8.1'de var.W10'da hiçbir cihazda yok zatenGöz atma 1020 de yok nasıl ayarlayacağız ekran ışığı açık çok şarj gidiyor

Şu bağlantıyı tıklayın. Mağazada aç görünmesi lazımGöz atma 1020 de yok nasıl ayarlayacağız ekran ışığı açık çok şarj gidiyor
Klasörleme sorunu yaşayanlar sıfırlama yaptıktan sonra sorun çözüldü mü ?
Beyler WM 10 7. Yapıyı yükleyenler bi deneyebilir mi ?
Youtube ye girip video açtığımızda arkaplanda oynama devam ediyor mu ? Yoksa sorun sadece bende mi var
Eski klasörlerde sorun yoktu zaten yeni klasör oluşturmada sorun varmış diyorlardı,siz yeni klasör oluşturmayı denedinizmi.Şuan klasörleme de sıkıntı yok (ben de)
Şuan denedim ama oynatmıyor, durduruyor
6. yapıda oynatıyordu, şimdi oynatmıyorBeyler WM 10 7. Yapıyı yükleyenler bi deneyebilir mi ?
Youtube ye girip video açtığımızda arkaplanda oynama devam ediyor mu ? Yoksa sorun sadece bende mi var
Peki teşekkür ettim galiba bu yapı ile ilgili bi sorun var bende arkaplan ayarlarına girince atma yapıyor6. yapıda oynatıyordu, şimdi oynatmıyor
Şarj konusunda 7.yapı bence de çok iyi,aslında w10 iyi bence.Beklemede artık şarj çok iyi. Neredeyse düşmüyor. 6. yapıda sürekli düşme vardı. Edge, bende eskiden arka planda oynatmıyordu, şimdi de oynatmıyor. Klasörleme ise sıkıntısız.
Eski klasörlerde sorun yoktu zaten yeni klasör oluşturmada sorun varmış diyorlardı,siz yeni klasör oluşturmayı denedinizmi.
takvim uygulamasının eskisi gibi canlı karo olduğunu sizde gördüm ha iyi oldu bu hömen sabitledim ekranaŞunu mu?

takvim uygulamasının eskisi gibi canlı karo olduğunu sizde gördüm ha iyi oldu bu hömen sabitledim ekrana![]()
ama denemek lazım bir şeyleri dimi öyle hazıra konmamak gerek 
umudu kesmiştim açıkçası onun boşalan yerine yeni bir uygulama koyunca da aklımdan tamamen çıkmıştıAdına sevindimama denemek lazım bir şeyleri dimi öyle hazıra konmamak gerek
![]()

umudu kesmiştim açıkçası onun boşalan yerine yeni bir uygulama koyunca da aklımdan tamamen çıkmıştı![]()
güle güle kullanırsın artık, he takvin bildirim ayarlarını da yapmayı unutma