Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
Çarklar da bitti son aşamaya geldim
Pc hala %22 de aynı anda başladılar pcye göre yine çok hızlı :)

braayn

braayn

Üye
bu yapının gelmesi beni sevindirdi birde Q7 ile anlaşan BEŞİKTAŞ haberine sevindim Cuma cuma ne güzel haberler birde slow motion geldimi değmeyin keyfime :)

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, suyunsesi, flutewoddy ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim daha yüklemeye hazırlanıyor :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
yeni yapıyı duyar duymaz eve koştum arkadaşları bıraktım ben kaçıyorum dedim şimdi iniyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, suyunsesi, flutewoddy ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Artık bu sürümden sonra şu final sürümü verseler de o yapı senin bu yapı benim uğraşıp durmasak:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çarklar hala yarıda şaka gibi. Bildirim LEDi ve USB OTG çalışsa ne güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga, suyunsesi, flutewoddy ve 3 diğerleri
sahanemir

sahanemir

Üye
Yarın da ben indiririm buldu ama evde internetim olmadığı için yarına kalacak bakalım..

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
6 dakikada 170 mb oldu. yapı kaç mb bilen var mı?

atakanakata

atakanakata

Üye
Pil simgesi baya büyümüş :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
14 dakika 370 mb, telefon hala %0 ama :)

atakanakata

atakanakata

Üye
Şuan mağaza açılmıyor. Kişiler uygulaması hala aynı. Başlangıç ekranında bir önceki yapıda olan arkapkan yok arkaplan beyaz olarak geldi. Yerlesik uygulamaların simgeleri büyümüş. Ama mağaza ve edge hala şeffaf değil ve mağaza nedense açılmıyor. Beta ve normal mağaza olarak 2 tane görünüyor hala.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şuan mağaza açılmıyor. Kişiler uygulaması hala aynı. Başlangıç ekranında bir önceki yapıda olan arkapkan yok arkaplan beyaz olarak geldi. Yerlesik uygulamaların simgeleri büyümüş. Ama mağaza ve edge hala şeffaf değil ve mağaza nedense açılmıyor. Beta ve normal mağaza olarak 2 tane görünüyor hala.
2 tane mi? Microsoft eskisi kalktı yazmış. Ve onlar da şeffaf olmuştu.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şu edge explorer gibi hızlansın, şarj olayı düzelsin, klavye sorunu düzelsin başka bir şey istemem.

Üst Alt