Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
dil bölge türkçe türkiye eski mağaza çalışıyor işcep i indirdim bugün hatta fatura bile ödedim bankacılık uygulamaları da çalışıyormu diye soracak arkadaşlara önceden bilgi vermiş olalım.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Mağazadan indirme yapabilen var mı? (Beta olmayandan)

Dün akşam UC Browser'ı indirmeyi denedim olmadı, bugün İşCep'i denedim olmadı.
İndirip yüklerken "dikkat gerektiriyor" deyip kalıyor ve yarıda kesiliyor her seferinde.
Hadi UC Browser neyse de, İşCep inmezse 8.1'e geri dönmek zorunda kalırım :hmmm
bazı uygulamalar iniyor bazıları dediğiniz gibi kalır birkaç kez deneyince yine inebiliyor. inmeyebiliyorda.

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim kullanım tarzıma fore gayet başarılı görüyorum radyo eksiğim kaldı o da düzelir helbet ben memnun kaldım şarz daha bilmiyorum denim de yatmadan şarz dan çıkartıyordum sabah baktığımda 98 kalmış oluyordu çok normal yani bakalım bu nasıl olacak.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Benim kullanım tarzıma fore gayet başarılı görüyorum radyo eksiğim kaldı o da düzelir helbet ben memnun kaldım şarz daha bilmiyorum denim de yatmadan şarz dan çıkartıyordum sabah baktığımda 98 kalmış oluyordu çok normal yani bakalım bu nasıl olacak.

%100 bıraktıp %100 buluna kadar ana cihaza indirmem

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben gayet iyi hoş derken birden ortaya wi-fi bağlantı sorunu çıktı,cihazı sıfırlamak istedim ama cihaz açılmadı bir türlü,sürdürülüyor yazısında onlarca dakika kaldı şimdi tekrar mecburen bu sefer tuş kombinasyonu ile sıfırlıyorum bakalım bu sefer cihaz açılacak mı?

braayn

braayn

Üye
Beyler outlookda rule oluşturanlar rule oluşturulmuş klasörü başlangıç ekranına alabiliyor musunuz ? Biri deneyebilir ve bilgi verebilirse sevinirim.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Beyler outlookda rule oluşturanlar rule oluşturulmuş klasörü başlangıç ekranına alabiliyor musunuz ? Biri deneyebilir ve bilgi verebilirse sevinirim.
denedim ben ama olmadı başka bir yöntemi varsa onuda ben bilmiyorum ben daha hala marketteki güncellemelerle uğraşıyorum.

sahanemir

sahanemir

Üye
Gelen ve giden aramaları.kayıt altına almak istiyorum bildiğiniz bir.program var mı acaba..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Wifi sorunu varsa sıkıntı büyük

Esendağlı

Esendağlı

Üye
braayn

braayn

Üye
denedim ben ama olmadı başka bir yöntemi varsa onuda ben bilmiyorum ben daha hala marketteki güncellemelerle uğraşıyorum.
bu durum kötü oldu benim için umarım vardır veya düşünüp yaparlar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft Edge tarayıcı, Edge hızında bile hızlı. Adının hakkını veriyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft Edge tarayıcı, Edge hızında bile hızlı. Adının hakkını veriyor.

Al işte adamın elinde nasıl bizim elimizde nasıl şimdi benim yükleyesim geliyor :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 günü geçirdim sıkıntı yok. Kullanmaya devam ederim ben bunu :)

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
saynesim

saynesim

Üye
Az önce güncelleme geldi ne olduğunu anlamadım yeni

skynet

Üye
W10'a geçmeden önce 8.1'i sıfırlayıp hiç bir şey kurmadan direk w10 kursak bu şekilde daha az sorunlu olur mu acaba :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dil - Sadece İnglizce
Bölge - Amerika
Saat dilimi - 24

Bu şekilde abi bende ayarlar; ek olarak is sürümü 10.0.10136.0 olarak gözükmekte, eğer senin is sürümü normal şekilde (10.0.12634.0 veya 131) ise bundan kaynaklanıyor olabilir :hmmm

bazı uygulamalar iniyor bazıları dediğiniz gibi kalır birkaç kez deneyince yine inebiliyor. inmeyebiliyorda.

Telefonu sıfırladım.
Türkçe olarak kurulumu yaptım tekrar. ("Kişiler" Türkçede çalışmadığı için İngilizce'ye geçeceğim sonra)
Sonra ilk iş olarak İşCep'i indirdim :kıskıs:
Sonra diğer uygulamalar falan...
Sonra Müzik, Xbox v.s
Sonra Mağaza Beta'dan Ofis uygulamalarını... (Word, Excel, PowerPoint, OneNote..)
Sonra Mağaza Beta'da güncellemeleri kontrol ettim: Mağaza'nın kendisi dahil 24-25 tane güncelleme geldi.
Nerdeyse A'dan Z'ye her şey güncellendi.
(Posta, Dokun, Fotoğraflar, Yandex, Hava Durumu, Bizi Değerlendirin, Pod Yayınları, Cihaz Merkezi, Ses Kaydedicisi, Arama+SMS filtresi, Ekran, Göz Atma Ekranı, Lumia Yardım, Ses, Ekstralar, Şebeke, Maps, Drive, Nokia Hesabı, Filmler ve TV....)
Mağazanın görünümü falan değişti...
Hoş oldu vesselam :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ThunderblastX, Bay H ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefonu sıfırladım.
Türkçe olarak kurulumu yaptım tekrar. ("Kişiler" Türkçede çalışmadığı için İngilizce'ye geçeceğim sonra)
Sonra ilk iş olarak İşCep'i indirdim :kıskıs:
Sonra diğer uygulamalar falan...
Sonra Müzik, Xbox v.s
Sonra Mağaza Beta'dan Ofis uygulamalarını... (Word, Excel, PowerPoint, OneNote..)
Sonra Mağaza Beta'da güncellemeleri kontrol ettim: Mağaza'nın kendisi dahil 24-25 tane güncelleme geldi.
Nerdeyse A'dan Z'ye her şey güncellendi.
(Posta, Dokun, Fotoğraflar, Yandex, Hava Durumu, Bizi Değerlendirin, Pod Yayınları, Cihaz Merkezi, Ses Kaydedicisi, Arama+SMS filtresi, Ekran, Göz Atma Ekranı, Lumia Yardım, Ses, Ekstralar, Şebeke, Maps, Drive, Nokia Hesabı, Filmler ve TV....)
Mağazanın görünümü falan değişti...
Hoş oldu vesselam :tebessüm:
mağazanın yeni görünüm ss sini atarmısınız merak ettim

Üst Alt