Ttnet Wifidan indiriyorum güncellemeyi![]()
çift dokunma ile kilitleme derken biraz açarmısınız 3 parti uygulamalar ile kilitleme değil mi- Gezinti çubuğu gizlenebiliyor.
- Çift dokunma ile kilitleme çalışıyor.
- Daha önce hiç olmayan daha fazla kutucuk göster simgesi artık olumlu sonuç veriyor. 735 ilk kez 2 kare kutu yan yana olabiliyor.
Hayır. Gezinti çubuğu olan modellere Update 2 ile gelen özellikten bahsediyorum. Örneğin Lumia 735.çift dokunma ile kilitleme derken biraz açarmısınız 3 parti uygulamalar ile kilitleme değil mi
Türkçede bende de atıyor. İngilizceyi bilmiyorum.
arka plan uygulamalarına tıklayınca atıyor mu sizde
aynı durum bende de var
@papakudioflu Ali Kemal bu uygulamaların arkasına resmi nasıl getirdin. Ben bir türlü beceremedim yahuEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynı durum bende de var
@papakudioflu Ali Kemal bu uygulamaların arkasına resmi nasıl getirdin. Ben bir türlü beceremedim yahuEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arkadaşlar benim telefon gece kendisi güncelleme yapmış.Müzik uygulaması dahil bazı uygulamalarda sorun veriyor verdiği hata ise şöyle
"uygulama sorunu müzik ile ilgili bir sorun var öncelikle ürünü satın almayı deneyebilirsiniz ancak bu işe yaramazsa uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeniz gerekir." diyor mağazaya bağlanıyorum internet yok diyor wifi bağlıyken bile

Güncellemeyi yükleyenlerden biri acaba kilit ekranı resmi olarak gif ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edebilir mi?![]()
Win 7 kaldımı ya#Windows10Mobile kullanım oranları daha son kullanıcıya ulaşmamasına rağmen yükselmeye devam ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Win 7 kaldımı ya#Windows10Mobile kullanım oranları daha son kullanıcıya ulaşmamasına rağmen yükselmeye devam ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windovs insider marketten indir kur ..arkadaslar bende yapı 6 yı gormuyor telefondan guncelleme yaptıgımda bulmuyor ne yapmam lzm
arkadaşlar sıfırlamada artık herşey siliniyor bu çok saçma. fotoğraflar ve videolar da dahil.