Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
Mağazayı yada edge i açmaya çalıştığımda açılamiyor mağazada bir güncelleme olabilir uyarısı çıkıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağazayı yada edge i açmaya çalıştığımda açılamiyor mağazada bir güncelleme olabilir uyarısı çıkıyor
Birazdan normale dönerler. Bir önceki yapıda bana da aynısı olmuştu. Şu an arkada işlem yapıyor.

braayn

braayn

Üye
Burda yazılanlara göre 120 fps gelmiş olması lazım :):):):)

• The built-in camera app includes rich capture by default and video recording has options up to 120fps.
  • Microsoft Edge and Store apps both have transparent tiles instead of the default blue color.
  • Very smooth transitions for opening and switching apps.
  • The People app’s live tile uses circles where your contact’s pictures roll around instead of square tiles that flip.
  • The volume slider is back to being rounded again.
  • Show Alarms, reminders and incoming VOIP calls on the lock screen possible in notifications settings now
  • Updated Phone settings
  • Dialer ID visibility can be controlled whether to be shown to everyone
  • Add boarding passes and tickets in one “Pocket”. Wallet is back and is capable of adding “loyalty cards and passes by linking apps from the store to your wallet”

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelleme bitip telefon açıldıktan sonra neredeyse bütün uygulama ve sistem ayarları mağazadan güncellenmeye devam ediyor. Bu yüzden açıldıktan sonra da bir süre daha beklemek lazım.
Bu arada küçüğe alıştık diye midir bilmem şimdiki de kocaman olmuş gibi geldi. (batarya ikonu :ehe)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme bitip telefon açıldıktan sonra neredeyse bütün uygulama ve sistem ayarları mağazadan güncellenmeye devam ediyor. Bu yüzden açıldıktan sonra da bir süre daha beklemek lazım.
Çarklardan sonra direkt açıldı. Diğer taşıma işlemini yapmadı ilk kez.

atakanakata

atakanakata

Üye
Şuan ayarlara girmeye çalıştığımda bile mağazada bir güncelleme olabilir diye uyarı çıkıyor. Bekleyelim bakalım :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk gözüme çarpanlar:
- Hızlı işlemlerin hepsi Türkçeleştirilmiş.
- Batarya simgesi çok büyük olmuş. Sanki % gösterimi ve tarih bölümü küçülmüş.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Quiet hours ne alemde düzelmiş mi?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
şu edge explorer gibi hızlansın, şarj olayı düzelsin, klavye sorunu düzelsin başka bir şey istemem.
edge şuan pcde bile neredeyse rezalet telefonda iyi bir performans beklemeyin bence.

atakanakata

atakanakata

Üye
An itibari ile neyi açarsam açayım aynı uyarıyı veriyor. Tel şarjda olmasına rağmen de baya sarı gidiyor şuan bilginiz olsun

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza sürümü 2015.7.1.1 ve kendi güncellemesi gelmiş şu an. Xbox da güncellenmiş. Eski mağaza duruyordu, kendi kendine kayboldu :ehe 6tag yine inmiyor. Mağaza güncellemesinden sonra tekrar deneyeceğim. Microsoft Edge şu an hala mavi ve açılmıyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncelleme hafıza kartına inmiş açılamadı uyarısı vermiş. Uyuz oluyorum şu güncellemelere. Neyse tekrar iniyor bakalım

Aybars1979

Aybars1979

Üye
şuan telefon güncellemeyi indirdi. ama pil en az %40 olmalı diye yükleme yapmadı. halbuki %60dan fazla telefon kasım kasım kasılıyor, ayrıca çok geç tepki veriyor birde bildirim merkezinde bütün kısa yolların simgesi yanıp sönüyor trafik lambası gibi hönce yarısı yanıyor sönünce diğer yarısı yanıyor çok güzel görünüyor seyrettim birazda:blush:

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, YkPkY ve suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kişilercanlı karoda baloncuklar sorunsuz, sistem ara yüzü ve uygulama açılışları çok iyi ve pürüzsüz, 120fps yok şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi ve braayn
4MaGuS

4MaGuS

Üye
indirmeye yeni başladım abkalım ne olacak batarya simgesini çok büyük geliyorsa bence onu bir orta ayar yaparlar sonunda, galiba güncellemeyi yaptıktan 1 gün sonra telefon kendine gelicek magazadan bir sürü uygulama indirme falan, ben en çok magazadan sorunsuz uygulama kuralım yeter boyna indirmeye çalışıyor indirmiyor bazen sinir ediyor

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şuan telefon güncellemeyi indirdi. ama pil en az %40 olmalı diye yükleme yapmadı. halbuki %60dan fazla telefon kasım kasım kasılıyor, ayrıca çok geç tepki veriyor birde bildirim merkezinde bütün kısa yolların simgesi yanıp sönüyor trafik lambası gibi hönce yarısı yanıyor sönünce diğer yarısı yanıyor çok güzel görünüyor seyrettim birazda:blush:
ne kadar sürdü indirme? 40 dakika oldu benim 800mb falan indiirdi

Üst Alt