Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben mi yanlış hatırlıyorum. eskiden kişisel bilgilerin fotolar videolar duruyordu sadece uygulamalar siliniyordu aminim ben.
Hafıza kartı kullanıyorsanız o da sıfırlansın mı diye soruyordu. Yoksa her şey zaten gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
çift dokunma ile ekran kilitleme 1520 ve diğer modellerde yok dimi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bir tek dükkandaki pcde lumia software recovert tool cihazı görüyor. pcnin sistemi windows 7. evde recovery tool falan hiç bişey görmüyor neden?

sahanemir

sahanemir

Üye
Yeni sistem olması gerekli .yoksa görmez.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çift dokunma ile ekran kilitleme 1520 ve diğer modellerde yok dimi
530, 535, 630, 640, 640 XL ve 735'te var. Yani gezinti çubuğu olan modeller. Normal dokunmatik tuşu olan modellerde yok.
İnternet paylaşımını soranlar için denedim. Paylaşım oluyor bağlanıyor ama karşı tarafta internet bağlantısı olmuyor. Yani kısaca başarısız.

Son düzenleme:
Aybars1979

Aybars1979

Üye
bende uygulamaların üzerine basılı tutunca çıkan seçenek yazıları görünmüyor/okunmuyor simsiyah alta doğru bir menü açılıyor şuan karambole tıklıyorum başlagıç ekranına sabitle falan ama detay işlerde karambole olmuyor var mı çözümü olan?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canlı Görüntüler, Fotoğraflar uygulamasında da aktif edilmiş.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
mp2934

mp2934

Üye
530, 535, 630, 640, 640 XL ve 735'te var. Yani gezinti çubuğu olan modeller. Normal dokunmatik tuşu olan modellerde yok.
İnternet paylaşımını soranlar için denedim. Paylaşım oluyor bağlanıyorum ama karşı tarafta internet bağlantısı olmuyor. Yani kısaca başarısız.
Diğer modellere bir şekilde gelmesi muhtemel mi veya öyle bir şey var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynı durum bende de var

@papakudioflu Ali Kemal bu uygulamaların arkasına resmi nasıl getirdin. Ben bir türlü beceremedim yahu :)

aynı durum bende de var

@papakudioflu Ali Kemal bu uygulamaların arkasına resmi nasıl getirdin. Ben bir türlü beceremedim yahu :)
Ayarlar>Kişiselleştirme >Başlat Arkaplan Tam ekran seç.

• Beğen
Tepkiler: trepcan
trepcan

trepcan

Üye
@papakudioflu @Sensation arkadaşlar benim bir derdim var. Ben cihazı şirket hattımda kullanıyorum. Exchange Mail kurulumu yapınca eskide beş karakter rakam girererek ayarlayabilirken yeni yapıda pin olarak zorla büyük harf küçük harf ve rakam kombinasyonu ile en az 5 karakter olacak şekilde zorluyor. Hile ile bir sefer atlattım fakat 4-5 saat sonra tekrar zorladı. Cihazı kilidini açarken değiştirmemi istedi değiştirmeyince açmadı. Bunu aşmak için bir yol, yöntem önerebilecek olan var mı?
Not: bahsettiğim durum pin kilidi olayı.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sabahtan beri %2 8.1den hızlı geçiyorsa geri yüklicem?

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Bay H

Bay H

Üye
Bir önceki yapıda da vardı hatırladığım kadarı ile ancak bilmeyenler için tekrar paylaşmaktan zarar gelmez.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve bulutsuzgece
...decode...

...decode...

Üye
Insider Preview'da şarj durumu nasıl? Kullananlar bilgi verebilir mi acaba? Anladığım kadarıyla dün yayınlanan yapı artık günlük kullanıma uygun hale gelmiş ama şarj konusu önemli benim açımdan.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Insider Preview'da şarj durumu nasıl? Kullananlar bilgi verebilir mi acaba? Anladığım kadarıyla dün yayınlanan yapı artık günlük kullanıma uygun hale gelmiş ama şarj konusu önemli benim açımdan.
5. yapıda ve şimdiki yapıda şarj sıkıntısı yok. 8.1 ne idiyse buradada aynı yalnız sadece uygulamada fark edebiliyor örneğin 4. yapıda (5. de kullanmadım) twitter inanılmaz şarj tüketiyordu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft Edge, Internet Explorer 11'den daha az RAM kullanıyor. İkisi de 55 MB Rar dosyası indirirken test edilmiş.

Ayrıca yeni sekme aç deyince artık arka planda açıyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve BLasTeaR
afwerker

afwerker

Üye
hasan kardeşim güzelmiş hangi programla yaptın bunu ?
Kardeşim lumia reg Editor diye programı yükleyerek kayıt girdisini değiştiriyorum hafıza kartı istiyor bunu yapmak için yapmak istersen yardımcı olurum

Üst Alt