Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şarj ve ısınma bir önceki yapıya göre süper olmuş. Klasörleme bende çalışıyor.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bende de hiçbir sorun yok. Klasorleme çalışıyor. Aramada sorun yok. Whatsapp bildirimlerde se. gelmiyordu silip yeniden yükledim düzeldi bu arada sessiz Saatler ayarı cortana üzerinden yapılıyor dili İngilizce yapmanız gerekiyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
abi olabilecek en saçma en hayati hata bende mi olur ya? :agla2:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar L 820 cihazıma 6. yapı dan 7 yi yükledim temiz olsun diye sıfırladım cihaz merkezi , gözatma ekranı mağazadan güncelledi depolamada gözüküyorlar ama ayarlar kısmında yoklar bu olay başına gelen oldu mu acaba
magazadan baktığınızda kurlmuş olarak gözüküyorsa ya tüm uyuglamalar kısmında ayrı ayrı gözükür yada ayarlar kısmında diğer eklenenler kısmında gözükür her ikisinde de yoksa bir ihtimal güncelleme bulması gerekiyor denetlemeyi bir çok kez yapın tekrarlı olarak 2-3 saatte bir gelmesi gerekiyor
düzenleme: bende şuan farklı bir sorun var onu deniyebilirseniz iyi olur 6. yapıda da vardı kilit ekranında iken bir bildirim geldi ancak kilit ekranında tıkaldığınızda kilit ekranı yukarı çıkmıyor takılıyor önceden sadece bildirimlerde böyle olduğunu hatırlıyorum ancak şuan kilit ekranında yukardan ayarları indirdiğimde tüm ayarları tıkladığımda kilit ekranı yukarı kaymıyor saate görseli gidiyor kalıyor bu şekilde, bu sorunu yaşayan varmı başka acaba, bu sorunu ben ms ye nasıl anlatıcam şimdi karışık bir şey video çekmek lazım aslında geri bildirimlere resim eklenebiliyor videoda eklenmeli bence bu gibi sorunlar için

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Klasorleme bende çalısıyor. Kişiler animasyonu çalışmıyor :D Şuan sıkıntı yok gibi. Bi sıkıntım olabilir o da Edge'de sık kullanılanlar kısmı çok geç açılıyor

skynet

Üye
Bende de kişiler animasyonu çalışıyor klasörleme çalışmıyor :D Neyse zaten klasörleme şimdilik lazım değil :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bazı uygulamalar inmediğinden sıfırlama işlemini başlattım. Mağazada her şeyi tam yüklenen var mı?

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bazı uygulamalar inmediğinden sıfırlama işlemini başlattım. Mağazada her şeyi tam yüklenen var mı?
tek baloncuklar eksik here uygulamaları ekstraları falan herşeyi kurdu bende ayrı bazı sıkıntılar var sadece

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

skynet

Üye
Konum kapalı olmasına rağmen simgesi çıkıp duruyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Benim hiçbir uygulama da sorun yok her şey indi kuruldu. Fakat arkaplan fotoğrafı değişmiyor ve kamera kafayı yedirdi. Açıyorum yemyeşil oluyor, reset atınca anca düzeliyor.

trepcan

trepcan

Üye
ben 8.1 den geçtim, sorunsuz indirilip kuruldu. mağazada 17 uygulamam güncelleme vardı 2 si dışında (ie ve nokia) hepsi sorunsuz indi. ve çalışıyor.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sms gelince bildirim vermiyor. Sizde de öyle mi?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
braayn

braayn

Üye
Glance Screen üzerinde cevapsız aramalar 8.1 de bu şekilde üst kısımda gözüküyor muydu yahu :hmmm

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1'de böyle birşeye ben denk gelmedim.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
soft reset attım düzeldi telefon uygulaması
baloncuklar hala yok ama :D

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye