Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar mağaza açılmıyor güncelleme de yapmıyor iki mağaza var baloncuk yok kişiler hala people
Telefonu kendi haline bırakın. Sırayla gelecek. Bu arada ben sonunda çarklara geçtim mutluyum :ehe

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
atakanakata

atakanakata

Üye
Arkadaşlar mağaza açılmıyor güncelleme de yapmıyor iki mağaza var baloncuk yok kişiler hala people
telefonu bırak bi köşeye tak şarja bekle :) yavaş yavaş tüm uygulamalar ve özellikler teker teker yüklenecek.

• Beğen
Raskoln

Raskoln

Üye
7. yapıyı en sağlıklı nasıl yükleriz sıfırlamak gerekir mi? yüklenemeyen here uygulamaları ve glance screen ne durumda.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi pil çok yiyor ve var olan şeyler bi anda kayboluyor
Cihazda ingilizce bir tabir görmedim
Cortana Türkçedeyken geldi ve gitti(gösteriyorlar vermiyorlar resmen.) :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
7. yapıyı en sağlıklı nasıl yükleriz sıfırlamak gerekir mi? yüklenemeyen here uygulamaları ve glance screen ne durumda.
Sıfırlamadım HERE yine yüklenmiyor.
Abi pil çok yiyor ve var olan şeyler bi anda kayboluyor
Cihazda ingilizce bir tabir görmedim
Cortana Türkçedeyken geldi ve gitti(gösteriyorlar vermiyorlar resmen.) :)
Her şey gelip gidiyor. Biraz beklemek gerekiyor arkada işlem yapıyor.

serinaga

serinaga

Üye
Vaaayyy be yeni yapı ne ara gelmiş, hemen yüklüyorum ...

Raskoln

Raskoln

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
20 dk oldu hala %5 ilerlemiyor
Arkadaşlar sabır. 1gb üzeri dosya indiriyor. Ben 50 dk falan bekledim sonra bir anda %48 oldu. Sağ olsun komşu modemin fişini çekti(hangi çağda yaşıyoruz ya!) hücresel de indirmiyor şu an. Yarına kaldı bizim iş...

SLH.55

SLH.55

Üye
Yorumları okumaktan gözlerim soldu :D .Peki whatsApp'dan resim çekip atmakta sorun vardı ve normal kamerayı açtığında yeşil oluyordu bu düzeltilmiş mi ?

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çarklar son aşamada. Bitti bitecek

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir şey fark ettim burada bahsedilmemiş ancak şaun bende gözükmüyor önceden ayarlar kısmına girdiğinizde her hangibir kısmı ana ekrana sabitlemek için sağ üstte küçük simge çıkardı artık o çıkmıyor onun yerine ayar içine girmeden uzun basınca başlangıca ekle tarzında bir şey çıkıyor bence eski hali daha kullanışlıydı

düzenleme: başlangıç ekranına eklenen ayarlar tekrar aynı yerden kaldırabiliyor ve başlangıç ekranında kendi ayar simgesi ile gözüküyorlar
hızlı ayarların yanıp sönme sorunu bende de gözüktü malesef

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu nasıl bir batarya simgesi :kop:

SLH.55

SLH.55

Üye
Bir soru sordum ama yukarıda.Yükleyen biri denese :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yorumları okumaktan gözlerim soldu :D .Peki whatsApp'dan resim çekip atmakta sorun vardı ve normal kamerayı açtığında yeşil oluyordu bu düzeltilmiş mi ?
o genelde bir anlık bir sorun soft reset veya baştan başlattığınızda sorun çözülüyor bu saatte kimseye resim atamıyacam ancak sabah denerim sorun olacağını hiç sanmıyorum, ben onu wp8 de iken ilk aldığımda başıma gelmişti kamera açıkken biri aradı görüştüm tekrar kameraya geçtim yeşil baştan başlattım sorun çözüldü

• Beğen
Tepkiler: SLH.55

Üst Alt