkY

YkPkY

Üye
yanlız vindows haritaalrda yönünü bulunduğun yöne doğru haritayı çevirmiyor.here mapsda ilk çıktığında öyleydi.
Tek sıkıntı eposta ve mesaj bildirimlerinin gelmemesi onun dışında gayet iyi gidiyor 7. yapı
e posta bildirimleri çalışıyor son güncellemeden sonra

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hangi siteyi denediysemde tarayıcıdan film izleyemiyorum bi öneriniz var mı

skynet

Üye
yanlız vindows haritaalrda yönünü bulunduğun yöne doğru haritayı çevirmiyor.here mapsda ilk çıktığında öyleydi.

e posta bildirimleri çalışıyor son güncellemeden sonra
Bende hala sıkıntı devam ediyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni bir şey fark ettim. WP8.1'de 3 ekran yönünde çalışan Kamera uygulaması artık 4 ekran yönünde de çalışıyor. Ama ters dikeyden sonra telefon biraz sapıttı, sonra düzeldi :ehe İlk kez 4 yönde çalışan uygulama galiba. Çok iyi oldu böyle

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Kameradan memnunum özellikle de video çekerken ayarlama seçeneğimizin olması çok iyi :) Birde şu durdur devam ettir gelse benim için tamamdır

saynesim

saynesim

Üye
Pc için Windows 10 Yapı 10240 bugün Hızlı ve yavaş seçim için yayınlandı
Bence cuma günü mobile içinde yeni yapı yayınlanır tahminim

Bay H

Bay H

Üye
#Windows10Mobile Intel X3 desteği, herhangi bir telefonda görebilecek miyiz bakalım.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

YkPkY

YkPkY

Üye
cihazında destekleyipte extra Ayarlarda göz atma olmayan ve kullanamayan varmı.
bende öyleydi,ama açmayı buldum

YkPkY

YkPkY

Üye
mağazadan kitapsıza girin,uygulamaları tümüne dekmesine tıklayın.en aşağıda bu cihazda kullanılmıyor dıralamasından göz atmayı bulun.bi kere tıklayın ve bekleyin.sonra aç tikine tıklayıp aktif hale getirin.
Bu kadar
ulen ne klavyeymiş.
mundar olmuş yazdıklarım :D

• Beğen
Tepkiler: shifty, suyunsesi ve flutewoddy
flutewoddy

flutewoddy

Üye
mağazadan kitapsıza girin,uygulamaları tümüne dekmesine tıklayın.en aşağıda bu cihazda kullanılmıyor dıralamasından göz atmayı bulun.bi kere tıklayın ve bekleyin.sonra aç tikine tıklayıp aktif hale getirin.
Bu kadar
ulen ne klavyeymiş.
Kitapsızı bulamadım ama :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bu kadar
ulen ne klavyeymiş.
bundan önceki yapılarda benimde başımın belasıydı ama şükür bu yapıda daha denk gelmedi. çok sinir bozucu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
sahanemir

sahanemir

Üye
T9 klavye bulamiyorum blr turlu ..onunla rahatim ama yok ..

Üst Alt