Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
son fotoğraftaki ekran kağıdı güzelmiş :D

Beğendiysen buyur, isteyen yapışsın :)

Evet bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
Yazarken donup kalıyor ya da birden uygulamadan atıyor.
Gerçi sadece Whatsapp'ta değil, Telegram Messenger'da da aynı durum söz konusu...

Tek bunlarda değil, ben de mesela hızlı mesaj yanıtlama kısmından, Spartan tarayıcısından, Arama'dan, Facebook'tan ve birkaç uygulama daha vardı hep atıyor.
Sonra smiley'ler çalışmıyor, telefonun kendisi olsun uygulamaların ki olsun işlemiyor.
bazı ufak tefek sorunları var ama idare edilebilir bir yapı en azından.
Sabrı olmayan kişiler Gabe / WP sayesinde öğreniyor :ehe

csH

csH

Üye
Evet bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
Yazarken donup kalıyor ya da birden uygulamadan atıyor.
Gerçi sadece Whatsapp'ta değil, Telegram Messenger'da da aynı durum söz konusu...
İnstagramda da aynı sorun var

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Beğendiysen buyur, isteyen yapışsın :)

Tek bunlarda değil, ben de mesela hızlı mesaj yanıtlama kısmından, Spartan tarayıcısından, Arama'dan, Facebook'tan ve birkaç uygulama daha vardı hep atıyor.
Sonra smiley'ler çalışmıyor, telefonun kendisi olsun uygulamaların ki olsun işlemiyor.
bazı ufak tefek sorunları var ama idare edilebilir bir yapı en azından.
Sabrı olmayan kişiler Gabe / WP sayesinde öğreniyor :ehe
Az daha otursun ben öyle yüklemeyi düşünüyorum :D ama çok güzel olmuş w10 çok beğendim şahsen

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
YkPkY

YkPkY

Üye
bunu ben de yazacaktım da fırsat bulamıyorduım, şu an için yaşadığım tek sıkıntı mesajlarda bildirim sorunu, bazen ses gelmiyor bakıyorsun mesaj gelmiş gelen mesajlar bildirim ekranında gözükmüyor cevapladığın yada bildirim ekranında sildiğin mesajın uyarısı metro arayüzdeki ikondan gitmiyor sanki yeni mesaj gelmiş sanıyorsun, aynı şeilde aramalar için de bildirim sorunu var cevpsız aramaya baktığın halde uyarı hala duruyor bazen.
tüm bunları geri bildirim yapın.

skynet

Üye
Yok arkadaş w10 çekilecek dert değil

gkhntlbs

Üye
günaydın arkadaşlar.Bir sorum olacak.Whatsup olsun odno olsun bir şeyler yazarken ana ekrana atıyor bunun bir çözümü varmı?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
8.1e döneceğim diyorum iki gündür kıyamıyorum windows 10 ya :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
8.1e döneceğim diyorum iki gündür kıyamıyorum windows 10 ya :D
Demek ki, 5 nci yapı iyi gidiyor.
Hafta sonu da ben kuracağım.
Aslında, 4 ncü yapının üzerine gelecek kurma uygulamasını bekliyorum, ama sabırlı olur muyum bilmiyorum.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
günaydın arkadaşlar.Bir sorum olacak.Whatsup olsun odno olsun bir şeyler yazarken ana ekrana atıyor bunun bir çözümü varmı?
Çözümü var klavye tahminlerini kullanmamak, çünkü şunu fark ettim genelde kelimeyi düzeltirken ya da üstten seçerken atıyor (özellikle WhatsApp)

KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
arkadaşlar biri bana yardm etsin 8,1edönmek için nsu indrdm ama teli bağladığım zaman ps suie moduna geçin diyor telefonun ayarlarında bulamadım usb ayarlarındada yok bağlanırken sor diorm yinede sormuyor ne yapmam lazım nasıl döncem 8,1e

