telefon uygulaması çalışıyor mu? arama kaydı vs. görebiliyor musun?Şarj ve ısınma bir önceki yapıya göre süper olmuş. Klasörleme bende çalışıyor.
Evet bir sıkıntı yok eskisi gibitelefon uygulaması çalışıyor mu? arama kaydı vs. görebiliyor musun?
magazadan baktığınızda kurlmuş olarak gözüküyorsa ya tüm uyuglamalar kısmında ayrı ayrı gözükür yada ayarlar kısmında diğer eklenenler kısmında gözükür her ikisinde de yoksa bir ihtimal güncelleme bulması gerekiyor denetlemeyi bir çok kez yapın tekrarlı olarak 2-3 saatte bir gelmesi gerekiyorArkadaşlar L 820 cihazıma 6. yapı dan 7 yi yükledim temiz olsun diye sıfırladım cihaz merkezi , gözatma ekranı mağazadan güncelledi depolamada gözüküyorlar ama ayarlar kısmında yoklar bu olay başına gelen oldu mu acaba
Bende de tam tersiBende de kişiler animasyonu çalışıyor klasörleme çalışmıyorNeyse zaten klasörleme şimdilik lazım değil
![]()
Ya ben baloncuk istiyordum 
tek baloncuklar eksik here uygulamaları ekstraları falan herşeyi kurdu bende ayrı bazı sıkıntılar var sadeceBazı uygulamalar inmediğinden sıfırlama işlemini başlattım. Mağazada her şeyi tam yüklenen var mı?
Kişiler ve mağaza kutucuğu bir süre sonra canlanıyor.tek baloncuklar eksik here uygulamaları ekstraları falan herşeyi kurdu bende ayrı bazı sıkıntılar var sadece
ben 8.1 den geçtim, sorunsuz indirilip kuruldu. mağazada 17 uygulamam güncelleme vardı 2 si dışında (ie ve nokia) hepsi sorunsuz indi. ve çalışıyor.Bazı uygulamalar inmediğinden sıfırlama işlemini başlattım. Mağazada her şeyi tam yüklenen var mı?
her şeyi tam yükledim ama telefon uygulaması mağazaya yönlendiriyor halaBazı uygulamalar inmediğinden sıfırlama işlemini başlattım. Mağazada her şeyi tam yüklenen var mı?
8.1'de böyle birşeye ben denk gelmedim.Glance Screen üzerinde cevapsız aramalar 8.1 de bu şekilde üst kısımda gözüküyor muydu yahu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız