Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
umarım teleservistir. böyle fedakar servis görmedim. bana 1 defa cihaz 2 defa kasa değişimi yaptılar :D (kasa değişimleri müşteri memnuniyeti için )
bakayım ona ben bi :D Olmazsa veririm :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Üzgün suratın sd kartla alakası yok bence öyle olsaydı bende olmazdı,benim telefonumda sd kart yok,o surat sanırım şarj durumundan dolayı kaynaklanıyor.

Aynen ben sd kart takılı sorunsuz guncelledim.

emz

emz

Üye
umarım teleservistir. böyle fedakar servis görmedim. bana 1 defa cihaz 2 defa kasa değişimi yaptılar :D (kasa değişimleri müşteri memnuniyeti için )
bakayım ona ben bi :D Olmazsa veririm :D
Üzgün suratın sd kartla alakası yok bence öyle olsaydı bende olmazdı,benim telefonumda sd kart yok,o surat sanırım şarj durumundan dolayı kaynaklanıyor.
Olabilir. 5800 ile aynı batarya. Titremekten dolmuyordu. Ona taktım şarj oluyor. Bakalım belki düzelir:blush:
Bunu indirme yapmadan önce çıkarman gerekiyordu.
Depolama kısmından ''yeni indirmeleri şurada depola'' kısmında sd kartı seçtiysen kurulumda sıkıntı yaşarsın, üstüne çıkartırsan bu sefer hiç görmez direk :-( suratı gelir.
O da olabilir ama taktım tekrar yine olmadı. Benimki kurarken değil ama. Kurdum başlat ekranı gelmedi. Sıfırla dedim kaldı böyle dondu. Reset attım üzgün surat verdi. SAçma sapan bişeyler oldu. Sanırım yanlış kurdu ilk :bilmm
Şimdi 5800 a taktım bataryayı bitmiş tam. Alet şarj ışığına gelene kadar 5 dk geçti. Değiştirdim o şarj olurken diğeri dolmuş. Bakalım tekrar açıldı belki şarjdandır. Düzelir inşallah :blink:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet:islik. 520 idi ilki sonra 525 aldım ram için uygun bulup. Daha bir yılı dolmadı bile:bilmem:
@Sensation
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep
abi birebir yaptım fil bölge saate kadar w8.1 ile. Ama hala olmadı. File bölümüne gelen giden yok. Birtek preference var. Open Product çıkmıyor:duvar2:
Senin kullandığın sürüm güncel değil sanırım.cihazının kodu open product da çıkmıyorsa daha güncel sürümü bulup yüklemelisin bunu bende yaşamıştım.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Alakası var demiyorum, çıkarmak önerilir/tavsiye edilir diyorum.
Ona bakarsan şarj dolu, WP sistemi update'leri de sorunlu o yüzden bu sorunlara da çözüm getirseler iyi olur.
WP kullanıcıları bir güncelleme veya sürüm yükseltme/düşürme için türlü türlü sorunlarla karşılaşıyor o yüzden kişiye özel bir hata değil.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
emz

emz

Üye
Senin kullandığın sürüm güncel değil sanırım.cihazının kodu open product da çıkmıyorsa daha güncel sürümü bulup yüklemelisin bunu bende yaşamıştım.
Abi open product diye seçenek komple gelmiyor :sos

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Alakası var demiyorum, çıkarmak önerilir/tavsiye edilir diyorum.
Ona bakarsan şarj dolu, WP sistemi update'leri de sorunlu o yüzden bu sorunlara da çözüm getirseler iyi olur.
WP kullanıcıları bir güncelleme veya sürüm yükseltme/düşürme için türlü türlü sorunlarla karşılaşıyor o yüzden kişiye özel bir hata değil.
Abi zaten hata olacağı bilinerek yukluyoruz

emz

emz

Üye
batarya dolu ama yine res atıyor üzgün suratta :ah

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sabaha kadar şarjda kalsa bile durumun değişeceğini pek sanmıyorum burada bunu deneyen arkadaş sonuç alamadığını yazmıştı bu yüzden güncel NCS sürümünü bulup onunla dead flash atman. @emz

• Beğen
Tepkiler: emz
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
emz

emz

Üye
Sabaha kadar şarjda kalsa bile durumun değişeceğini pek sanmıyorum burada bunu deneyen arkadaş sonuç alamadığını yazmıştı bu yüzden güncel NCS sürümünü bulup onunla dead flash atman. @emz
Bakınayım bi internete. Nerede bulurum ki ?:hmmm

giray38

giray38

Üye
Yeni yapıyı şu anda kurdum. Bayağı uzun sürdü bu problem değil ama şu anda telefon açılıyor pin kodunu giriyorum yükleniyor yazısı geliyor ve dakikalarca beklesem de hiç bir şey olmuyor. Bir kaç kez yeniden başlattım reset attım düzelme yok. Arada kafasına göre geri bildirim ekranını açıyor sadece onun dışında erişebildiğim başka bir şey yok ne yapmalıyım ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yeni yapıyı şu anda kurdum. Bayağı uzun sürdü bu problem değil ama şu anda telefon açılıyor pin kodunu giriyorum yükleniyor yazısı geliyor ve dakikalarca beklesem de hiç bir şey olmuyor. Bir kaç kez yeniden başlattım reset attım düzelme yok. Arada kafasına göre geri bildirim ekranını açıyor sadece onun dışında erişebildiğim başka bir şey yok ne yapmalıyım ?

Telefonu wi-fi'yi açıp şarja takıp mümkünse birkaç saat dursun kendine gelsin, arka planda hala işlem yapıyor.
Hiç yoktan 1-1.5 saat kadar dursa iyi olur.

saynesim

saynesim

Üye
Göz atma özeliğini göremedim sizde varmı

giray38

giray38

Üye
Telefonu wi-fi'yi açıp şarja takıp mümkünse birkaç saat dursun kendine gelsin, arka planda hala işlem yapıyor.
Hiç yoktan 1-1.5 saat kadar dursa iyi olur.
Biraz önce düzelmişti karıştırdım bayağı şimdi yine aynı şey oldu bıraktım kenara akşam uyandğımda bütün sıkıntısı bitmiş olur umarım :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Biraz önce düzelmişti karıştırdım bayağı şimdi yine aynı şey oldu bıraktım kenara akşam uyandğımda bütün sıkıntısı bitmiş olur umarım :D

Ne sabırsız milletiz dimi, illa kurcalayacaz :kıskıs:
Söylediğim gibi bırak, o kendine gelir sen hiç merak etme :)

giray38

giray38

Üye
Ne sabırsız milletiz dimi, illa kurcalayacaz :kıskıs:
Söylediğim gibi bırak, o kendine gelir sen hiç merak etme :)
Aynen. Bakmadan duramadım ki :D Şu an bir kez daha kontrol ettim hala aynı. Tamam artık uyanana kadar dokunmayacağım :D

skynet

Üye
7. yapıda yaşadığım tek sorun klasörlemin olmaması onun dışında her şey iyi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Duvar kağıdı temiz ekran olarak gelmiş mi ben yanlış okudum

Üst Alt