Aradım bulamadm şimdi.youtubeda bi konsept izlemiştim.klasöre tıklayınca aşağıya doğru değilde ortadaki uygulama biraz öne geliyo gibi büyüyüp klasörün etrafına dağılıyordu diğer kısayollar.diğerleri de soluklaşıyordu.onların üzerine dağılıyordu yani.bulursam atarımpatlayan klasör??
Aradım bulamadm şimdi.youtubeda bi konsept izlemiştim.klasöre tıklayınca aşağıya doğru değilde ortadaki uygulama biraz öne geliyo gibi büyüyüp klasörün etrafına dağılıyordu diğer kısayollar.diğerleri de soluklaşıyordu.onların üzerine dağılıyordu yani.bulursam atarımpatlayan klasör??
hocam klasör diyince kafam karıştı aşağıdakinden mi bahsediyorsunuz?Aradım bulamadm şimdi.youtubeda bi konsept izlemiştim.klasöre tıklayınca aşağıya doğru değilde ortadaki uygulama biraz öne geliyo gibi büyüyüp klasörün etrafına dağılıyordu diğer kısayollar.diğerleri de soluklaşıyordu.onların üzerine dağılıyordu yani.bulursam atarım
Aradım bulamadm şimdi.youtubeda bi konsept izlemiştim.klasöre tıklayınca aşağıya doğru değilde ortadaki uygulama biraz öne geliyo gibi büyüyüp klasörün etrafına dağılıyordu diğer kısayollar.diğerleri de soluklaşıyordu.onların üzerine dağılıyordu yani.bulursam atarım
kişiler-ayarlar-kişi listesini filtrele de (facebook kutucuğu var onu doldurun çıkar.Bazı nedenlerden dolayı sıfırladım teli şimdi daha hızlı daha akıcı.Tek sorun kişilerimdeki baloncuklarda resim çıkmıyor halbuki önceden vardı.Sizce çözüm ne olabilir ?
Bende de o sıkıntı vardı da soft reset attım düzeldi2 günü de doldurdum ve hala 2 adet mağaza var ve edge hala güncellenmedi (şeffaf olmadığı için güncel değil diyorum sürüm nosunu bilmiyorum son versiyonun) çoğu uygulamayı açmak isterken mağaza güncellemesi var uyarısı veriyor sık kullandığım uygulamaları silip tekrar yükledim bu sorunu bu şekilde aştım. sistemde şuan stabilite olarak sıkıntı yok. şarj diğer yapıya göre aynı gidiyor. kullanım açısından sorun yaratmıyor artık rahatça kurabileceğiniz bir yapıda artık teknik önizleme.
Kişilerin fotoları var sadece kutucukta boş baloncuklar var.Yani orada gözükmüyor.kişiler-ayarlar-kişi listesini filtrele de (facebook kutucuğu var onu doldurun çıkar.
Şunu mu?
kategori olayını klasörlemede zaten yapabiliyoruz.tek tek istediğimizi koyabiliyoruz.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBeyler pc versiyonu olan 10176'da başlata bastığında live tilesleri kategorize etmiş etiket koymuş acaba bizede gelir mi ?
Hocam MixRadio yüklenmiyor bende. Mağaza "Bu uygulama artık kullanılamaz" diyor. Yükle butonu silik. Siz 7. yapıya 6 dan mı geçtiniz, yoksa W8.1 den mi?
Ben 6. yapıdan geçtim ve yükleme bittikten sonra da bir sıfırlama yaptım.
hocam klasör diyince kafam karıştı aşağıdakinden mi bahsediyorsunuz?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kişiler-ayarlar-kişi listesini filtrele de (facebook kutucuğu var onu doldurun çıkar.

Aslında Klasore koymadan yapmaktan bahsettimkategori olayını klasörlemede zaten yapabiliyoruz.tek tek istediğimizi koyabiliyoruz.
Hocam MixRadio yüklenmiyor bende. Mağaza "Bu uygulama artık kullanılamaz" diyor. Yükle butonu silik. Siz 7. yapıya 6 dan mı geçtiniz, yoksa W8.1 den mi?
Ben 6. yapıdan geçtim ve yükleme bittikten sonra da bir sıfırlama yaptım.
6snapi aradım ama bulamadım
Windows 10 Mobil Mağazasındaki bulunan hata, kaldırılmış/durdurulmuş ve daha önce yüklenen uygulamalara tekrar erişip yüklemenize olanak sağlıyor .
Bunun için telefonunuzdan Mağaza'ya girip görselde işaretlediğim yerden (Kitaplığım)'a dokunun daha önce telefonunuza indirdiğiniz uygulamalar listelenecektir,
Daha önce indirip kullandığınız ve hatta daha önceden indirip de şuan mağaza/yayında olmayan uygulamaları tekrar indirebilirsiniz.
Paylaşılan bilgilere göre eskide kalan uygulamalardan Vevo gayet başarılı bir şekilde Windows 10 Mobile’a indirilip çalıştırılabiliyor.
kaynakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu @Bay H