Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Şu karolar da bu işe ayak uydurursa çok iyi olacak :eller:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Aybars1979

Aybars1979

Üye
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arka plana koyduğum fotoların bazıları flu olurken bazıları net oluyor bu yalnız fotolada değil düz renk duvar kağıdı koyuncada oluyor fotoları ufaltıyorum büyütüyorum değişen bir şey olmuyor benmi bir şeyi eksik yapıyorum..?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bugün sorunlu sistem uygulamalarını kullanırken 3 kere reset attı cihaz

dextro22

dextro22

Üye
yeter dayandım artık yüklemenin vakti geldi sanırsam :)

...decode...

...decode...

Üye
Ben aslında dün en son yapıyı kurmuştum fakat fotoğraflar kısmında hangi fotoğraflar gösterilsin seçeneğinde tek fotoğraf seçimi yaparken dosya gezgininde her seferinde telefon reset attığı için 8.1'e döndürdüm cihazı. Windows Feedback'e bununla alakalı Türkçe geri bildirimi de yolladım tabii.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Skype kullanıyorum sıkıntı yok

TheRock72

Üye
BİLGİSAYARI TELEFONU GÖRMEYENLER, SÜREKLİ ÇARKLARIN ÇIKTIĞI VE RESET ATILDIĞI DURUMLAR, 8.1 E GERİ DÖNEMEYENLER İŞTE ÇÖZÜM:
bir çok konuşmada dikkatimi çekmişti ama ilgilenmemiştim ta ki başıma gelene kadar. win 10 yüklediğim telefonum bu sabah brick oldu. sürekli çark çıkıyor ve reset atıyordu. nokia care suite ve lumia recovery tools ile kurtarmaya çaılştım ama olmadı. sonunda başardım. işte yöntem:
1. bilgisayarınızda denetim masasına girerek program ekle kaldırdan yayımcısı nokia olan tüm uygulama ve sürücüleri kaldırın. ayrıca yayımcısı nokia olmayan winusb driver gibi tüm usb bağlantı noktası driverlarını kaldırın. sakın aygıt yöneticisinden yapmayın. program ekle kaldırdan yapın. bu iş için uninstall programı da kullanabilirsiniz. ben kullanmadım.
2. bu kaldırma işleminde eğer yüklü ise nokia care suite ve lumia recovery tools programlarını da kaldırın. yani kısacası bilgisayarda nokia ile ilgili hiç birşey kalmayacak.
3. ccleaner ile kayıt defteri taraması yaparak tüm artık dosyaları temizleyin.
4. bilgisayarı yeniden başlatın
5. vereceğim linkten son sürüm nokia care suite programını indirin

6. programı yönetici olarak çalıştırarak kurun.
DİKKAT: kurulum sırasında birçok sürücü yüklenecek. gerekli olan tüm sürücüler yüklenecek. kurulumun herhangi bir aşamasında bu sürücü daha önce kurulmuştur uyarısı alırsanız en başta kaldırmadığınız bir sürücü vardır ve her şeyi en baştan yapmanız gerekir.
7. kurulum bittikten sonra navifirm ile gerekli romu indirip yüklemeyin yapabilirsiniz. bunun nasıl yapılacağı google amcadan öğrenebilirsiniz.
NOT: bu aşamadan sonra lumia recovery tool programının kurulup kurulmaması hakkında birşey söyleyemem. ben kurmadım gerek de yok.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
@Sensation Microsoft 6.yapıda telefonda yapılan görüşmeleri kayıt etme özelliği getirmiş bunu dosyalara bakınca bulabiliniyormuş bi baksana

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@Sensation Microsoft 6.yapıda telefonda yapılan görüşmeleri kayıt etme özelliği getirmiş bunu dosyalara bakınca bulabiliniyormuş bi baksana
Dosya yöneticisinde klasör var fakat şuan kayıt edilemiyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
rehber senkronizasyon olmuyor bilgisi olan var mı? Yeni eklediğim kişiler gelmiyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yapı 10149’da mobil veri indirme limiti kaldırılmış, yani 8.1’de 100 mb ile sınırlı kalan 3G indirme limiti, Windows 10 Mobil'de 100mb’dan yüksek boyuttaki uygulamaları ve oyunları indirmenize artık izin veriyor :thumbup:

WindowsCenter.ir’nin paylaştığı bilgilere göre yüksek boyuttaki uygulamalar yeni yapıda Wi-Fi’a bağlı olmaksızın indirilebiliyor, tabi güncellemeler ile ilgili indirme limitinde bir değişiklik yapılıp yapılmadığı henüz bilinmiyor.

