Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Göz atma 1020 de yok nasıl ayarlayacağız ekran ışığı açık çok şarj gidiyor

skynet

Üye
Klasörleme sorunu yaşayanlar sıfırlama yaptıktan sonra sorun çözüldü mü ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Göz atma 1020 de yok nasıl ayarlayacağız ekran ışığı açık çok şarj gidiyor
Şu bağlantıyı tıklayın. Mağazada aç görünmesi lazım

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve afwerker
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@saynesim ben yanlış anlamışım sanırım @Sensation un verdiği bağlantıya tıkla. Yüklenince ayarlayın en alt kısmında bulabilirsin. Menü de arama boş yere.Bir de ayrıca Glance background beta var.onunla da resim koyabilirsin arka planına.ama bu uygulama menuye geliyor.mağazada arayıp bulabilirsin

sinan430

sinan430

Üye
Microsoft edge twitch tv deki yayınları açabiliyor:D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mağazadan uygulama satın alınamıyor

afwerker

afwerker

Üye
Beyler WM 10 7. Yapıyı yükleyenler bi deneyebilir mi ?
Youtube ye girip video açtığımızda arkaplanda oynama devam ediyor mu ? Yoksa sorun sadece bende mi var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuan klasörleme de sıkıntı yok (ben de)

Şuan denedim ama oynatmıyor, durduruyor
Eski klasörlerde sorun yoktu zaten yeni klasör oluşturmada sorun varmış diyorlardı,siz yeni klasör oluşturmayı denedinizmi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Beyler WM 10 7. Yapıyı yükleyenler bi deneyebilir mi ?
Youtube ye girip video açtığımızda arkaplanda oynama devam ediyor mu ? Yoksa sorun sadece bende mi var
6. yapıda oynatıyordu, şimdi oynatmıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beklemede artık şarj çok iyi. Neredeyse düşmüyor. 6. yapıda sürekli düşme vardı. Edge, bende eskiden arka planda oynatmıyordu, şimdi de oynatmıyor. Klasörleme ise sıkıntısız.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Beklemede artık şarj çok iyi. Neredeyse düşmüyor. 6. yapıda sürekli düşme vardı. Edge, bende eskiden arka planda oynatmıyordu, şimdi de oynatmıyor. Klasörleme ise sıkıntısız.
Şarj konusunda 7.yapı bence de çok iyi,aslında w10 iyi bence.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Göz atma ekranı bende çalışıyor arkadaşlar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
takvim uygulamasının eskisi gibi canlı karo olduğunu sizde gördüm ha iyi oldu bu hömen sabitledim ekrana :D

Adına sevindim :kıskıs: ama denemek lazım bir şeyleri dimi öyle hazıra konmamak gerek :zong:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Adına sevindim :kıskıs: ama denemek lazım bir şeyleri dimi öyle hazıra konmamak gerek :zong:
umudu kesmiştim açıkçası onun boşalan yerine yeni bir uygulama koyunca da aklımdan tamamen çıkmıştı :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
umudu kesmiştim açıkçası onun boşalan yerine yeni bir uygulama koyunca da aklımdan tamamen çıkmıştı :)

:) güle güle kullanırsın artık, he takvin bildirim ayarlarını da yapmayı unutma :)

Üst Alt