Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Son yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonunda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile ile sistem dosyalarına erişim mümkün. Muhtemelen bir açık olabilir. Fakat ileride hackerlar buradan yürüyerek sistemde istenen değişiklikleri yapmanın önünü açabilir

• Beğen
Tepkiler: braayn ve OnurYurdakul
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar mp3 indirebilen bir site varmı hafıza kartına
ç.içi dinleyip, indirebiliyorsunuz gayet başarılı.

müzik çalar gerçekten kaliteli olmuş sonunda kanayan yara iyileştirildi. şuan en büyük sorunum bazı uygulamaların live tile ları çalışmıyor. hava durumu örneğin.
bu arada yardımlaşma konusunda bir sorun paylaştım ancak tüm ilgi burada kimse sallamadı yeri değil ancak burada da sormak istiyorum. Maxicep Wp uygulamasına giriş sorunu sadece bende mi var? sürekli yeniden giriş yapın diyor da.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation Microsoft 6.yapıda telefonda yapılan görüşmeleri kayıt etme özelliği getirmiş bunu dosyalara bakınca bulabiliniyormuş bi baksana
Sadece hazırlık yapıyor. Gelmesi yakındır.
telefon sapıtmaya başladı..
önce mesaj bildirimleri gelmemeye başladı bankadan internet şubesine girmek için mesaj gelecek bekliyorum gelen giden yok Mesajları açıyorum hayda mesaj gelmiş ardından kamerada sıkıntı başladı Video çekemiyorum uygulamadan atıp ana ekrana çıkıyor ve en son az önce telefonla konuşacağım ne sesim gidiyor nede karşı tarafın sesi geliyor telefonu kapatıp açtım düzeldi ama sonra gene başladı ne yapsam hard resetmi atsam 8.1'e geri dönsem karar veremedim.
Gmail hesabı kurulu ise kaldırın. Çünkü gelen ve giden SMS bildirimlerini etkiliyor.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
maxicep WP uygulamasındaki sorun herkeste var..

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
sahanemir

sahanemir

Üye
Arada bende de oluyor ama önemsemiyorum edge aldığı zamanlar sanıyorum bunu yapıyor ben taptalk dan giriş yapıyorum devamlı.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Sadece hazırlık yapıyor. Gelmesi yakındır.

Gmail hesabı kurulu ise kaldırın. Çünkü gelen ve giden SMS bildirimlerini etkiliyor.
Gmail hesabım yok bir tane hotmail hesabım kurulu..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gmail hesabım yok bir tane hotmail hesabım kurulu..
Pil tasarrufundan arka planda çalışmasını kapatmış olabilir misiniz? Bende beklemiştim dün, bildirim gelmedi. Sonradan açtım düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: BaySerkan
YkPkY

YkPkY

Üye
telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de
telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de
920
baloncuk dolu benimkide.
bu arada forumda kafayı yemiş.
bi yorumdan 3 kere atmış o_O
vallaha benim suçum yok:sirit:
Arada bende de oluyor ama önemsemiyorum edge aldığı zamanlar sanıyorum bunu yapıyor ben taptalk dan giriş yapıyorum devamlı.
ama ben pcden giriyorum :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
baloncuklar geliyor ancak bir sıkıntı var. kişilerin şuan ki resimeri değil zamanında microsoft hesabına kaydettiğim resimleri görünüyor. rehberimde neredeyse 150 numara var en az 80-90 tanesinin kişi resmi var ancak hiçbiri görünmüyor milyon yıl önceki 5-6 resim dönüp duruyor.

nigzes1907

nigzes1907

Üye
920
baloncuk dolu benimkide.
bu arada forumda kafayı yemiş.
bi yorumdan 3 kere atmış o_O
vallaha benim suçum yok:sirit:

ama ben pcden giriyorum :)
su baloncuk olayını bi açıklarmısınız bende yokda

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Çılgın bug klavyeyi coşturuyor;

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Bide son mesajımda dikkat ettim artık iphone ile gönderildi yazmıyor mobile ile gönderildi yazıyor

nigzes1907

nigzes1907

Üye
people uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyince live tile da kartvizitlerin resmi baloncuk olarak dönüyor
Bende ilk günden beri baslangıc ta fakat resim filan görünmüyor bir ayarı filanmı var yoksa

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bende ilk günden beri baslangıc ta fakat resim filan görünmüyor bir ayarı filanmı var yoksa
ben de çözemedim bazılarında görünüyor bazılarında görünmüyor. siz yine de facebook uygulamasını rehbere yeniden bağlamayı eneyin belki yeniden senkronizasyon işe yarar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Windows 10 Mobile ile sistem dosyalarına erişim mümkün. Muhtemelen bir açık olabilir. Fakat ileride hackerlar buradan yürüyerek sistemde istenen değişiklikleri yapmanın önünü açabilir

Bu eski bir açıkmış (hata) 1 ay öncesi..

4MaGuS

4MaGuS

Üye

ms buna karşı bir önlem kesin alacaktır, inş. alırlar sistemin hacklenmesi istemiyorum kendim yapacağımdan değilde istemiyorum yinede

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Pil tasarrufundan arka planda çalışmasını kapatmış olabilir misiniz? Bende beklemiştim dün, bildirim gelmedi. Sonradan açtım düzeldi.
evet kapatmış olabilirim bugün orada birşeyler yaptım ama şu an bakamam hard reseti çaktım telefona..
ilginize teşekkürler.

Üst Alt