Son yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
az geriye gidince şimdi fark ettim :ehe

YkPkY

YkPkY

Üye
BİLGİSAYARI TELEFONU GÖRMEYENLER, SÜREKLİ ÇARKLARIN ÇIKTIĞI VE RESET ATILDIĞI DURUMLAR, 8.1 E GERİ DÖNEMEYENLER İŞTE ÇÖZÜM:
bir çok konuşmada dikkatimi çekmişti ama ilgilenmemiştim ta ki başıma gelene kadar. win 10 yüklediğim telefonum bu sabah brick oldu. sürekli çark çıkıyor ve reset atıyordu. nokia care suite ve lumia recovery tools ile kurtarmaya çaılştım ama olmadı. sonunda başardım. işte yöntem:
1. bilgisayarınızda denetim masasına girerek program ekle kaldırdan yayımcısı nokia olan tüm uygulama ve sürücüleri kaldırın. ayrıca yayımcısı nokia olmayan winusb driver gibi tüm usb bağlantı noktası driverlarını kaldırın. sakın aygıt yöneticisinden yapmayın. program ekle kaldırdan yapın. bu iş için uninstall programı da kullanabilirsiniz. ben kullanmadım.
2. bu kaldırma işleminde eğer yüklü ise nokia care suite ve lumia recovery tools programlarını da kaldırın. yani kısacası bilgisayarda nokia ile ilgili hiç birşey kalmayacak.
3. ccleaner ile kayıt defteri taraması yaparak tüm artık dosyaları temizleyin.
4. bilgisayarı yeniden başlatın
5. vereceğim linkten son sürüm nokia care suite programını indirin

6. programı yönetici olarak çalıştırarak kurun.
DİKKAT: kurulum sırasında birçok sürücü yüklenecek. gerekli olan tüm sürücüler yüklenecek. kurulumun herhangi bir aşamasında bu sürücü daha önce kurulmuştur uyarısı alırsanız en başta kaldırmadığınız bir sürücü vardır ve her şeyi en baştan yapmanız gerekir.
7. kurulum bittikten sonra navifirm ile gerekli romu indirip yüklemeyin yapabilirsiniz. bunun nasıl yapılacağı google amcadan öğrenebilirsiniz.
NOT: bu aşamadan sonra lumia recovery tool programının kurulup kurulmaması hakkında birşey söyleyemem. ben kurmadım gerek de yok.
dün benim cihazda sıfırlarken brick oldu.ama tüm bunların hiçbiriyle uğraşmadım.
oldukça basit.
NSU nun son sürümünü yükleyin,varsa güncelleyin.

altta telefonunuz başlamıyor tikine basın,cihazı bağlayın
donanım seslerini duyacaksınız.sonra talimatları takip edin.
eğer cihaz bulunamadı derse usbden çıkarmadan bir kere soft reset atmanız yeterli.
sonra kendisi ciyanı indirip flash işlemine başlayacaktır.ve cihaz açılacak.
sıkıntı yok.
buda benden basit bir öneri

mami_61_29

mami_61_29

Üye
telefonum 820 bende de baloncuklar yok olan var mı 820 de

sahanemir

sahanemir

Üye
Bizlerde yok mesela 930 larda tuhaf ama yok işte.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
telefon sapıtmaya başladı..
önce mesaj bildirimleri gelmemeye başladı bankadan internet şubesine girmek için mesaj gelecek bekliyorum gelen giden yok Mesajları açıyorum hayda mesaj gelmiş ardından kamerada sıkıntı başladı Video çekemiyorum uygulamadan atıp ana ekrana çıkıyor ve en son az önce telefonla konuşacağım ne sesim gidiyor nede karşı tarafın sesi geliyor telefonu kapatıp açtım düzeldi ama sonra gene başladı ne yapsam hard resetmi atsam 8.1'e geri dönsem karar veremedim.

alaca61

Üye
Arkadaşlar mp3 indirebilen bir site varmı hafıza kartına

YkPkY

YkPkY

Üye
920
baloncuk dolu benimkide.
bu arada forumda kafayı yemiş.
bi yorumdan 3 kere atmış o_O