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar biri bana yardm etsin 8,1edönmek için nsu indrdm ama teli bağladığım zaman ps suie moduna geçin diyor telefonun ayarlarında bulamadım usb ayarlarındada yok bağlanırken sor diorm yinede sormuyor ne yapmam lazım nasıl döncem 8,1e
1- Bilgisayarındaki yüklü windows hangisi?
2- Telefonun Modeli ne?
3- NSU'nun son versiyonunu mu kullanıyorsun, yoksa eski bir versiyon mu?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@KaraKral1907
herşey yolunda gözüküyor..
Şöyle yap.
bilgisayparı kapat, yeniden başlat..
telefonu bağlamadan önce NSU yu çalıştır...
NSU açılınca telefonu bağla diye uyarı verdikten sonra telefonu bağla..
tanımaz ise bu sefer de menü altında bağlanmasını sağla anlamına gelen bir uyarı butonu var onu bul ve onu dene..
NOT:Senin verdiğini söylediğin uyarıyı ilk kez duydum..hatalı bir işlem var ama ne bilemedim.
Tüm bunlara rağmen olmaz ise.. NSU yu uninstal et..
sonra internetten mümkün ise microsoft un sitesinden yeniden indir ve kur.. yeniden dene..

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
1- Bazı uygulamalar açıkken hızlı ayarları çekemiyoruz. Örnek hava durumu uygulaması.
2- Uygulamaların hemen hemen çoğunun Canlı Karo bildirim özellikleri çalışmıyor. Örneğin Chronos Calendar çok güzel çalışıyor. MSN Haber uygulaması veya hava durumu çalışmıyor. Ana ekrandaki tile boyutlarını büyütsek dahi içerik yansıtmıyorlar.
3- Canlı karo üzerindeki bildirim olduğunu belli eden rakamlar, o bildirim okunduğu halde bazen kalabiliyor. Tekrar bildirim var sanıyoruz.
4- Telefonun en üstüne gelen bildirimlerde sorun var, bazen gelmiyorlar. Bir arkadaş daha detaylı yazmıştı.
5- Ana ekrandaki gruplu canlı karoları tıklayıp açtığımızda aşağı doğru açılıyor fakat otomatik ekranı ortalayarak kendini toparlamıyor. Bazen açılan grup ekranın altında kalıyor görünmüyor. İlla ekranı yukarı kaydırmak gerekiyor.
6- Uygulamalar Listesinde hala ayarlardan bazıları var. Örneğin, audio, display, touch ayarları.
7- Kendi takvim uygulamasını bir türlü açamadım. Outlook calendar veya Chronos Calendar çalışıyor.
8- Here uygulamalarında Facebook bağlantısı ile oturum açma çalışmıyor. Bu yüzden favoriler, kaydettiğim rotalar vs. alınamıyor. Ama uygulamalar çalışıyor.
9- Hava Durumu Uygulaması kilit ekranına verilemiyor.

Son düzenleme:
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
1- Bazı uygulamalar açıkken hızlı ayarları çekemiyoruz.
2- Uygulamaların hemen hemen çoğunun Canlı Karo bildirim özellikleri çalışmıyor. Örneğin Chronos Calendar çok güzel çalışıyor. MSN Haber uygulaması veya hava durumu çalışmıyor. Ana ekrandaki tile boyutlarını büyütsek dahi içerik yansıtmıyorlar.
3- Telefonun en üstüne gelen bildirimlerde sorun var, bazen gelmiyorlar. Bir arkadaş daha detaylı yazmıştı.
4- Ana ekrandaki gruplu canlı karoları tıklayıp açtığımızda aşağı doğru açılıyor fakat otomatik ekranı ortalayarak kendini toparlamıyor. Bazen açılan grup ekranın altında kalıyor görünmüyor. İlla ekranı yukarı kaydırmak gerekiyor.
5- Uygulamalar Listesinde hala ayarlardan bazıları var. Örneğin, audio, display, touch ayarları.
6- Kendi takvim uygulamasını bir türlü açamadım. Outlook calendar veya Chronos Calendar çalışıyor.
7- Here uygulamalarında Facebook bağlantısı ile oturum açma çalışmıyor. Bu yüzden favoriler, kaydettiğim rotalar vs. alınamıyor.
8- Hava Durumu Uygulaması kilit ekranına verilemiyor.
bunları okuduktan sonra yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi diye ikilemde kaldım. Sonuç olarak beni korkuttun : ) )
Sıfır yüklememi yaptın, yoksa 8.1 üzerine mi yükledin.

Üst Alt