.BlueTR
Üye
Aynı durumdayım.630 a kuramıyırom hazırlanıyor kısmında hata veriyor
Aynı durumdayım.630 a kuramıyırom hazırlanıyor kısmında hata veriyor
Bazı uygulamalar inmediğinden sıfırlama işlemini başlattım. Mağazada her şeyi tam yüklenen var mı?
En iyisi hard reset atın. Düzelecek gibi değil sizinki1 gün geçti yeni yapıyı kuralı. kişiler uygulaması baloncuk çıktı sadece. hala 2 adet mağaza var. edge eski sürümde kaldı. çoğu uygulamayı hala açamıyorum. soft reset attım defalarca ama hala aynı. soft reset attıktan sonra siyah ekranda yükleniyor yazıyor ama bir türlü başlangıç ekranı gelmiyor. tekrar kapat aç yapıyorum şansa açılırsa açılıyor. şuan hala toplaryamadı sistem kendini. bekliyorum bakalım ne olucak
Hızlı işlemlerin hepsi yanıp sönerken Hücresel yerine Cep telefonu yazıyor.ben bölgeyi abd yaptım sonra facebooka girip senkronize ettim rehberi olmadı bölgeyi tekrar tr yaptım olduarkadaşlar şu baloncuk olayı için ne yapmalaıyım?
Konumu kullanmaya çalışan uygulamalar var. O yüzden çıkıyor ama kullanmıyorlar.Konum kapalı olmasına rağmen simgesi çıkıp duruyor
Adamlar 10. Yapıda bitirecekmiş gibi konuşunca çok mantıklı oluyorSorun sorun ve de sorun.hala bi sorun düzeltmedi çabasındalar.bi sürü özellik var istenilen ama hala yok.gereksiz şeylerle uğraşıyolar.kişilerdeki baloncuğu ben ne yapayım.
1- OTG
2- 3G ile Skype olmadan görüntülü görüşme
3- Değişik bir kaç tane kilit ekranı
4- Glance vardı o da gitti
5- Windows (Home) tuşuna bildirim ışığı.şarj tamamen bitince tekrar şarja taktığımızda yanıp sönmesi gibi
6- Şu andaki sorunları söylemeye gerek yok.
Seçenekler daha da çoğaltılabilir ama en temel ihtiyaçlar bunlar denebilir. Bu özellikler verilmediği sürece Windows Mobile benim için hala eksik ve kullanışsız bir sistemdir.Sırf android gibi bir çöplük ile uğraşmak istemediğim için buradayım.ve 1020'min kamerası için.şu özellikleri de verseler de biz de göğsümüzü gererek bizde bunlar var diyebilsek...
valla hocam dediklerinizin bir çoğuna katılıyorum yani kişiler uygulamasında karo deseni bencede baloncuklardan daha iyi idi. hem pencere dizlimi ile uyuşuyordu şimdi yuvarlak bozar bizi. otg ve görüntülü konuşma beni pek ilgilendirmiyor ama kilit ekranı konusunda haklısınız bendeki lg g2 ye ms in adnroid için olan kilit ekranını yükledim hakkaten çok güzel bişi bizde hala niye yok aklım almıyor.Sorun sorun ve de sorun.hala bi sorun düzeltmedi çabasındalar.bi sürü özellik var istenilen ama hala yok.gereksiz şeylerle uğraşıyolar.kişilerdeki baloncuğu ben ne yapayım.
1- OTG
2- 3G ile Skype olmadan görüntülü görüşme
3- Değişik bir kaç tane kilit ekranı
4- Glance vardı o da gitti
5- Windows (Home) tuşuna bildirim ışığı.şarj tamamen bitince tekrar şarja taktığımızda yanıp sönmesi gibi
6- Şu andaki sorunları söylemeye gerek yok.
Seçenekler daha da çoğaltılabilir ama en temel ihtiyaçlar bunlar denebilir. Bu özellikler verilmediği sürece Windows Mobile benim için hala eksik ve kullanışsız bir sistemdir.Sırf android gibi bir çöplük ile uğraşmak istemediğim için buradayım.ve 1020'min kamerası için.şu özellikleri de verseler de biz de göğsümüzü gererek bizde bunlar var diyebilsek...
ben 50 dk bekledikten sonra bir anda %48 oldu. Bu aşamaya kadar yaklaşık 900 mb indirdi. Baya bir beklemeniz lazım zorlamayın cihazı indirmeyi yapıyor.Updet için 0 da bekliyor ilerleme yok enteresan biraz daha bekliyeyim bakalım değişen birşey olacak,mı