Aytaç-01
Üye
sonundaSon yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonundaSon yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ç.içi dinleyip, indirebiliyorsunuz gayet başarılı.Arkadaşlar mp3 indirebilen bir site varmı hafıza kartına
Sadece hazırlık yapıyor. Gelmesi yakındır.@Sensation Microsoft 6.yapıda telefonda yapılan görüşmeleri kayıt etme özelliği getirmiş bunu dosyalara bakınca bulabiliniyormuş bi baksana
Gmail hesabı kurulu ise kaldırın. Çünkü gelen ve giden SMS bildirimlerini etkiliyor.telefon sapıtmaya başladı..
önce mesaj bildirimleri gelmemeye başladı bankadan internet şubesine girmek için mesaj gelecek bekliyorum gelen giden yok Mesajları açıyorum hayda mesaj gelmiş ardından kamerada sıkıntı başladı Video çekemiyorum uygulamadan atıp ana ekrana çıkıyor ve en son az önce telefonla konuşacağım ne sesim gidiyor nede karşı tarafın sesi geliyor telefonu kapatıp açtım düzeldi ama sonra gene başladı ne yapsam hard resetmi atsam 8.1'e geri dönsem karar veremedim.
Gmail hesabım yok bir tane hotmail hesabım kurulu..Sadece hazırlık yapıyor. Gelmesi yakındır.
Gmail hesabı kurulu ise kaldırın. Çünkü gelen ve giden SMS bildirimlerini etkiliyor.
Pil tasarrufundan arka planda çalışmasını kapatmış olabilir misiniz? Bende beklemiştim dün, bildirim gelmedi. Sonradan açtım düzeldi.Gmail hesabım yok bir tane hotmail hesabım kurulu..
920telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de
telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de

ama ben pcden giriyorumArada bende de oluyor ama önemsemiyorum edge aldığı zamanlar sanıyorum bunu yapıyor ben taptalk dan giriş yapıyorum devamlı.

su baloncuk olayını bi açıklarmısınız bende yokda920
baloncuk dolu benimkide.
bu arada forumda kafayı yemiş.
bi yorumdan 3 kere atmış
vallaha benim suçum yok
ama ben pcden giriyorum![]()
Ben kurdum sorunsuz kullanıyorum.Skype kurabilen varmı
people uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyince live tile da kartvizitlerin resmi baloncuk olarak dönüyorsu baloncuk olayını bi açıklarmısınız bende yokda
Bende ilk günden beri baslangıc ta fakat resim filan görünmüyor bir ayarı filanmı var yoksapeople uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyince live tile da kartvizitlerin resmi baloncuk olarak dönüyor
ben de çözemedim bazılarında görünüyor bazılarında görünmüyor. siz yine de facebook uygulamasını rehbere yeniden bağlamayı eneyin belki yeniden senkronizasyon işe yararBende ilk günden beri baslangıc ta fakat resim filan görünmüyor bir ayarı filanmı var yoksa
Windows 10 Mobile ile sistem dosyalarına erişim mümkün. Muhtemelen bir açık olabilir. Fakat ileride hackerlar buradan yürüyerek sistemde istenen değişiklikleri yapmanın önünü açabilir
ms buna karşı bir önlem kesin alacaktır, inş. alırlar sistemin hacklenmesi istemiyorum kendim yapacağımdan değilde istemiyorum yinedeWindows 10 Mobile ile sistem dosyalarına erişim mümkün. Muhtemelen bir açık olabilir. Fakat ileride hackerlar buradan yürüyerek sistemde istenen değişiklikleri yapmanın önünü açabilir
evet kapatmış olabilirim bugün orada birşeyler yaptım ama şu an bakamam hard reseti çaktım telefona..Pil tasarrufundan arka planda çalışmasını kapatmış olabilir misiniz? Bende beklemiştim dün, bildirim gelmedi. Sonradan açtım düzeldi.