suyunsesi
Üye
iç kısmında bir şey şeyler yazıyor ancak türkçe değildi sonradan gelen ve düzeltilmeyen tek kısım buydu farklı küçük eksiklikler vardıda bunu çevirdiler ise tümünü kontrol etmişlerdir diyecektimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nesi şu an tıklayınca açıldı
aslında dokununca patlatma özelliği olsa iyi olur otobüste dolmuşta oynardık.Kişilere baloncuklar da geldi ve 10149'dan daha büyük balonlarla.

Çevirisi tam.iç kısmında bir şey şeyler yazıyor ancak türkçe değildi sonradan gelen ve düzeltilmeyen tek kısım buydu farklı küçük eksiklikler vardıda bunu çevirdiler ise tümünü kontrol etmişlerdir diyecektim

forumu takip ederseniz bir önceki sayfada paylaşıldı şuan telefon güncellemeleri kuruluyor bekleyin biraz hepsi çözülecek netiniz açık olsun bu arada tabikiArkadaşlar bende yükledim açıldı mağaza iki tane mağazalara girmiyo şeffaf olmadı edge ve mağaza baloncuklarda yok
İnternetim açık ama wifinin üzerinde ki ok görünmüyor sanki bişey yüklenmiyorforumu takip ederseniz bir önceki sayfada paylaşıldı şuan telefon güncellemeleri kuruluyor bekleyin biraz hepsi çözülecek netiniz açık olsun bu arada tabiki
evet güncellemeleri yapıyor telefon bence 2 saat falan açık kalsın anca kendine gelir arada kontrol et yeterİnternetim açık ama wifinin üzerinde ki ok görünmüyor sanki bişey yükleniyor gibi
telefonu kapatırken yeniden başlat tarzında bir seçenek falan yoktu değil mi, bu seçeneğinde artık eklenmesi gerekiyor bence, hatta ve hatta uyku modu ve farklı bir oturum aç tarzında bir şey olabilir şöyle bir şey 2 tane microsoft hesabınız var diyelim 2 tane ayrı oturum açılabilmeli açılışta sorması gerekiyor bence pc gibiGüle güle yazısı ortaya gelmiş.
Yanlış yazdım yüklenmiyor ok görünmüyor.telefon açılınca ben tekrar kapatıp açmıştım ondan mı mağaza yuklemiyor acabaevet güncellemeleri yapıyor telefon bence 2 saat falan açık kalsın anca kendine gelir arada kontrol et yeter
Çevirisi tam.
Uygulamalar kısmındaki pil tasarrufu da kaldırıldı. Şu ana hala işlem yapıyor hissediyorum
Olamaz yine hızlı işlemlerin hepsi yanıp sönmeye başladı![]()
aynı anda iki farklı hesabı ekleyebiliyorsunuz zaten ama tek bir telefonda farklı oturumlar açmak olabilir gibi dursada mantık hatası olur. telefon kullanıcısı tektir ama pc de evde ve işte birden fazla kullanıcı olabilir. telde farklı kulanıcılar ile oturum açmanın ne gibi bir faydası olur açıkcası benim pek aklıma gelmiyor. (sim değişikliği yaparak olabilir ama aynı sim için mantıksız bence.)evet güncellemeleri yapıyor telefon bence 2 saat falan açık kalsın anca kendine gelir arada kontrol et yeter
telefonu kapatırken yeniden başlat tarzında bir seçenek falan yoktu değil mi, bu seçeneğinde artık eklenmesi gerekiyor bence, hatta ve hatta uyku modu ve farklı bir oturum aç tarzında bir şey olabilir şöyle bir şey 2 tane microsoft hesabınız var diyelim 2 tane ayrı oturum açılabilmeli açılışta sorması gerekiyor bence