Aybars1979
Üye
yüklemessen tadı çıkmaz yükle gitsinYa gaz verip durmayın6. yapıda da hemen daldım ama geri dönmek zorunda kalmıştım
![]()

yüklemessen tadı çıkmaz yükle gitsinYa gaz verip durmayın6. yapıda da hemen daldım ama geri dönmek zorunda kalmıştım
![]()

valla sürüm atlayarak gelmesi daha iyiMicrosoft bu![]()
7. yapıdan 8.yapıya geçtik gibi birşey oldu 
Zaten durabileceğimi pek sanmıyorum,yarın iş yerinin internetinden indirir eve gelince de yüklerim artıkyüklemessen tadı çıkmaz yükle gitsin![]()

ali kemal abi 10166. yapı ile birlikte slow motion özelliği kameraya gelmişmidir ?Şu anda pc ile aynı yapıda ilerliyoruz.
hala test ediyor bile olabilirler.Microsoft bu![]()
yalnız pc de bundan önceki yapıda baya sıkıntı çektim ben önceki yapıları sorunsuz atlatmama rağmen bugün yeni yapıyı yükledim bakalım nasıl olacak yarına kadar.Şu anda pc ile aynı yapıda ilerliyoruz.
Yüklenelim bakarız ama sanmıyorum. İnşallah gelmiştir.ali kemal abi 10166. yapı ile birlikte slow motion özelliği kameraya gelmişmidir ?
Muhtemelen var. Ama bakalım bana gelmiş mi, ilk işim buna bakmak olacak. Çarklara geçti şu an.ali kemal abi 10166. yapı ile birlikte slow motion özelliği kameraya gelmişmidir ?
Slow 10149Arkadaşlar slow ve fast seçeneği çıkıyor. Fast seçiyoruz değil mi
abi sen daha dün teli slow da güncellemedinmi ne zaman şişti senin tel?Yeni yapı gelmesi iyi oldu. Telefon şişmişti iyice

Hayır. 10149 ilk çıktığında yüklemiştim. Bu arada @Sensation %0da çok bekletiyormu inerken?abi sen daha dün teli slow da güncellemedinmi ne zaman şişti senin tel?![]()
Evet bekledi galiba 10 dakika.Hayır. 10149 ilk çıktığında yüklemiştim. Bu arada @Sensation %0da çok bekletiyormu inerken?
sanırım ilk senin kurulumun bitecek bittiği gibi müjdeli haberi verirsinMuhtemelen var. Ama bakalım bana gelmiş mi, ilk işim buna bakmak olacak. Çarklara geçti şu an.
Slow 10149
Fast 10166
Fast seçeceksiniz.