Aytaç-01
Üye
günlük doğum günleri bildirim olarak geliyordu zaten eğer oysagüle güle kullanırsın artık, he takvin bildirim ayarlarını da yapmayı unutma
![]()
günlük doğum günleri bildirim olarak geliyordu zaten eğer oysagüle güle kullanırsın artık, he takvin bildirim ayarlarını da yapmayı unutma
![]()
aynı şekilde 8.1'de ki kişiler karosu da daha güzeldiKlasör sistemi ve kişiler karosu(yuvarlak resimler)benim hoşuma gitmedi,8.1 deki klasörleme daha iyiydi bence.
Hem kişiler karosu hemde diğer klasörler daha güzeldi,umarım eski haline çevirirler.aynı şekilde 8.1'de ki kişiler karosu da daha güzeldi
klasörleme düzelir de kişileri sanmıyorum iyice oturttular bu sürümle baloncukları.Klasör sistemi ve kişiler karosu(yuvarlak resimler)benim hoşuma gitmedi,8.1 deki klasörleme daha iyiydi bence.
Hem kişiler karosu hemde diğer klasörler daha güzeldi,umarım eski haline çevirirler.
ben takvime meraktan bir sürü olur olmaz hatırlatıcı ekledim şimdi nasa nın füze fırlatmalarını bile hatırlatıyor ne işime yarıyacaksa.umudu kesmiştim açıkçası onun boşalan yerine yeni bir uygulama koyunca da aklımdan tamamen çıkmıştı![]()

Benim lumia 640 xl de açtım linki. Bu uygulama cihazınızda kullanılamıyor diyor. Nedeni nedir.Şu bağlantıyı tıklayın. Mağazada aç görünmesi lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen Dokun'u sildim artık tamamen gitti. Neyseki ayarları yapmıştımGüncellenmeyen dokun,ekranı depolamadan sildim şimdi mağazadan yüklemek istediğimde kullanılamaz diyorKeşke sıfırlamasaydım

Hocam Video Optimizer for Whatsapp uygulaması mağazada arattığınızda çıkıyor mu ?Aynen Dokun'u sildim artık tamamen gitti. Neyseki ayarları yapmıştım![]()
Hayır. Tıklayıp deneyinHocam Video Optimizer for Whatsapp uygulaması mağazada arattığınızda çıkıyor mu ?
O şekilde denediğimde de sayfa bulunamadı uyarısı alıyorumHayır. Tıklayıp deneyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet demekki yeni mağazada henüz yok.O şekilde denediğimde de sayfa bulunamadı uyarısı alıyorum
patlayan klasör??İnşallah eski klasörlemeden vazgeçip Patlayan Klasör verirler![]()