Dexter Morgan
Üye
Telefonu kendi haline bırakın. Sırayla gelecek. Bu arada ben sonunda çarklara geçtim mutluyumArkadaşlar mağaza açılmıyor güncelleme de yapmıyor iki mağaza var baloncuk yok kişiler hala people

Telefonu kendi haline bırakın. Sırayla gelecek. Bu arada ben sonunda çarklara geçtim mutluyumArkadaşlar mağaza açılmıyor güncelleme de yapmıyor iki mağaza var baloncuk yok kişiler hala people

Hepsi birazdan düzelecek. Telefonu 10-15 dakika bırakın.Arkadaşlar mağaza açılmıyor güncelleme de yapmıyor iki mağaza var baloncuk yok kişiler hala people
telefonu bırak bi köşeye tak şarja bekleArkadaşlar mağaza açılmıyor güncelleme de yapmıyor iki mağaza var baloncuk yok kişiler hala people
yavaş yavaş tüm uygulamalar ve özellikler teker teker yüklenecek.1 saattir aynı bişey olmuyor amaHepsi birazdan düzelecek. Telefonu 10-15 dakika bırakın.
Sıfırlamadım HERE yine yüklenmiyor.7. yapıyı en sağlıklı nasıl yükleriz sıfırlamak gerekir mi? yüklenemeyen here uygulamaları ve glance screen ne durumda.
Her şey gelip gidiyor. Biraz beklemek gerekiyor arkada işlem yapıyor.Abi pil çok yiyor ve var olan şeyler bi anda kayboluyor
Cihazda ingilizce bir tabir görmedim
Cortana Türkçedeyken geldi ve gitti(gösteriyorlar vermiyorlar resmen.)![]()
sen yine indirip kurabilmişsin ben güncellenme yayınlandığından beri bırak kurmayı doğru düzgün indiremedim bile.1 saattir aynı bişey olmuyor ama
o halde sıfırlayıp yüklemek en iyisi karnaval radyoda yüklenmiyordu.Sıfırlamadım HERE yine yüklenmiyor.
Her şey gelip gidiyor. Biraz beklemek gerekiyor arkada işlem yapıyor.
hadi bakalım ben 3 saattir uğraşıyorum bırak kurmayıVaaayyy be yeni yapı ne ara gelmiş, hemen yüklüyorum ...
daha indiremedim hemen yüklede görelim.Arkadaşlar sabır. 1gb üzeri dosya indiriyor. Ben 50 dk falan bekledim sonra bir anda %48 oldu. Sağ olsun komşu modemin fişini çekti(hangi çağda yaşıyoruz ya!) hücresel de indirmiyor şu an. Yarına kaldı bizim iş...20 dk oldu hala %5 ilerlemiyor
Ortak değil ya, şifresini kırdık 2 sene falan oluyorortak wifi kullanıyorsanız komşu modemin fişini niye çektiki?

bir şey fark ettim burada bahsedilmemiş ancak şaun bende gözükmüyor önceden ayarlar kısmına girdiğinizde her hangibir kısmı ana ekrana sabitlemek için sağ üstte küçük simge çıkardı artık o çıkmıyor onun yerine ayar içine girmeden uzun basınca başlangıca ekle tarzında bir şey çıkıyor bence eski hali daha kullanışlıydıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
o genelde bir anlık bir sorun soft reset veya baştan başlattığınızda sorun çözülüyor bu saatte kimseye resim atamıyacam ancak sabah denerim sorun olacağını hiç sanmıyorum, ben onu wp8 de iken ilk aldığımda başıma gelmişti kamera açıkken biri aradı görüştüm tekrar kameraya geçtim yeşil baştan başlattım sorun çözüldüYorumları okumaktan gözlerim soldu.Peki whatsApp'dan resim çekip atmakta sorun vardı ve normal kamerayı açtığında yeşil oluyordu bu düzeltilmiş mi ?