Hocam bi yardım edermisiniz ?Dün windows 10'ı yüklüyeyim dedim çarklar dönüyordu az kalmıştı bi baktım kapanmış sonra açma tuşuna bastım gene açıldı çarklar dönüyor 2 dk sonra kapnıyor sarja takdım bu sefer durmadan açılıp kapanmaya başladı çarklara geliyor sonra kapanıyor gene çarklara geliyor dün yatarken sarjda bıraktım kalktım hala öyle ne yapabilirim?
Soruma cevap verebilecek olan var mı? Swarm hiç açılmıyor, Audiotica da giriyor fakat crash report mesajı alıyorum, uygulamadan atmıyor ama.Insider preview kurulu olup da swarm ve audiotica uygulamalarında açılmama sorunu yaşayan var mı
swarm sorunu bende vardı sildim yeniden yükledim düzeldi diğerini bilememSoruma cevap verebilecek olan var mı? Swarm hiç açılmıyor, Audiotica da giriyor fakat crash report mesajı alıyorum, uygulamadan atmıyor ama.
Lumia Software Recovery Tool ya da Windows Phone Recovery Tool kullanın.Hocam bi yardım edermisiniz ?
Hocam pc telefonu görmüyor sanırım şuan sorun olurmu programda ?Lumia Software Recovery Tool ya da Windows Phone Recovery Tool kullanın.
Telefonum algılanmadı yazısına tıkladınız mı?Hocam pc telefonu görmüyor sanırım şuan sorun olurmu programda ?
Şuan program yükleniyor daha hocam inşallah olur yaTelefonum algılanmadı yazısına tıkladınız mı?
Önce soft reset atmayı deneyin kendiniz. Ses kısma+güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun.Şuan program yükleniyor daha hocam inşallah olur ya
sabahtan beri deniyorum hocamÖnce soft reset atmayı deneyin kendiniz. Ses kısma+güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun.
aynen hala denim düşmedi. şimdi onu sordum bakalım denime geçmeden direkt insider ile 10 yapabiliyor muyuz.neden bu telefon lsrt ile sıfırlayınca son sürüm olan denime degilde cyanda takılıyor anlamıyorum.
bu arada telefonda oluşan üzgün surat hatasını mecburen lsrt ile çözmek zorunda kaldım.
Hocam tıkladım ona şuan 1,58 gblik bişey yükleniyor bu yüklenince düzelir demi ?Önce soft reset atmayı deneyin kendiniz. Ses kısma+güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun.
evet sistem yüklüyor.Hocam tıkladım ona şuan 1,58 gblik bişey yükleniyor bu yüklenince düzelir demi ?
Evet her şeyiniz sıfırlanacak ona göre onay verin.Hocam tıkladım ona şuan 1,58 gblik bişey yükleniyor bu yüklenince düzelir demi ?
WPRT ile yaptım direkt Update 2 kurulunca şaşırdım hatta.aynen hala denim düşmedi. şimdi onu sordum bakalım denime geçmeden direkt insider ile 10 yapabiliyor muyuz.