Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Bazı nedenlerden dolayı sıfırladım teli şimdi daha hızlı daha akıcı.Tek sorun kişilerimdeki baloncuklarda resim çıkmıyor halbuki önceden vardı.Sizce çözüm ne olabilir ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
patlayan klasör??
Aradım bulamadm şimdi.youtubeda bi konsept izlemiştim.klasöre tıklayınca aşağıya doğru değilde ortadaki uygulama biraz öne geliyo gibi büyüyüp klasörün etrafına dağılıyordu diğer kısayollar.diğerleri de soluklaşıyordu.onların üzerine dağılıyordu yani.bulursam atarım
patlayan klasör??
Aradım bulamadm şimdi.youtubeda bi konsept izlemiştim.klasöre tıklayınca aşağıya doğru değilde ortadaki uygulama biraz öne geliyo gibi büyüyüp klasörün etrafına dağılıyordu diğer kısayollar.diğerleri de soluklaşıyordu.onların üzerine dağılıyordu yani.bulursam atarım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hayırlısıyla bende güncellemeyi indiriyorum yükleyecem
İnşallah normal kullanımda sorun çıkmaz
Arama sms Whatsapp olsun bana yeter

Aybars1979

Aybars1979

Üye

hocam klasör diyince kafam karıştı aşağıdakinden mi bahsediyorsunuz?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bazı nedenlerden dolayı sıfırladım teli şimdi daha hızlı daha akıcı.Tek sorun kişilerimdeki baloncuklarda resim çıkmıyor halbuki önceden vardı.Sizce çözüm ne olabilir ?
kişiler-ayarlar-kişi listesini filtrele de (facebook kutucuğu var onu doldurun çıkar.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
atakanakata

atakanakata

Üye
2 günü de doldurdum ve hala 2 adet mağaza var ve edge hala güncellenmedi (şeffaf olmadığı için güncel değil diyorum sürüm nosunu bilmiyorum son versiyonun) çoğu uygulamayı açmak isterken mağaza güncellemesi var uyarısı veriyor sık kullandığım uygulamaları silip tekrar yükledim bu sorunu bu şekilde aştım. sistemde şuan stabilite olarak sıkıntı yok. şarj diğer yapıya göre aynı gidiyor. kullanım açısından sorun yaratmıyor artık rahatça kurabileceğiniz bir yapıda artık teknik önizleme.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
2 günü de doldurdum ve hala 2 adet mağaza var ve edge hala güncellenmedi (şeffaf olmadığı için güncel değil diyorum sürüm nosunu bilmiyorum son versiyonun) çoğu uygulamayı açmak isterken mağaza güncellemesi var uyarısı veriyor sık kullandığım uygulamaları silip tekrar yükledim bu sorunu bu şekilde aştım. sistemde şuan stabilite olarak sıkıntı yok. şarj diğer yapıya göre aynı gidiyor. kullanım açısından sorun yaratmıyor artık rahatça kurabileceğiniz bir yapıda artık teknik önizleme.
Bende de o sıkıntı vardı da soft reset attım düzeldi

atakanakata

atakanakata

Üye
defalarca soft reset atmama rağmen düzelmiyor. ben de uygulamaları silip tekrar yükledim o sorun kalktı fakat hala mağaza 2 adet ve edge eski sürüm. mağaza şeffaf oldu fakat edge olmadı. çok garip bi durum ama idare edicez bi sonraki yapıya kadar artık :)

braayn

braayn

Üye
Beyler pc versiyonu olan 10176'da başlata bastığında live tilesleri kategorize etmiş etiket koymuş acaba bizede gelir mi ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
2 saattir yüklemeye çalışıyordu
Bi yüklendi açıldı pin gidiyorum okey tuşu yoktu hard reset attım şimdi tekrar yüklüyor çok sürüyor be o kadar isim var di telefonda

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Hocam MixRadio yüklenmiyor bende. Mağaza "Bu uygulama artık kullanılamaz" diyor. Yükle butonu silik. Siz 7. yapıya 6 dan mı geçtiniz, yoksa W8.1 den mi?
Ben 6. yapıdan geçtim ve yükleme bittikten sonra da bir sıfırlama yaptım.

YkPkY

YkPkY

Üye
Beyler pc versiyonu olan 10176'da başlata bastığında live tilesleri kategorize etmiş etiket koymuş acaba bizede gelir mi ?
kategori olayını klasörlemede zaten yapabiliyoruz.tek tek istediğimizi koyabiliyoruz.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hocam MixRadio yüklenmiyor bende. Mağaza "Bu uygulama artık kullanılamaz" diyor. Yükle butonu silik. Siz 7. yapıya 6 dan mı geçtiniz, yoksa W8.1 den mi?

6. Yapı'dan 7. Yapı'ya yükselteyim dedim olmayınca wprt ile (temiz kurulum ile) 8.1'e dönüp, Windows Insider yardımıyla güncellemeleri denetleyip kurdum kendisi yüklü geldi 7. Yapı ile..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve serinaga
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Windows 10 Mobil Mağazasındaki bulunan hata, kaldırılmış/durdurulmuş ve daha önce yüklenen uygulamalara tekrar erişip yüklemenize olanak sağlıyor .

Bunun için telefonunuzdan Mağaza'ya girip görselde işaretlediğim yerden (Kitaplığım)'a dokunun daha önce telefonunuza indirdiğiniz uygulamalar listelenecektir,

Daha önce indirip kullandığınız ve hatta daha önceden indirip de şuan mağaza/yayında olmayan uygulamaları tekrar indirebilirsiniz.

Paylaşılan bilgilere göre eskide kalan uygulamalardan Vevo gayet başarılı bir şekilde Windows 10 Mobile’a indirilip çalıştırılabiliyor.

kaynak

@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu @Bay H

• Beğen
Tepkiler: dakamon
kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
7. Yapı dan sonra ekran donması başladı 8.1 e geri dönüyorum ekran hiç algılamıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Windows 10 Mobil Mağazasındaki bulunan hata, kaldırılmış/durdurulmuş ve daha önce yüklenen uygulamalara tekrar erişip yüklemenize olanak sağlıyor .

Bunun için telefonunuzdan Mağaza'ya girip görselde işaretlediğim yerden (Kitaplığım)'a dokunun daha önce telefonunuza indirdiğiniz uygulamalar listelenecektir,

Daha önce indirip kullandığınız ve hatta daha önceden indirip de şuan mağaza/yayında olmayan uygulamaları tekrar indirebilirsiniz.

Paylaşılan bilgilere göre eskide kalan uygulamalardan Vevo gayet başarılı bir şekilde Windows 10 Mobile’a indirilip çalıştırılabiliyor.

kaynak

@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu @Bay H
6snapi aradım ama bulamadım :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
6. Yapının ilk gününden bugüne kadar hiç sıkıntı çıkmadan kullanıyorum.
Allah'a şükür .Ama 7. Yapının ilk gününde biraz kasılma vardı oda geçti

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
6snapin yüklenebilir halini buldum. Telefon üzerinden yklemeye çalısırken yükle butonu geliyor ama yüklenmiyor

Üst Alt