ogzhnoTr
Üye
Bir kaç ss'de benden olsun
geç oldu ama, işlerim anca bitti.
obaaa, sayfa mı bitti kardaş ?![]()
son fotoğraftaki ekran kağıdı güzelmiş

Bir kaç ss'de benden olsun
geç oldu ama, işlerim anca bitti.
obaaa, sayfa mı bitti kardaş ?![]()

son fotoğraftaki ekran kağıdı güzelmiş![]()

Evet bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
Yazarken donup kalıyor ya da birden uygulamadan atıyor.
Gerçi sadece Whatsapp'ta değil, Telegram Messenger'da da aynı durum söz konusu...

Bende toshiba encore vardı w10 sandığımdan iyi olacak o zaman 29 temmuzu bekliyoruzzMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İnstagramda da aynı sorun varEvet bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
Yazarken donup kalıyor ya da birden uygulamadan atıyor.
Gerçi sadece Whatsapp'ta değil, Telegram Messenger'da da aynı durum söz konusu...
Az daha otursun ben öyle yüklemeyi düşünüyorumBeğendiysen buyur, isteyen yapışsın
Tek bunlarda değil, ben de mesela hızlı mesaj yanıtlama kısmından, Spartan tarayıcısından, Arama'dan, Facebook'tan ve birkaç uygulama daha vardı hep atıyor.
Sonra smiley'ler çalışmıyor, telefonun kendisi olsun uygulamaların ki olsun işlemiyor.
bazı ufak tefek sorunları var ama idare edilebilir bir yapı en azından.
Sabrı olmayan kişiler Gabe / WP sayesinde öğreniyor![]()
ama çok güzel olmuş w10 çok beğendim şahsenAz daha otursun ben öyle yüklemeyi düşünüyorumama çok güzel olmuş w10 çok beğendim şahsen

tüm bunları geri bildirim yapın.bunu ben de yazacaktım da fırsat bulamıyorduım, şu an için yaşadığım tek sıkıntı mesajlarda bildirim sorunu, bazen ses gelmiyor bakıyorsun mesaj gelmiş gelen mesajlar bildirim ekranında gözükmüyor cevapladığın yada bildirim ekranında sildiğin mesajın uyarısı metro arayüzdeki ikondan gitmiyor sanki yeni mesaj gelmiş sanıyorsun, aynı şeilde aramalar için de bildirim sorunu var cevpsız aramaya baktığın halde uyarı hala duruyor bazen.
Çare 8.1e dönmekgünaydın arkadaşlar.Bir sorum olacak.Whatsup olsun odno olsun bir şeyler yazarken ana ekrana atıyor bunun bir çözümü varmı?

en geç yeni yıla win 10 ile gireriz dedim ama eulül sonu güzel olur doğum günü hediyem gibiFinal sürümü Eylül sonlarında...
Demek ki, 5 nci yapı iyi gidiyor.8.1e döneceğim diyorum iki gündür kıyamıyorum windows 10 ya![]()
Çözümü var klavye tahminlerini kullanmamak, çünkü şunu fark ettim genelde kelimeyi düzeltirken ya da üstten seçerken atıyor (özellikle WhatsApp)günaydın arkadaşlar.Bir sorum olacak.Whatsup olsun odno olsun bir şeyler yazarken ana ekrana atıyor bunun bir çözümü varmı?
1- Bilgisayarındaki yüklü windows hangisi?arkadaşlar biri bana yardm etsin 8,1edönmek için nsu indrdm ama teli bağladığım zaman ps suie moduna geçin diyor telefonun ayarlarında bulamadım usb ayarlarındada yok bağlanırken sor diorm yinede sormuyor ne yapmam lazım nasıl döncem 8,1e
L920 , son versiyon , pc w8.11- Bilgisayarındaki yüklü windows hangisi?
2- Telefonun Modeli ne?
3- NSU'nun son versiyonunu mu kullanıyorsun, yoksa eski bir versiyon mu?
bunları okuduktan sonra yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi diye ikilemde kaldım. Sonuç olarak beni korkuttun : ) )1- Bazı uygulamalar açıkken hızlı ayarları çekemiyoruz.
2- Uygulamaların hemen hemen çoğunun Canlı Karo bildirim özellikleri çalışmıyor. Örneğin Chronos Calendar çok güzel çalışıyor. MSN Haber uygulaması veya hava durumu çalışmıyor. Ana ekrandaki tile boyutlarını büyütsek dahi içerik yansıtmıyorlar.
3- Telefonun en üstüne gelen bildirimlerde sorun var, bazen gelmiyorlar. Bir arkadaş daha detaylı yazmıştı.
4- Ana ekrandaki gruplu canlı karoları tıklayıp açtığımızda aşağı doğru açılıyor fakat otomatik ekranı ortalayarak kendini toparlamıyor. Bazen açılan grup ekranın altında kalıyor görünmüyor. İlla ekranı yukarı kaydırmak gerekiyor.
5- Uygulamalar Listesinde hala ayarlardan bazıları var. Örneğin, audio, display, touch ayarları.
6- Kendi takvim uygulamasını bir türlü açamadım. Outlook calendar veya Chronos Calendar çalışıyor.
7- Here uygulamalarında Facebook bağlantısı ile oturum açma çalışmıyor. Bu yüzden favoriler, kaydettiğim rotalar vs. alınamıyor.
8- Hava Durumu Uygulaması kilit ekranına verilemiyor.