Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bu yapı kullandıkça güzelleşiyor ya :D İlk günler yine kamera da sorun vardı ama şimdi o da yok :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
Lannet olsun şu sabırsız halime indiriyorum 7yi kurarım birazdan kurmam diye karar vermiştim am yok olmuyor işte .

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Esendağlı ve skynet
braayn

braayn

Üye
Şu slow Motionu bir görebilseydik iyidi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
klavyeden şikayetçi olan kişiler bende genelde sağ kısımda "ş" yerine "l" yi algılıyordu bir aralar halen yine nadiren yapıyor ancak dün baya bir yazı yazdım cepten wordde yarım sayfa neredeyse çok hızlı ve hiç düzeltmeden öyle bir yazdım ki kendime şaşırdım elimde olsa o anı videoya çekerdim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bluetooth çok şarj yiyor ve çok ısınıyor

• Beğen
Tepkiler: Sensation
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows haritalar kullanın. Zaten HERE haritalarını kullanıyor. Geçen gün arabada kullandım, Here Drive gibiydi.
Peki Windows'un haritalarında sesli navigasyon var mı ki? Ben hiç denememiştim bu güne kadar.
Düzeltme:
Az önce denedim, Here haritalarını kullanıyor ve aynı kayıtlı sesi kullanarak sesli tarif yapıyor. Here den daha hafif ve hızlı çalışıyor. Daha detaylı inceleyip karşılaştırmak lazım. :)

Bu arada Whatsapp bildirimleri Ana ekranı gerçekten tıkıyor. Bildirim merkezinden sildiğimde ana ekran düzeliyor ve açılıyor.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
klavyeden şikayetçi olan kişiler bende genelde sağ kısımda "ş" yerine "l" yi algılıyordu bir aralar halen yine nadiren yapıyor ancak dün baya bir yazı yazdım cepten wordde yarım sayfa neredeyse çok hızlı ve hiç düzeltmeden öyle bir yazdım ki kendime şaşırdım elimde olsa o anı videoya çekerdim

Klavye halen sıkıntılı.
Bazı harflerde ısrarla yanındakini algılıyor.
Acil bir şey yazarken sinir bozabiliyor, iyileştirme şart.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows haritalar kullanın. Zaten HERE haritalarını kullanıyor. Geçen gün arabada kullandım, Here Drive gibiydi.
Evet ama, sesli olmadıktan sonra neye yarar.
Deneyen arkadaşlar sesli olduğunu da yazmış..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Here deki sesi iyi tanırım : ) ) )

Kesinlikle Windows Haritalar daki ile aynı ses..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
sahanemir

sahanemir

Üye
Şu an sorun yok gibi görünüyor .kişiler artık bende,de baloncuklar şeklinde ilk,defa gördüm .

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bende hiçbir sıkıntı yok. Sadece hafif kasıyor.
Edit : Uygulama şifreleyebilme hakkında bi gelişme var mı acaba ? Örneğin mesajlar uygulamasını şifrelemek istiyorum.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
8.1 iyice sapıttı artık.şu 10'un tam sürümü gelse de doğru düzgün bi sistem kullansak

Üst Alt